Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@katarina_st a bolo ti zle pri prvom tehotenstve? lebo ja len pokorne cakam, kedy to na mna pride - totiz, ked som cakala dceru, bolo mi zle prakticky cele tehu 🤐
baby je tu niektorá čo ma termín na 12.10 a už ma na teste // ? díky lebo ja som dnes našla len ducha ale to mne vychadzalo vždy a ak by sme nahodou predsa len tehu boli vychádza mi to na toho 12-teho
@monikapt a ty si robila nakolký DPO prvý test? gratulujem
@lucinka1104 ja mam 8.10 a pred dvoma dnami dusik, tak kycham na to len prachy za testy 😕 😵
hlien mam dho tak verim, ze je uz tehu
@crapula mne nebolo vobec zle pri prvom tehotenstve. Akurat, ked sme boli na dovolenke, tak z tych horucav mi bolo dost zle. Ale inak som nevedela ani, ze som tehotna. A pri prvom tehotenstve Ti nebolo zle hned od zaciatku, alebo to prislo az neskor?
dievcence nestiham vas citat 🙂 idem dokine podam info ked sa vratim...
@lucinka1104 9 a 10dpo bol test negativny ale od 11dpo uz boli pozitivne 🙂
@monikapt díky myslela som si že tak by to aj malo byť ja som dnes 11 dpo ale nerobila som si z ranného moču a je tam len taký fakt neviditeľný takže mrška dojde
@katarina_st ja som vtedy spinila od 18DC to som ani netusila, ze som tehotna, spinila som 2t, tak som si spravila test, vysiel pozitivne tak som utekala ku dokt., ale uz bolo neskoro, lezala som aj v nemocnici, ale uz sa to nepodarilo zachranit, teraz sa tiez velmi bojim, aby som nezacala spinit ☹
kocky este by som sa vas chcela opytat, ci nemate problem s tlakom, mne sa casto kruti v hlave a neviem cim to je
@delfinik855 ozes mat nizky tlak to je v tehotenstve caste.sus si dat jednu kavicku.hm?a daj si z niekym odmerat tlak. 😀
@delfinik855 bola si uz u doktorky ?na to spinenie ti urcite da progesteron mojka
@ktore kavicku si davam, ale vacsinou doobedu, a potom hlavne vecer sa mi kruti v hlave...spinenie teraz nemam, to som opisovala co sa mi stalo v oktobri...teraz je nastastie vsetko ok a ku doktor. sa chystam vo stvrtok
@delfinik855 to bude mozno tym tlakom a hlavne tym pocasim.skus si ten tlak odmerat poobede aby si doktorke mohla povedat.
@ktore ok dakujem za radu 🙂
baby a pre zabavu vamposielam stranku na vpocet pohlavia dietata kuk http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=p...
Dobre ranko maminky.Uz par dni ma trapila zima,sopliky...NO a dneska rano som sa zobudila ako mechom buchnuta.Choroba ako svina.Muzicek mi musel skocit do lekarne pre homeopatika kedze nechcem nic podcenit a na testiku mam toho maleho ,,ducha" zatial 🙂Dufam,ze vy ste zdrave.Aspon mam dovod lezat cely den v posteli i ked pri mojej dcerke to nebude ziadna slava 🙂Dneska som si ani testik nestihla urobit,ci nahodou ciarka nezosilnela.Uz sa neviem dockat na piatok ci pride ta mrcha alebo nie
@delfinik855 prajem Ti vsetko len dobre v tomto tehotenstve. A urcite uz bude vsetko v poriadku.
@jarula25 drzim palce, daj potom vediet 🙂
@katarina_st jaaaaj, to je zavideniahodne!!! 😲 mne to zacalo tak od nejako 7tt cca. a samozrejme najhorsie to bolo tak do 4.mesiaca, ale aj potom to pokracovalo, no nie uplne cely den 😖
@katarina_st dakujem ti 🙂 aj tebe prajem bezproblemove tehotenstvo 😉
no sme doma...bol krasne vidiet plodovy vak 🙂 ...je na spravnom mieste a ja mam hned lepsi pocit aj ked strach je tam stale,zajtra ma caka hematologia a tam sa uvidi ci to budu injekcie alebo budu stacit tabletky 🙂
no dievcence idem si troska pospat lebo som po nocnej a nespalal som len pol hodku...som unavenaaaa
a nepiste tak vela nech stiham citat 🙂
@delfinik855 nooo,ja mam nizky tlak, som v nedelu skusila nevyvypit rannu kavu a cely den taka migrena, ale hlava sa mi toci teraz bezne cez den..no a aj som v nedelu merala tlak a mala som nejakych 98/70 .. ale pulz 84,co je vraj dost vela..takze radsej kavu pijem zatial,kym mi nie je od nej zle.. aspon tu rannu..skus aj ty... druhu uz pijem bezkofeinovu radsej
@cantharis no tiez sa mi to zda neskoro aj to ze ti nevzala aspon krv sa mi zda divne...asi bude zmena dr. lepsia predsa len v tehu je dr dolezity...
@cantharis mne maly nevydrzal asnuí sekundu v kociku od 2rokov cize mi od oktobra 2010 kocik ziadny nemame 🙂 a tomu ver kockam co deti vydrzia v kociku to maju super 🙂 to boli casy🙂
@silvuska47 dakujem🙂

@2mimi2 dakujem určite sa posnažíme s partnerom aby sme to stihli ešte v oktobri...tebe prajem bezproblémové tehu.. 😉