icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

veronikani
4. okt 2012

@betis84 ahoj, ja budem rodiť na Antolskej.

gumidekmomo
4. okt 2012

@tinasc dakujem pekne zatialsom este doma

misimimi
4. okt 2012

baby ste aj vy take vynervovane vsetko vam vadi a vobec nemate naladu na ludi ja sa uz idem zblaznit jak mi vsetko zavadzia vadi a furd dkola musim upratovat bo by som si asi obuchala hlavu o stenu...uz vazne by som prijala porod a dala dolu tych 20 kilo bo nevladzem

ivkabene
4. okt 2012

@misimimi ja uz mam tiez vsetkeho po krk... nenavidim otazky typu: a ty sa este gulas??? a kedy mas termin??? 😠 vrrrrr alebo: chlapci sa na svet neponahlajuuuuu 🙄

katarinka32
5. okt 2012

@ivkabene ja tiez nenavidim otazky tohto typu, lezie mi to hore krkom, uz sa mi ani von nechce chodit, lebo kazdy sa ma pyta to iste, hrozne je to pre mna, vedja by som to tiez uz rada mala za sebou

katarinka32
5. okt 2012

@misimimi ja som tiez na tom tak isto, nervava a tych 20kg by som tiez najradsej dala dole, neboj nejak to zvladneme sme predsa silne zeny

tinasc
5. okt 2012

@misimimi
@ivkabene
@katarinka32 vy to máte aspoň už za pár, alebo každým dňom, ale čo ja ja sa ešte tri týždne budem gúľať, však už teraz celé noci nespím, čo sa neviem uložiť a strašne mi tŕpnu prsty a boli kĺby a ťahajú svaly na rukách 😉

ivkabene
5. okt 2012

@tinasc no dufam, ze za pááár 🙂

misimimi
5. okt 2012

@ivkabene
@katarinka32
@tinasc no len aby bolo za par 🙂 lebo si somna len srandu stale to brusko robi 🙂 jaj celu noc som zase nespala nevedela som sa ulozit uz ma aj chlap skoro z postele vyhnal 😀

trasko
5. okt 2012

baby ja uz neviem tiez co so sebou.obvod bruska ma 147cm!zeriav mi treba ked zalahnem.wrr.vcera som postrehla cez den aj vecer akoby zo mna nieco vytekalo...ktovie ze by sa to uz blizilo aj o daco skor? skoda,asi sa neda zohnat ten TEM.ROZTOK,ze?

katarinka32
5. okt 2012

@tinasc tak to s tym spankom prezivam aj ja, je to naozaj hrozne aj ruky mi trpnu, rano si myslim, ze uz ani chleba nebudem vediet odkrojit, musime to len nejak vydrzat

slavka034
5. okt 2012

no baby je to taký boj s časom )) 😀 😀 😀 😀 😀
ja pravidelne každú noc rodím (vo sne) ráno sa zobudím celá umordovaná pomaly s plačom nech to len príde 😀 😀 😀
tak ešte chvíľku vydržme

katarinka32
5. okt 2012

@slavka034 no tak si to predstav aj ja som tutu noc rodila a este mi aj plodova voda odtiekla, teda myslim v tom sne, no proste sila, ja tomam uz len zapar, ale nedbala by som keby sa malicka vypytala aj teraz hned na svet

slavka034
5. okt 2012

@katarinka32 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ti verím)))) ja keď sa v noci prebudím tiež kontrolujem pod sebou a potom dym a čára na WC-ko 😀 😀

tinasc
5. okt 2012

@misimimi noooo hlavne aby sa tí naši chlapi vyspali 😠 keď ja v noci idem aj 3x na wc...

tinasc
5. okt 2012

@katarinka32 veru, robím ráno desiatu, ani chlieb neviem odkrojiť tak ma bolia ruky ☹

janja2323
5. okt 2012

Ahojte dievčatá, je tu niektorá, ktorá bude rodiť v BB teraz v októbri?

betis84
5. okt 2012

@veronikani ahoj a mas aj zazmluvnenho porodnika? Ja tam idem na buduci tyzden na poradnu k Dr.Dlhopolcekovi.
kedy mas termin?

veronikani
5. okt 2012

@betis84 ahoj, áno mám Dr. Paldiu. Rodiť by som mala v nedeľu. Ak to v nedeľu nebude tak v pondelok mám ísť zbalená....

betis84
5. okt 2012

tak to mas co chvila ja este tri tyzdne.Dnes som bola na poradni a pustil sa mi taky hnedy vytok tak snad to este chvilu vydrzim.A co cakate?

betis84
5. okt 2012

@veronikani To mas coskoro a co cakate? Toho nepoznam ja som lezala na rizikovom tam som si vybrala doktora.

veronikani
5. okt 2012

@betis84 Jeho manželka je gynekologička - k nej som chodila a on tam u nej robieval ultrazuky, tak som sa pre neho rozhodla - jedna známa ho tiež mala a bola veľmi spokojná a pôsobí na mňa príjemne a upokojujúco... budeme mať dievčatko podľa posledného ultrazvuku - inak sa skrývala celých 8 mesiacov 🙂 a ty budeš mať čo?

katarinka32
5. okt 2012

@slavka034 ved aj ja utekam na to wecko jak diva

katarinka32
5. okt 2012

Baby ste tu niektora zo Zvolena

baaabenko
5. okt 2012

@marfie81 Ja chodim k Turkotovi a tiez ho mam zazmluvneneho...ma super pristup, taky ludsky a navyse ho mam overeneho , lebo unho priatelova sesternica rodila uz dvakrat a navie si ho vynachvalit. To zalezi na tom ako sa s tym tvojim dohodnes, ci ti da mobil a zavolas mu ty, alebo mu zavola sestricka po prichode na Kramare ked ta to chyti....neviem, musis sa dohodnut🙂

baaabenko
5. okt 2012

@marfie81 Neviem, mna hned moj lekar dopredu objednal na kazdy tyzden na monitor, od prvej navstevy...mam terminy uz dopredu zajednane vzdy v stredu o 10:40....a na monitor sa pyta vzdy ako na prvy ked idem na poradnu. popytaj sa na to, je to velmi dolezite, monitoruju sa ozvy babetka, a zistuju ako sa ma v brusku.

nikusa008
5. okt 2012

@veronikani ahoj tebe povedali ze ked do nedeli neporodis tak v pondelok mas prist uz zbalena??? 🙂 Lebo mne povedal ze v pondelok rano medzi pol8-8 mam prist hore na porodnicu tam kde som na monitory bola..ale nevravel ze zbalena abo co..tak neviem co chcu robit somnou 🙂

veronikani
5. okt 2012

@nikusa008 ahoj, hej hovoril že mam prísť za ním na deviatu a mam byt zbalena ... Ty chodíš tiež k pánovi dr. Paldiovi?

nikusa008
5. okt 2012

@veronikani joj tak tebe na 100% vyvolaju porod....A modlim sa zeby aj mne vyvolali lebo uz sa neviem dockat ... Len neviem ci mi len neurobia znova monitor abo co, lebo o zbaleni mi nic nevravel... A nie ja som z Humenneho.,,,, 😀

betis84
5. okt 2012

@veronikani aj my budeme mat dievcatko nam sa ukazala 32 tyzdni.Na mna tak posobil ten moj aj ho dost chvalia.