icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

delfinik855
30. jan 2012

@2mimi2 dakujem snad to tak aj bude 🙂

cantharis
30. jan 2012

jej, ani vas nestiham docitat, tolko ste toho zas od vcera popisali 🙂 no my sme dnes boli na sone a je to tam! 🙂 🙂 sice len bublinka, plodovy vacok, ale je... vraj som dosla skoro, ale to som aj ja vravela sestricke ked mi davala termin, ze ci to neni moc skoro. dalsia kontrola az v polke marca 🙄

delfinik855
30. jan 2012

@cantharis ahoj super gratulujem 🙂 v ktorom tyzdni si? dalsia kontrola nejak neskoro, ci?

cantharis
30. jan 2012

@delfinik855 dakujem, este len v 5tt 🙂 no aj mne sa to zda strasne daleko...

delfinik855
30. jan 2012

@cantharis ja sa chystam ku doktorovi vo stvrtok, tiez je to asi skoro, kedze poslednu ms som mala 31.12. ale uz som nedockava a hadam tam aj nieco uvidi 🙂

cantharis
30. jan 2012

@delfinik855 🙂 snad ano 🙂 ja som sa tiez velmi nebranila takemu skoremu terminu, lebo som sa nevedela dockat. a nastastie tam uz cosi bolo. ale v prvom tehu som bola tiez cca v takomto case a este tam nic nenasla... az o tyzden-dva neskor. zalezi od toho kedy bola ovulacia asi...

delfinik855
30. jan 2012

@cantharis pri mojom prvom tehu som tiez bola v 5tt, bolo tiez vidiet len plodovy vacok, ale vtedy som dlhodobo spinila, tak neskoncilo to dobre, preto idem aj skor, lebo chcem vediet ci je vsetko ok, aj ked neviem ci mi to tak skoro doktor povie

cantharis
30. jan 2012

a ozaj, otazka pre vsetkych.. kedy panujete oznamit tuto stastnu novinu vasim znamym? lebo tu o sebe vieme, ale je to take anonymne v podstate. my sme to zatial povedali len rodicom a mojej sestre a este jednej mojej velmi dobrej kamaratke, ktora tiez caka koncom leta mimi... a teraz rozmyslam kedy to povedat zvysku rodiny a kamaratom. ako to mate vy?

cantharis
30. jan 2012

@delfinik855 tak to ti drzim velmi palce! radsej hned vediet, nech mozes robit vsetko preto aby sa to dotiahlo do stastneho konca 😉 daj potom vediet!!

delfinik855
30. jan 2012

@cantharis dakujem 🙂 jasne dam vediet,a na tvoju otazku.. my sme to zatial nepovedali nikomu 😉

cantharis
30. jan 2012

@delfinik855 to chapem, hlavne po predoslej skusenosti...

crapula
30. jan 2012

ahojte babeny, ja sa k vam pridavam, u doktora som este nebola, testiky su pozitivne a termin mi podla kalkulacky vychadza na 2.10.1012 🙂 🙂

crapula
30. jan 2012

@katarina_st ahoj, aj mne vychadza termin na 2.10. 🙂 ako sa citis? ja este nepozorujem priznaky..

crapula
30. jan 2012

@2mimi2 to uz sme tusim tri na 2.10 😉

jarula25
30. jan 2012

ahojte tak zase VITAM nove tehulky 😉

@cantharis super ze je vsetko v poriadku 🙂 len mne nejde do hlavy preco ta dalsia kontrola tak neskoro???

no ja som zvedava co mne zajtra dokina povie...este dnes idem na nocnu a potom by som uz malal bit doma na pn 😉 inac ked pisetet o tom ze vam je stale zima,tak mna naobed zacalo strasne boliet cele telo,krize ani nevravim a este aj ked som len presla z obyvacky do kuchyne tak ma nohy bolely a zacalo ma triast od zimi...hned som si spravila zazvorovy cajik a je mi troska lepsie ale aj tak som nejaka ubolena 😖

2mimi2
30. jan 2012

@ktore dakujem za rady🙂 teraz zaludok celkom fajn....nospu mam doma bo ja mavam niekedy zlcnikove krce a vtedy mi len nospa zabera...dufam ze nebudem v takom stave uz ze si ju budem musiet dat ☹
@maminka86 dufam ze tam najdes // 🙂 ja som mala dostat 24.1. test som si robila 25teho a boli tam dve🙂
@silvuska47 to ma velmi mrzi ☹ ale neboj urcite sa aj ty coskoro dockas vytuzenych // kolajniciek 😉 prajem vsetko dobre a nech su tam cim skor 🙂

2mimi2
30. jan 2012

@cantharis tak to je parada hlavne ze je to tam 🙂 a oni ked vidia len vacok aj to vedia zmerat resp.ti povedat termin??len reku ci ti to sedi zatial s terminom co si si vypocitala🙂 a uz ta dala do poradne ci na utz?
@crapula vitaj 🙂 no to by bolo fajn celkom pekny termin uvidime ako sa nam pomenia po utz 🙂
@jarula25 no mna dnes klepalo cely den ale teraz sa citim fajn som zvedava ako zajtra ty u dr 🙂 drzim pastiky snad uz bude cosi vidiet🙂

zdenka270921
30. jan 2012

@cantharis az na polku marca? fiiha, a kedy si mala dostat mrchu? (mozno to tu aj je, len..zabudam🙂 No a ja som ton zatial povedala len mamine,priatelovi a par kamoskam... zvysku rodiny asi az ked zacnu sami na mne vidiet :D chcem si uzit tie pohlady :D nepribrala si nejako? hihi
@crapula ahoj, no kedy sa chystas k dokimu? mne inac tiez vyslo na 02.10. lenze no,nie som si ista,kedy bola ovula, to som len tak skusmo 🙂

katarina_st
30. jan 2012

@cantharis to je super, ze uz ste videli babo na sone 🙂.

katarina_st
30. jan 2012

@cantharis a co sa tyka toho oznamenia ostatnym... zatial to vie len manzel. Ostatnym to poviem najskor az ked budem mat tehotensku knizku. Aj ked velakrat by som to hrozne rada povedala aspon mame, alebo nejakej kamoske, ale potom si poviem, ked to poviem jednej osobe, tak sa to moze rozsirit ani nebudem vediet ako. tak este pockam.

katarina_st
30. jan 2012

@crapula Ahoj 🙂, takze dalsia s rovnakym terminom 🙂. No ja citim dobre, len mam obcas zimnicu, pobolieva ma brucho obcas a hrdlo. Ale inac sa ani neciitim tehotna, ale skor ako keby na mna nieco liezlo.

crapula
30. jan 2012

@zdenka270921 ahoj, tento tyzden. kedy bola ovulka neviem ani ja, mne to doki rata podla menzesu a ultrazvuku.

katarina_st
30. jan 2012

@delfinik855 mozem sa spytat... odkedy si zacala vtedy spinit? Lebo aj ja som pri prvom tehu spinila asi od 5tt a lekarka mi predpisala Duphaston a nastastie sa babo zachranilo. Tak sa bojim aj teraz, aby som nezacala spinit.

2mimi2
30. jan 2012

@cantharis my sme to povedali uz celej najblizsej rodinke ostatni v priebehu tehu 🙂 ja jedine kde nebudem nic hovorit je praca tam to poviem ked dostanem knizku...som zvedava ako to zoberie moj sef uf sice on ma rad deti ale tak uvidim...

katarina_st
30. jan 2012

@2mimi2 a co myslis, ze sef to nezobere v poriadku?
Ja som este stale na rodicovskej, takze do prace uz nepojdem ale pojdem na dalsiu matersku. Sefka uz so mnou pocita, ze nastupim do konca roka, tak tiez dufam, ze to zoberie OK.

2mimi2
30. jan 2012

@katarina_st ale nie on neni zly ale vies zle sa to oznamuje teraz je to rok co som spat v praci po MD a zasa na MD ako nic zle nepovie urcite ale je to take ze napriklad mamine to oznamujes s takou radostou ze sa budu vsetci tesit a tuna nevies aka bude reakcia🙂

katarina_st
30. jan 2012

@2mimi2 no ved hej, ja to chapem. Ja to vnimam rovnako, ze sa mi to bude tazko oznamovat sefke, ked so mnou uz za par mesiacov pocitala.

2mimi2
30. jan 2012

@katarina_st no ved🙂 my sa hrozne tesime ale uz by som chcela mat za sebou to ze to poviem v praci to budem mat pokoj na dusi🙂 dufam ze niekedy zaciatkom marca by som mohla mat knizku a hned to potom poviem nech aj oni vedia pretoze moze sa stat cokolvek PNka alebo ja neviem mozem hned vypadnut a aby vedeli s cim maju pocitat...myslim ze je to fer aj voci zamestnavatelovi aby si vedel aj cim skor najst nejaku naradu a tak..

katarina_st
30. jan 2012

@2mimi2 no tak snad budeme mat coskoro tehot. knizku a oznamime to zamestnavatelovi. A ako si pisala, budeme mat pokoj na dusi 🙂.

2mimi2
30. jan 2012

@katarina_st 🙂 presne tak🙂 a co by si ty viac chcela(pohlavie) viem ze som sa pytala uz ale zabudla som:( 🙂