icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

delfinik855
31. jan 2012

@zdenka270921 tak ja doobedu si dam vzdy a niekedy si dam este poobede latte, teraz mam hroznu chut na kavu a potom sa snazim aspon vela pit, ale ani to nepomaha, tlak som si zatial nedala premerat, ale asi to spravim

zdenka270921
31. jan 2012

@delfinik855 no my mame nastastie doma tlakomer, tak som to preto hned cekla 🙂 asi ta jedna kava u mna bude musiet byt, aj ked som ju chcela obmedzit na nulu..

oxanka73
31. jan 2012

jak vam v dobrom zavidim. Velmi sa s Vami tesim. My sme uz "vo veku", tak nam to az tak na prvy sup nejde, ale uzili sme si aj to.Ttak som chcela byt oktobrovka, lenze ja hlupana som sa doteraz riadila kalendarom od Dr. Jonasa, lebo po troch dievcatkach sme chceli chlapceka a nepocuvali sme moju ovulaciu ... ☹ . Dnes som si robila test, mam este 7 dni do mrchy, prsia naliate na 4, ale je negativny. Tak skusim zalozit novu temu ze novembrovky 2012, ale vam velmi drzim palce.

natalia2609
31. jan 2012

Tak dievcence, aj ja som sa veeeelmi chcela pridat do vasej skupiny, dnes som bola u doktora, a musim ist na laparku, asi mam zase endometriozu, tak na babo mozem na dlhy cas zabudnut ☹ tak som sa tesila, slak ma trafi, ale vam prajem krasne tehulkovanie, a krasne zdrave babatka!

cantharis
31. jan 2012

@natalia2609 drzim palce nech sa vsetko da rychlo do poriadku a zelam kopec sil a pozitivnej energie! nech ssa co najskor mozete tesit

natalia2609
31. jan 2012

@cantharis dakujem, no musim to nejako zvladnut ☹

katarina_st
31. jan 2012

@crapula 🙂), no uvidime ake bude toto druhe tehotenstvo. Lebo som myslela, ze to byva zle hned od zaciatku tehu. Takze mozno to pride. Ale tak nemusi to prist 🙂. Snad ani Tebe nebude zle...

katarina_st
31. jan 2012

@delfinik855 dakujem pekne 🙂.

katarina_st
31. jan 2012

@ktore skusala som si ten test pohlavia a vyslo mi dievcatko 🙂. Tak snad to bude pravda 🙂. A Tebe ake pohlavie vyslo?

katarina_st
31. jan 2012

@oxanka73
@natalia2609
dievcata dakujem pekne 🙂, vam prajem aby ste co najskor nasli dve //. A potom nam sem napiste, kedy ste ich nasli 🙂. Vsetko dobre!!!

katarina_st
31. jan 2012

@jarula25 jej super, ze bol vidiet plodovy vacok u lekarky a ze je vsetko v poriadku 🙂, tesim sa s Tebou 🙂

katarinkam
31. jan 2012

Ahojte baby dufam ze sem coskoro pribudnem. Este pockam par dni a urobim test, MS meska 6 dni a citim ze by to mohlo konecne vist . 🙂 Tak by som bola rada. A vy ako kolky tyzden ste a kedy test ukazal // ?

katarina_st
31. jan 2012

@katarinkam ahoj, tak snad sa k nam pridas 🙂. Ja som 5tt a test mi ukazal // ciarky den pred ocakavanym menzesom.

lu2112
31. jan 2012

Skusala som si ten test na pohlavie a vyslomi dievcatko jeeej to by bolo uzasne 🙂

katarinkam
31. jan 2012

@katarina_st jej v dobrom zavidim 🙂 no ja mam pocit ze som mala ovu neskor a ze some otehotnela tyzden pred MS a preto mi test este // neukazal lebo AK dobre pocitam take some cca2-3tyzden.

ktore
31. jan 2012

@katarina_st mne vysiel chlapcek a ja som si to aj mylsela ale uvidime to bude pravda...heh

erika_rika
31. jan 2012

Ahojte, pridavam sa k vam 🙂...lekar este nepotvrdil, len 4 testy...

erika_rika
31. jan 2012

@lu2112 aky ? prosim ta...a tak skoro?

katarina_st
31. jan 2012

@erika_rika vitaj 🙂

2mimi2
31. jan 2012

@katarina_st ahojky taaak ty si nakoniec robila ten test pohlavia???? a dievcatko???tak paraada kedy si si ho robila??

2mimi2
31. jan 2012

Vsetky nove tehulky vitam 🙂 a tym co by si priali najst si // zelam aby ich cim skor nasli a mohli sa ku nam pridat naplno 😉
@ktore aj ty si si uz robila ten test na pohlavie?? aky ste si kocky robili???ja si asi dam urobit v genetone test pohlavia🙂 tak ale teda uz dve dievcatka takto sa mi neujde xixi 😀
aj tak mam tusaka ze nebudem mat take stastie na dievcatko ze to skor bude chlapec ...ale tak hlavne nech je to zdraveeeee ale potesila by babulka🙂

2mimi2
31. jan 2012

@jarula25 gratulka k vaciku🙂 nech len pekne rastie🙂

ktore
31. jan 2012

@2mimi2 nerobila ani nebudem je to drahe.ja som len tak pre srandu na nete skusala....

2mimi2
31. jan 2012

@ktore jaaj ja som si myslela ze aj s katarina_st ste si robili ten test na pohlavie🙂 a aky z netu??

katarina_st
31. jan 2012

@2mimi2 ahoj 🙂, tento test sme si robili http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=p...

2mimi2
31. jan 2012

@ktore
@katarina_st jaaaj 😀 tak mne tam vysiel chlapec :( hadam to nebude pravda 🙂

katarina_st
31. jan 2012

@2mimi2 tak snad nie...takze Ty si budes robit test pohlavia z genetonu? A v ktorom tyzdni, 10?

2mimi2
31. jan 2012

@katarina_st hej chcela by som ale uvidim este neviem ci pockat ci dat urobit zvedava som len tak zatial zvazujem 🙂 inak urobila som si ten test z netu na maleho a tam mi vyslo dievcatko a je chlapec takze aj teraz by to mohlo byt opacne 🙂

lu2112
31. jan 2012

@erika_rika to je podla toho cinskeho horoskopu nic 100% ale niektory hovoria ze to sedi