icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

darina123
5. okt 2012

@tinasc ahoj ja som tiež v 37.týždni a spáva sa mi super ešte stale ale posledné dni mi tŕpnu ruky a bolia ma kĺby ale neni to nejaké vážne len ked idem v noci na wc tak je to také nepríjemne kym sa prsti rozhýbu, a otázky typu ešte si celá a kedy už tak joooj najradšej by som sa zatvorila do bytu a neviliezle nem ked už buidem mať po porode :( čo je ešte dosť dlho :( ale hovoria že baby sa skor rodia tak uviíme čo je na tom pravda .. ty čo čakáš?

darina123
5. okt 2012

@betis84 ahoj tak super aj j ačakám dievčatko 🙂 a ešte 25dní do porodu príde mi to cela večnosť :(

veronikani
5. okt 2012

@nikusa008 no uvidíme, drzim tí palce 😉

veronikani
5. okt 2012

@betis84 mne sa ukázala v 36 tyzdni 🙂 mne tvoj doktor písal prepustaciu správu keď som tam pred troma rokmi ležala a pôsobil tak príjemne, milo...

betis84
5. okt 2012

@veronikani on je taky. Sa hovori ze dievcata sa nechcu moc ukazovat aj kamoska co rodila dva mesiace dozadu aj ta sa to dozvedela mesiac pred porodom ze to bude dievcatko.

betis84
5. okt 2012

@darina123 ahoj ani nehovor ja uz mam toho tiez dost.tak ty mas termin o tri dni neskor ako ja.A kde budes rodit?

veronikani
5. okt 2012

@betis84 🙂 všetko mam neutrálnej farby ale už som musela kúpiť dáke ružové dupacky 🙂

darina123
5. okt 2012

@betis84 ja budem rodiť v Banskej štiavnici , a ako sa ti bude volať malá?

darina123
5. okt 2012

@betis84 a ty kde budeš rodiť?

betis84
5. okt 2012

@veronikani my mame vala ruzoveho sestra ma dievcatko tak nam dala.Ale ja som tiez kupovala neutralne farby.A ozaj ako sa bude volat?

siposova
5. okt 2012

ahojte baby , tak síce mám termín 5. novembra ale cítim že maličký bude oktooobrovýýý tak uvidiiime či budem patriť medzi vás 🙂)

betis84
5. okt 2012

@darina123 nasa mala sa bude volat Liana.A tvoja?Ja v Ba na Antolskej.Uz mas vetko nachystane?

darina123
5. okt 2012

baby kolko ste pribrali ? lebo ja 13kg ale začala som s 82kg mám traumu s toho že mám 95kg teraz sa snažím pomaly jesť až chudnut lebo mám až depresiu ked vidím tie kila :(((((( a to nehovorím o tých striach na brušku :(

darina123
5. okt 2012

@betis84 moja neterka sa vola Lianka aj mne sa vlemi páči to meno .. my sme nakoniec vybrali Luciu... včera som pobalila tašku pre seba a dnes som vyvarila malinkej cmulík a dala do tašky vlhčene, telove mlieko, kremik na ritku , a vaaové tyčinky a veci necham nachystané doma lebo v BS dávju detičkám veci iba ak by mala malá alergiu na ich veci tak niečo nachystam aby mi muž pootm doniesol a eššte papmersky mi treba kupit a odsavačku hlienov na vysávač idem kupit a ty? už si dávno zbalená? máš všetko pre malu?

veronikani
5. okt 2012

@betis84 naša bude Sára ale ak by to bol naaaaaaaahodou chlapček tak Tomáš 🙂

betis84
5. okt 2012

@darina123 pekne meno ste vybraly.Ja som uz zbalena dva tyzdne lebo som lezala na rizikovom tak pre istotu som sa hned zbalila ako ma pustili. Tu tiez v nemocnici davaju vsetko tak som nachystala veci ked pojde muz pre nas. Ja uz mam uplne vsetko kupene len akurat som este navyvarila cumlik.Ja som zatial kupila odsavacku taku klasicku ale tiez rozmyslam ze kupim tu na vysavac a este nam chybaju baby vysielacky ale to az ked budeme doma.

betis84
5. okt 2012

@veronikani to je pekne meno nad tym som aj ja rozmyslala.Myslis ze by sa to mohlo stat?Ajti to ukazali na ultrazvuku ze to bude dievcatko?

veronikani
5. okt 2012

@betis84 noo mojej známej tvrdili že bude mať dievčatko a pred dvoma týždňami sa jej narodil chlapček 🙂 nám prvý ultrazvuk (podľa telíčka) ukázal chlapčeka a na poslednom sa nám ukázala princezná 🙂 taaak som zvedavá

marfie81
5. okt 2012

@baaabenko no mobil uz mam, tak sa ho musim popytat. teraz ma skor zaujima ten monitor, vsetky na to chodite a ja som este ani raz nebola... hm.. neviem preco

nikusa008
5. okt 2012

My budeme mat dievcatko a meno davame Timea 🙂

nikusa008
5. okt 2012

@marfie81 na monitor ta poslu ked budes chodit do poradne uz do nemocnici 🙂

betis84
5. okt 2012

@veronikani no pekne. Nam to nehrozi dufam.Nam na troch ultrazvukoch ukazalo dievcatko aj mi to lekarka ukazala mala take rotiahnute nozicky ze to bolo ta krasne vidno.

tinasc
6. okt 2012

@darina123 no ja som teraz v noci celkom dobre spala, len nadránom okolo 4.30. som sa zobudila, že ma zas ťahajú tie ruky, bohužiaľ to sa mi už spať veľmi nedá, keď si od bolesti necítim ruky... čakám chlapčeka, tak neviem, kedy sa vypýta na svet, babula sa mi narodila presne na termín 🙂 ... ja by som najradšej teraz zvyšok tehu prespala, stále sa mi chce spať... čo je samozrejmé, keďže v noci toho veľa nenaspím... dnes v noci som sa prehadzovala, akoby som ani brucho nemala 😀

katarinka32
6. okt 2012

joj baby aj ja som tuto noc hrozne zle spala, som z toho cela unavena

gumidekmomo
6. okt 2012

@katarinka32 ja zasa spim kupodivu moc dobre dokonca keby som nesla v noci na wc tak prespim aj celu noc takze sa nestazujem zatial ..len tiez uz cakam kedy sa maly vypyta 😢 uz aby to bolo velmi sa tesime na drobca

baaabenko
6. okt 2012

@marfie81 tak na to sa urcite optaj, hlavne ak si uz v 39.tt. Normalne sa nan chodi uz od nejakeho 36. tt , aspon co ja viem a co mne povedal moj porodnik. ja budem mat v stredu uz druhy a som v 37.tt

katarinka32
6. okt 2012

@gumidekmomo aj my sa velmi tesime na masu malinku

tinasc
6. okt 2012

@gumidekmomo joj tak to ti v dobrom závidím, že tak dobre spíš, ja idem aj 3x na wc, odkedy sa drobec otočil dole hlavou, veru aj cez deň chodím skoro neustále 🙂

gumidekmomo
6. okt 2012

@katarinka32 ved tak to ma byt uz aby sme ich mali v naruci 😉

gumidekmomo
6. okt 2012

@tinasc dakujem cez den idem aj ja vela krat ale v noci asi aj maly vie ze je noc alebo co tak maminku nechce otravovat heh