Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@saska247 ahoj takze dnes som sa objednala k dr.a idem v stredu do obeda tak potom dam vediet ako som dopadla 🙂 😉
@saska247 ja mam uz vyse tyzdna bazalnu teplotu 37,2 🙂 🙂 🙂
@certica1979 tak super,presne ako ja,aj ja mam taku vyse tyzdna....takze streda?ja az piatok,drzkajte sa,nech to dobre dopadne a s knizkou domov 🙂
@saska247 ja som citala ze ked je vyse tyzdna vyssia bazalna teplota ako 37 stupnou jedna sa o tehotenstvo u nas knizku davaju az v 10-12 tyzdni 😒
hojte, asi sa k vam pridam 🙂 my sme dnes 5tt..na prvy pokec s gyndosom idem az 13.2 🙂
@lucinocka ja som 4tt a 4dni 🙂
@certica1979 a mas nejake priznaky ? ja okrem toho ze mierny tlak v prsiach a cikanie po kazdom pohari vody / a tej pijem vela kvoli trombofilii/ nic ine 😒
ja mam pichanie v podbrusku bolia ma prsia spala by som kde sadnem tam driemem vecer lahnem a do 5min.som hotova neviem ako zaspim ale uz ma napina na zvracanie pobolieva ma hlava mam toho dost a este mam aj bazalnu teplotu vyse tyzdna 37,2 🙂
@certica1979 hm skoda,ja neviem ako to v Nr bezi,a ja som si myslela,ze v piatok knizku uz budem mat...nevadi,pockam si,hlavne aby bolo vsetko ok! a inac mne byva zle od zaludka-no nevraciam, kazdy den v predvecer.....aj hlava ma pobolieva a prsia sa mi tvrdsie zdaju....brusko ma boli kazdy vecer...
@certica1979 ja teplotu uz nemeriam odkedy mam na teste hrube // 🙂 u nas knizku dostanem , hned ako bude srdiecko..ale co mi z knizky... jedna sa mi povaluje doma a babatka nikde.. tak hadam tentoraz do stastneho konca🙂
@saska247 aj ja velmi dufam, ze tentoraz to bude 🙂
co poradite na zapchu babule? nemyslim jednorazovo,skor co zaradit do stravy....asi mi to tehu v tomto smere trosku komplikuje 🙂
aj ja mam zapchu ale treba pit vlaznu vodu a vela jablk 🙂
@saska247 aj ja mam zapchu ale treba pit vlaznu vodu a vela jablk 🙂 a vlakninu 🙂
ozaj,co si myslite o tehotenskych vitaminoch v zavislosti na vahe narodeneho babatka?pocula som,ze sa rodia take deti vacsie...je to blbost?
Ahojte babenky, ja som si robila testík v stredu a boli II čiaročky. Trošku sa však obávam lebo pred rokom sme prišli o babo v 7 tyždni. Teraz som v 4 týždni a 4 dni. Tak držkajte palčeky.
🙂
@cristinna jej tak ty ku nej tiez chodis?? ja mam doktorku velmi rada som teraz zvedava ako to bdue v tehu ale pocula som zevraj nerodi teraz v ruzinove ze tam je na materskej ze ma len tuto sukromnu ambulanciu...tak som zvedava v stredu idem ku nej tak sa jej opytam ze ci rodi 🙂
a ty si si robila uz testik??
a vitam dalsie tehule 🙂) ale vas zasa pribudlo🙂
Ahoj ,veru vela vas tu pribudlo,to je super 🙂 🙂 🙂
no dievacata ja uz druhy den ku vsetkemu jem cibulu,neviem sa jej dojest 🙂 este ze som doma na pn a nemusim nikam chodit a s nikim sa bavit 😀
@lucinocka mas trombofoliu??tak aspon tu niesom sama....
mne da dokina tehu knizku az po 10 tt 😒
@saska247 ja som pila len actimel a brala magnezium B6 podla mna to stačí ak sa stravuješ dobre myslím, že nepotrebuješ iné ....
@lucinocka a v ktorom si tyzdni 🙂
@jarula25 🙂 ja som prve potratila kvoli tomz, ze mi neskoro dali injekcie..teraz som necakala na ziadneho doktora, nasadila som si ich sama.. stali ma uz 150 Eur, ale kaslat na peniaze, hlavne nech je to ok..13.2 idem k Dr. a ten mi mal nejake tipy triky urobit, aby som uz dalej mala injekcie zadarmo, lebo prerobim aj muzove gate..
@certica1979 5tt+0 dnes
ahojte baby. Mozem sa pridat? Ja som si nasla prvy pozitivny tehu test v stredu so slabou ciarkou a dnes je uz krasne vyrazna, tak sa velmi tesim 🙂 Som na zaciatku 5tt a predpokladany TP mi vychadza na 11.10. Pred dvoma mesiacmi som bohuzial v 7tt spontanne potratila, tak mam troska po zlej skusenosti strach, ale som optimista, tak verim, ze vsetko bude tentokrat v poriadku! 🙂

@pa_mi bazalnu si meras? ja mam stale 37,2