Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@veronikani ahoj este si uzivas brusko?
@betis84 ahoj, áno 🙂
@darina123 ahoj ja som pribrala 22kg, ale co uz narobim, hlavne nech je malinka zdrava, po porode urcite schudneme, teda ja v to verim a drzat nejaku dietu cez porod to je dobra somarina, myslim si.
Takže dnes je deň D... Kríže a brucho pobolievaju tak uvidíme 😒
@veronikani Ahoj malej sa nejak nechce?
@veronikani Tak teba to caka dneska, ja mam termi v utorok a v stredu tak uvidime, tak velmi by som to uz chcela mat za sebou
@betis84 zatiaľ nie 🙂 nevadí nech vydrží do rána kým pôjdeme k doktorovi, aspoň nebudem stresovať že čo a ako, kam mám ísť on mi všetko vysvetlí.... zatiaľ pobolievajú kríže a brucho .... uvidíííme 🙂
@katarinka32 hej hej, dnes je termín ale ešte sa jej asi nechce von.... tak uvidíme, zajtra idem už zbalená do nemocnice tak uvidíme 🙂 aj ja ju chcem mať už pri sebe ale bude mi chýbať aj bruško 😉
@veronikani no ja ak neporodim do stredy tak asi tiez vo stvrtok pojdem pekne do nemocnice, dufam, ze takto o tyzden budeme mat nase princeznicky pri sebe. 🙂
@katarinka32 tak to by sme ich už mali mať 🙂
mali, mali, velmi sa tesime aj ked mam trosku strach z porodu
@veronikani to je pravda nebudes tak vystresovana. Drzim Vam palceky nech je vsetko v poriadku.Mna uz tiez vsetko boli len ja mam este tri tyzdne uvidime kedy to príde a strasne mi padlo brucho dole.
@betis84 Ďakujem veľmi pekne 🙂
@veronikani potom sa ozvy ako sa mate. 🙂
@betis84 ok 😉
takže nič ☹ malej sa von nechce, vôbec sa neotváram.... ale že vraj do piatku porodíme, vo štvrtok hospitalizácia už určite! tak som zvedavááá
ahojte kocky tak ja uz to mam za sebou narodil sa nam Lukasko 51cm a 3160g som najšťastnejšia mamina na svete
@gumidekmomo jeej gratuôujem k Lukaskovi 🙂 A aky bol porod? Podel sa snamy o zazitok 🙂
@veronikani paci sa jej v brusku 🙂 to ze si neni otorena sa moze zmenit v pribehu par hodin mozno tam este dnes pojdes.
@betis84 🙂 uvidíme čo bude, som zvedavá... pôjdem sa asi prejsť 🙂
@gumidekmomo joj tesim sa s tebou, gratulujem a zelam vela zdravicka
@veronikani no ani tej nasej sa nejak nechce ist von ja som zvedava, co mi povie lekar v stredu ak teda do vtedy neporodim. Uz by som to chcela mat za sebou
@katarinka32 držím palce 🙂
@gumidekmomo Blahoželám!
ahojte, tak my sme este stale 2v1. Drobcovi sa akosi nechce... 🙂 Som zvedavá, co mi povedia zajtra na poradni.
@gumidekmomo gratulujem k Lukáškovi, prajem veľa zdravíčka, Tebe skoré zotavenie... 🙂 inak aj my budeme mať Lukáška 🙂 😉
no baby na mna to dnes nejak prichadza, len kontrakcie nie su este pravidelne a ako prvorodicka ani neviem ako to ma prebiehat, teda viem, ale nie som si na 100% ista a to ma hneva, ale bolesti mam a dost poriadne
katarinka nepisali sme spolu,ale drzim palce velmi silno nech to ma lahky a hladky priebeh nech ste zdravucky obaja.tfuj tfuj!kukam,ze ete jeden den do terminu ;-D ja som prveho syna na den presne porodila.potom nam sem napis!pa
ahojte.
Tak my este teda nerodime, vyzera to na hospitalizaciu o par dni, ked sa drobec nerozhybe.

@gumidekmomo hmmm...tomu mojemu sa v noci spať veru nechce 🙂 dúfam, že mu to nezostane po pôrode 😀