Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@delfinik855 len dnes rano bola intimka spinava od rana nic kontrolujem a mesiaciky mam dostat 6-7ho
@delfinik855 tak tomu ver,myslím, že niečo tuší,lebo vie,kedy som mala dostať a to mňa vtedy veeeeľmi bolieva brucho a ked sa ma stále posledné dni pýta,či mám bolesti, tak len odpovedám, že všetko je ako má byť 🙂))))
@nelinocka tak to mohlo byt aj uhniezdovanie 🙂 silno drzim prsty aby to tak bolo 😉
@delfinik855 joj dakujem...zima mi je a rebra ma bolia...len nech zasa to neni to namyslanie a krize ani nehovorim
@saska247 tak tusenie tam bude iste a kedy dojde domov? ja zase ked mam dostat tak tyzden dopredu spinim, tak tiez sa ma priatel vzdy pytal, ci uz spinim a ked vzdy nic a v nedelu som si robila prvy test, tak sa nevedel vynadivat na neho, aj ked ciarocka bola este slabucka, dnes som robila druhy a uz je druha krasna silna, tak sa este viac usmieval
@nelinocka krize aj mna strasne bolia 😒 tak priznaky mas vsetky na tehotenstvo, tak uz len pockat na vytuzene 2// 😉
@delfinik855 juj krásne, tak najviac sa teším na jeho pohľad🙂 dnes odchádzal z Francúzka, tak počítam pozajtra ak mu šéf nezmení trasu 😖
@delfinik855 ze tfuj tfuj cakam cakam a bojim :-/)(
@saska247 tak hadam nezmeni, ze sa budete tesit spolu 🙂 a ako dlho sa snazite o babo?
@nelinocka drzim prsty, potom daj vediet, ze ako si dopadla
@delfinik855 tak si predstav dva roky sme sa trápili, začalo mi šibať- som si stále testy robila, dokonca som si kúpila aj zopár vecičiek,tak som si namýšľala, že to vyšlo....dali sme si prestávku pol roka, kým mi drahý neoznámil, že skúsme zas teraz od januára a vyšlo na prvý raz! a vy ako?
@saska247 ked to najhorsie, ked zena tuzi po babatku a neprichadza to....my sme sa snazili minuly rok 4m, v oktobri sa aj vydarilo, ale som potratila a teraz po 3m pauze sa uchytilo hned 🙂
a uz mate ranne nevolnosti dievcata? ☹
@lucinka1104 @delfinik855 dakujem dievcata, no ved prave, ze nijak mi nevadi, ani ma nic nepali, nesvrbi, tak snad to bude ok.. ved sa este uistim u dokyho v piatok.. lebo co citam, tak vela zien aj cele tehu s intimkou..
@certica1979 ani nie,este ani raz som nezvracala....ale niekolko krat a aj teraz mam pocit cudny na zaludku....a ty?
@certica1979 tak ja uz som mala dnes tazke rano zatial len taky zaludok ako na vode ale dala sa to vydrzat a ty??
@katarinkam Katiii ahoj :o) teeeeda, tak Ty budes mat vysledok skor ako ja .o) ja idem az na Valentina k Mudr. 😉
Ahojte baby, tak celá happy sa k vám pridávam aj ja :o) od lekára síce ešte nemám potvrdené, idem až 14.2.... ale 3 testíky ukázali jednoznačne // :o) hura :o) termin mi podla kalkulacky vychadza na 3.10.2012. inak okrem mierneho tlaku v brusku nemam ziadne ine priznaky..iba taky zltkavy vytok. dokonca aj ked som mala mat mrchu 21.1. som mala take hnede spinenie 4 dni...ale potom som mala tusak, ze drobcek je uz v brusku, tak som testovala..a nemohla som uverit vlastnym ociam .o) sice najprv bol iba dusik na prvom teste ale o 2 dni to uz bolo jasne .o) uz nech mam aj vyjadrenie dokyho, lebo som ako na ihlach bez toho... aj vaham, ci sa nemam preobjednat skor ( lebo som sa objednavala, ked som este o nicom netusila som chcela po roku zacat riesit problemy s otehulkovanim - a zrazu bum .o) ) ale zas neviem, ci sa mi oplati ist skor. podla poslednej mrchy som presne v 5tt ...
@lucinka1104 ano,robila som si 10.tkovy.uz cez vikend som mala taku slabucku ciarku ale o 2-3 dni pekne zosilnela
@suz2 no mala som ist na preventivku tak to aspon spojim 🙂 Ved uvidime. A ty sa drz aj s tou malou slecnou v brusku. A myslim ze kludne chod skor, zoberie ti krv a urobi vstupne vysetrenia a UTZ na overenie mozes aj tyzden potom absolvovat. Srdiecko zvykne cca 6-7 tt vidno. Ale radsej skor nech kukne ci je vsetko ostatne OK.
@katarinkam no, ved zajtra si tam zavolam, ze co a ako, lebo uz sa neviem dockat :o) hlavne si chcem byt na istom, ze je vsetko ako ma byt
ahojte dievcata 🙂, vsetkym novym tehulkam blazelam k dvom ciarkam 🙂, vitajte medzi oktobrovkami 2012 🙂))
saska247- zatial este nie ale rano a aj pocas celeho dna citim ako ma napina na zvracanie ale bolia ma prsia a picha ma popod brusko ☹

@saska247 tak to hej, ja zajtra pojdem a uvidim, ze co povedia, tak ked dojde domov bude mat velke prekvapenie 😀