Bábätká 2010, Prešov. Pridajte sa
ahojte maminky, hladam babatka narodene v roku 2010-ako moja februarova babika 😀
podte na debatku tuto 🙂
velmi sa na vas tesim..sup sup 😵 😀
@tatiana1985 ahoj tani akurat vcera som nateba myslela,ze uz musim dojst na sekcov ,ale teraz sme obaja chory tak hned ako sa dame dokopy sa ti urcite ozvem 🙂
ahojte kocky, nesiel nam interner,tak preto som sa trosku odmlacala, ale uz som s5...konecne sa aspon na par dni oteplilo, tak si este uzivame s drobcami prechadzky....ale vraj sa ma koncom tyzdna ochladit...ozaj nechystate sa niektora tuto nedelu na sarissky hrad?ma byt akcia "najkocikovanejsi hrad" alebo tak nejak sa to vola...bude tam program pre deti, aj nejake sutaze, nejake stanky tusim...ja som to nasla na facebooku...
KOCIKOVA PARTY:
Čas
26. septembra · 11:00 - 16:00
Miesto Šarišský hrad
Autor:
Šarišský hrad
Ďalšie informácie Chceme byť najkočíkovejší hrad na Slovensku. Na hrad vedie kočíkom zvládnuteľná lesná cesta - dobrý typ na výlet s deťmi. Poďte na hrad s kočíkom! Budú hry pre deti, komnata v hradnej bašte pre dojčiace mamičky aj kozľací guľáš a klobáskovo-pivný stánok. Vystúpi gitarové trio a oceníme najlepší čas výstupu na hrad s kočíkom. Štartovné 1€ na kočík. Vítaní sú aj predkočíkoví aj pokočíkoví účastníci.
a este ma napadla jedna akcia, ktora sa kona den pred kocikovou party v saris parku, keby niekto nahodou nevedel:
ahojte baby tak mi sa máme hrozne celu coc sme teplotkovali a staršne radko kašlal bola som s ním dnes u dokine tak má zápal priedušnice chudáčik moj malí ani neviem kde to mohol chytiť hrozné su tie choroby ☹
ahoj jarimka...tak ako drobec?uz je mu lepsie?my sme chvalabohu zdravucki,akurat mna trosku prehana...
@jarimka jeeej, dakujem velmi pekne za privitanie 😵 hladala som tuto temu, ale akosi som sa k nej nevedala dopatra 😕 ale uz som ju nasla. Pozeram ze vy uz ste oslavili svoj prvy rocik 😵 malicky ti uz chodka sam?
@jarimka a pozeram ze ste chorucky... 😔 ako sa mate teraz? uz je to lepsie?
už je nám lepšie ale ešte stále kašleme ale dúfam že už čoskoro budeme fit
ano andrea už máme rôčik radko ešte len včera začal chodit ale je strašne zlatučký ručky natiahne dopredu a ide sa... 🙂
juuj, to musi byt krasne 😵 nasa slecna sa tiez skusa pustat, za jednu rucku nema problem ist, ale sama len k niecomu kde nemusi urobit viac ako 2 krociky 😀 😵 ona je taka citlivka,taky bojko.
Ehm..teraz riesim akurat taku jednu vec a tou je zmena pediatricky. Ak sa smiem opytat ku komu chodite? a aka je dotycna pediatricka?Odbornost, pristup...
Ahojte baby, môžem sa pridať?
@andrea12737 ja chodím na polikliniku na Sekčove k dr. Dzivej a musím poklopať, je perfektná, aj vďaka jej prístupu a psychickej podpore malú kojím, čo po príchode z pôrodnice nevyzeralo ružovo.
@zanna28 ahojky 🙂 dr.Dziva, o tej som ani nepocula, a robi aj take ze kontrolne vytery a odbery? po prelieceni ci liecba ozaj zabrala, ci dieta nie je zdrave iba tak navonok? V inej teme som moj problem v kratkosti opisala ze nebola som spokojna s Balogovou a sucasnu chcem vymenit, nie je to prvy krat co kvoli jej lenivosti neracila malemu zobrat po dobrati atb kontrolne vyteri a taha sa to s nim stale..dokopy je zdravy tak 2mesiace do roka. Sice k dr. ideme tak 6x do roka ale to uz idem ked je velmi zle nedobre, inak ho udrzujeme doma na homeopatiach 😖 Pred tyzdnom som si konecne vydupkala ze chcem ist s malym na orl nech ho pozrie a ten zistil bacili v hrdielku a nosteku, pediatricka robila vyter iba z nosteka s tym ze bez toho aby dostala vysledky maly a aj mala (! nebola chora) brali atb. Dobral 10dnove atb, dala mi papierik do ruky s tym ze od pondelka moze ist do skolky 😠 🤐 dieta mam chore teraz 3ti tyzden a momentalne berie 2he atb 😔 Je alergik k tomu ma automaticky oslabenu imunitu. Teraz sa mi vlastne potvrdilo to co som si myslela aj predtym.. ze prv urobila vytery tie boli pozitivne a po liecbe uz kontrolne vytery nezrobila a s malym sa to stale tahalo a tahalo...a zbytocne sa do neho tiskali vselijake lieky.Cize utlmovali sa nasledky ale neriesila sa pricina. A ked som od nej pytala ci malemu neurobi kontrolny vyter, povedala mi ze ona ho bude robit vtedy ked to sama uzna za vhodne 😠 😠 😠
ahojte kocky,
ja chodim ku poradovej, vedla balogovej...zatial som spokojna,ale moje deturence zatial nijak vaznejsie ,alebo casto chore neboli...inac väcsinou ked im tiekli sopliky,tak nam klasicky kazala vytierat nostek a davali sme aj fenistil kvapky a nejake homeopatika...som s tym velmi spokojna,lebo doteraz to vzdy zabralo a nemuseli sme brat ziadne antibiotika...raz bol drobec prechladeny,telefonicky mi doktorka poradila liecbu,a ked sme prisli na kontrolu,tak brala kontrolny vyter...a bol v poriadku...ale pocula som,ze deticky co chodia do skolky su az velmi casto chore,tak som zvedava ako na tom budeme my...
@andrea12737 no Adi s Tamarkou sme toho preskákali hodne hodne od kedy nastúpila do škôlky. Najprv sme mali dr. Šebejovú staršiu, ktorá koncom min. roka odišla na dôchodok, na jej miesto nastúpila mladšia generácia dr. Dzivá. Takže zatiaľ som sa u nej stretla s takým postupom : pri vysokých teplotách, bolesti hrdielka dostaneme hneď anb., keď to je kašeľ a upchatý nos, zobere výter z hrdla a nosa, do nosa niekedy dá anb.kvapky Pamycon a nejaký sirup na kašeľ, po zavolaní o výsledok v prípade nejakého bacila sa najprv spýta ako je Tami, keď zle, tak prídeme a dostane normálne anb., keď lepšie, o týždeň máme prísť na kontrolný výter a tak to ide dookola 🙂 . Ale za tých pár rokov som sa poučila, že musím si stáť za svojím a keď mám o zdr. stave svojej dcérky pochybnosti, tak nalieham a doslova otravujem. My sa liečime aj na alergo.
A ohľadom Ninky mi veľmi pomohlo, že ma podporila v kojení a aj keď mi prvé týždne nič nepriberala, nenasadila nám hneď UM, ale sme sa chodili každý týždeň prevážiť a napokon sa mi to rozbehlo.
Tak porozmýšľaj o tej našej dr. len jedna chyba tam je, a to sestrička, stará komunistická sviňa ale keď som sviňa ja tak ona je ako medik 😀
@andrea12737
ahoj ja som tiež menila doktorku ked mal radko 2mes nepáčil sa mi jej prístup
teraz chodím ku doktorke jurigovej je výborná nad mieru spokojná ona robí pri malej stanici a výhoda ked mi malí ochorel v nedelu nemusela som ist na pohotovost ale išla som k nej domou a ona mi ho ošetrila takže super výhoda preto že ona má ordináciu vo svojom dome
ahojte dievčatá, som tu len na skok, lebo teraz riešim tému so stretnutím rodičov predčasniatok,
ak by ste sa chceli porozprávať aj "naživo" pri kávičke alebo čajíku, príďte k nám do materského centra na Sekčove 😉
Snáď to nikto nebude brať ako reklamu, kedže nie sme žiadne komerčné centrum, len občianske združenie mamičiek...
budeme sa na Vás tešiť
(www.facebook.com/emerka.presov)
Ahojte 🙂
tento tyzden uz budem menit detom dr. Ale nasla som na internete praktickeho lekara a homeopata zaroven v niznej sebastovej. Neviete o nom nieco blizsie? ´kujeeeem 😉
ahojte 😀 😀
Ahojte! Po dlhej dobe sa hlásim aj ja. Pozerám, že ste sa tu pekne rozrástli. 😉
@andrea12737 aoj, ak mozem reagovat, sice trosku oneskorene- som z Nizenj Sebastovej a k Dr. Bamhorovi chodim ja, s malou ale nie, co teraz aj trochu lutujem. Neviem, aky ma pristup k detickam,no cakaren ma stale plnu deciek, takze pacientov ma dost. Mne sa jeho pristup z pohladu dospelej paci- nic nezanedbava, pekne pozve na preventivu, urobi odbery a zaroven mu to pekne "odsypava" , nenacakam sa ako pri inych doktoroch- mozno preto, ze je chlap a zbytocne nevykecava 🙂 Ku komu si napokon dala deticky?
....ahojte, možem k vám...som z PO
Ahojte, pridavam sa ku babam a babatkam z PO Sekcova. Chcela by som Vas poziadat o radu, hladam na Sekcove homeopata, neviete o nejakom ? Dakujem 😉
ahojte, aj ja sa pridavam k Vam, maminy z PO 😉 Byvame na Sekcove, v jedinej bytovke s nadstavbou. dnes mam predvianocnu naladu , idem zhanat darceky do mesta 😀 tak dufam, ze budem mat stastie a inspiraciu ...
tak pozerám, že tu sa to vôbec nehýbe 😕
Musím sa tu častejšie pozrieť, aby som niekoho aj zachytila 😀
ahojte...tak ak mozem pridam sa k vam...drobec sa narodil koncom februara...a byvame na sidl.III
Tak ako? Darčeky už máte?
ahojte...aj ja sa prídam k vám moje slniečko sa narodilo v júni býva 10km od Prešovaale chodim na trojku k rodičom

@susanita555 ahoj 🙂