Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
jej to je mila tema nam sa narodila dcerenka teraz v novembri a uoplne sa mi vybavio teraz ked vas citam tie krasne chvile s bruskom drzim vam vsetkym oprsty a prajem pohodove tehulkovanie a zdravunke detinky
Ahojte dievcata, kde ste vsetky 🙂??? Ako sa mate?
@certica1979 aj mna bolia prsia a podbrusko- v strede ma vacsinou vecer bolieva, snad je to normalne..lebo tak dost silno, ako pred mrchou...
@katarina_st zatial fajn,co ty? 🙂
@katarina_st V posteli☹ choroba sa ma drzi zubami nechtami som z toho nestastna.A ako tehulkujes?
aj mna tak boli ako pred mrchou ale som ospala stale by som spala kde sadnem driemem chute zatial este nemam ale dnes som dostala strasnu chut na pikao a dobre mi ulahodili 🙂 😉 uz mi meska tri dni 🙂
ahojte.. zatiaľ to síce nemám potvrdené od doktora, ale vyzerá to tak, že budem patriť do vašej témy.. predpokladaný termín podľa kalkulačky mi vychádza na 6.10.2012.. ms som mala dostať 27.1. ale nič nechodilo.. a keďže ma boleli prsia, čo už dlho nie, tak som vedela koľká bije 😀 dúfam, že u doktora bude všetko v poriadku..
@certica1979 mne meska uz 5 dni...dufam,ze sa mi podari buduci tyzden dostat k doktorovi,neberu mi tam tel:( kedy pojdes?
ja tiez idem na buduci tyzden k dr.dufam,ze tiez potvrdi tehu uz sa neviem dockat kedy to bude ofocialne potvrdene zatial to nik nevie ani manzel ale asi tusi 🙂
Ahojte,tak mne tiež mešká 3 deň...Tiež pôjdem na budúci týždeň k doktorovi,aby mi potvrdil tú šťastnú správu.
Teším sa,že sa to konečne podarilo 🙂
ahojte ja pevne dúfam, že sa k vam pridam zatial mam na teste len taku slabulilinku palicku, ktora sa objavila ale az po nejakych 15min, ale verim ze bude tmavsia a tmavsia mam skoro rovnake priznaky ako pri prvom tehotenstve tak dufam ze sa nam zadarilo, nejak nezvladam pozerat na tie negativne testy 😀 kramosky by som mala dostat v pondelok tak snad nepridu..
@saska247 dakujem, aj ja sa mam dobre. Snad je vsetko v poriadku. Buduci tyzden chcem ist k lekarke, tak som zvedava, co povie.
@maminka86 tak snad sa coskoro vyliecis a budes v poriadku. No mne predchvilkou zaspal dyncek po dlhom prehovarani, tak mam chvilku pre seba 🙂.
@oriesok blahozelam 🙂
@gebrlinka blahozelam 🙂
@saska247
@katarina_st ďakujem..
mňa doktor zobere až v takom 7tt.. skôr nechce robiť sono.. tak mi je tam zbytočné chodiť.. pozerám, že nás je tu viac, čo už čakáme druhé bábätko..
len tak pre zaujímavosť.. ako dlho ste sa snažili?
my sme sa vôbec nesnažili.. jednoducho sa nejako pritrafilo 😅
@oriesok no aj ja som rozmyslala, ze pojdem az v 7 tt, ale neviem ci to vydrzim 🙂. Buduci tyzden som v 6tt.
No pri prvom tehotenstve sa to podarilo hned na prvykrat a teraz ssa nam to podarilo na stvrtykrat.
Ahojte, tak čítam vás tu každý deň a vidím, že skupinka sa pekne rozrastá. Ja stále čakám či nedostanem 🙂 Mala by som dostať dnes-zajtra, zatiaľ ale necítim,že by som mala dosť, tak zatiaľ to vyzerá nádejne. No vyhádzala som sa ako vždy pred menzesom ☹ držte palce nech to nič neznamená, nedostanem a urobím cez víkend testík na ktorom budú // 🙂
caute,
poslednu mrchu som mala 25 dec. v januari neprisla...
test ukazal dve ciarkz, je to pre mna encakane, kedze mam rocnu dceru kt. kojim. ale co uz.tesim sa 🙂
podla netu mam termin 30. sept..
zatial som unavena, to je vsetko..vam byva uz zle.?
btw. toto je moje tretie 🙂
jeeej kolko vas tu je novych kocky vitam vas a tesim sa ...
@katarina_st tak ako nabuduci tyzden chces ist ku tej dr? ja som objednana na 8meho mam pocit ze je to vecnost kym bude ta streda 😀
kocky a co priznaky?? ja furt relativne ok dokonca zaludok ma uz vobec neboli prsia relativne ok em tam pobdrusko ale keby som nevedela ze som tehu mozno by som to ani nevnimala xi🙂 hadam je teda vsetko ok....
kedy tu mate niekto najbllizsiu kontrolu?
@tanicka1976 ahoj vitaj...mne nebyva zatial nic mne tiez vychadza na 29.9. termin pm 24.12. ale viem ze som mala ovulku neskor tak to bdue medzi 2-5 oktober 🙂
mimi, ja som dceru porodila v 35tt, neverim ze toto dieta budem nosit dlhsie....takze asi v polke septembra..
uvidime ako to vypali... 😎
@2mimi2 ahoj 🙂, ano, chcela by som sa ist pozriet za tou Tvojou lekarkou, tak uvidim, kolko ludi tam ludi.
Ja tiez nemam zatial ziadne priznaky. Len ma boli teraz zaludok, ale mam pocit, ze to je z obeda, lebo som mala vypr. syr a to je asi dost tazke. Neviem. Snad to coskoro prejde.
Ale aj tak mam pocit, ze tie dni ubiehaju pomaly. Mozno je to tym, ze stale nad tym rozmyslam, v ktorom tyzdni som. Ale pomalsie mi to ubieha ako ked som cakala na mrsku, ci pride alebo nie. Ale tak toto je urcite lepsie cakanie 🙂)).
@tanicka1976 blahozelam k dvom ciarkam 🙂. Ked uz tretie cakas, tak budes mat doma veselo 🙂. Ja mam veselo s jednym, tesim sa na dalsie babo, ze bude este veselsie a uz vobec sa nebudem nudit 🙂
@tanicka1976 aj si bola na rizikovom ci?
@katarina_st xi tak to som natom preeesne rovnako aj s tou mrchou co pises🙂 tiez by som uz chcela vediet termin a hlavne ze je vsetko ok v stredu sa snad dockam 🙂
ja som teraz tyzden bez maleho od dnes uz teraz mi je smutno xi max bol vikend bez naas.. isiel do tatier na liecenie s nasimi my ideme za nimi na buduci tyzden piatok ich vystriedame a budeme tam 2 tyzdne 🙂 tak sa tam tesim ze az akurat si uz nezalyzujem skoda...ale aspon tie dni budu ubiehat lepsie 😉
mimi, nebola som , prislo to nahle..vsetko bolo ok
katka, dakujem..budem to mat tazke, ved uvidime 😎
@2mimi2 tak to super, ze pojdete do Tatier na dva tyzdne. Aspon budete na cerstvom vzduchu a oddychnete si.
@tanicka1976 🙂 ale tak urcite to bude hlavne radost 🙂
ahojte kočky :o) ja som dnes v 5tt a neviem ako vy, ale nemam skoro žiadne priznaky. sem tam trosku zaboli brusko ale inak nula bodov...nieze by som tuzila objimat misu alebo co...ale aj tak, ani prsia ma nebolia, len mi je strasne tazko z papriky... inak nebyt testov, tak ani neviem, ze som tehu...ale ešte musim pockat na doktora, ach este skoro 2 tyzdne...ale na drobceka sme cakali rok, tie 2 tyzdne dako vydrzim 🙂 a vy ako? amte uz nejake priznaky?
@suz2 neboj niekto nevie že je tehu ani do pôrodu 😀 inak väčšina príznakov sa dostaví v 7 tt bud rada a užívaj si to tehu na zachdovej myse v bolestiach akontrakciami od 12 tt neni ničpríjemné ver mi
gratulujem všetkým tehulkam ja zase len zo včera biely duch prsia sem tam zabolia,sem tam pichne v podbrušku ,dnes mi smredela chladnička vysoká BT aj telesná teplota no tetsy negatívne.....
a ešťe suz mam jeden z najhlavnejších príznakov a to že nedošla mrcha

ale spala bi som stale som ospala kde sadnem spim 🙂