Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@lucinocka ja mam 4tt a 4 dni 🙂
@katie1 vitaj medzi nami 🙂
@jarula25 no jo, len ja mam ku dr. 4 hodiny v aute..a prisla by som tam a poslal by ma domov ze o tyzden zase, aby sa videlo srdce..tak som si usetrila cestovanie, cakanie a nervanie a radsej pojdem na 6+3, uz by malo byt srdiecko.. ja som v prvom tehu dostala az v 9tt injekcie,s mojou diagnozou som mala okamzite po prvom teste dostat, ale mala som tak arogantnu kravu za dr. ze mi nechcela vobec pomoct..a samozrejme doktori sa kryju, tak kazdy mi tvrdil ze to nebolo neskoro...az hematologicka priznala, ze bolo to velmi neskoro, ze sa zapchali cievky v maternici a preto plod odumrel..tak som sa vykaslala na doktorov a robim co myslim, ze je najlepsie..
Ahojte dievcata, vitam vsetky nove tehulky 🙂. Ale vas pribudlo 🙂.
@crapula v pondelok zavolam, pre istotu 🙂 Neviem...netusim ako to bude. Dufam, ze nie...no mozno daju dufik na udrzanie. Neviem naozaj. Ja som bola predtym na prvej kontrole v 7tt, no podla sona som bola v 5tt (iba gestacny vacok bol) a o tri dni na to som zacala krvacat a bolo po vsetkom...nemusela som ist ani na kyret. Tak ale mala som od zaciatku nejake cudne krce v bruchu, nemala som dobry pocit. Teraz nemam krce, tak sa tesim 🙂 Ty sa ako citis? A co sa stalo Tebe?
@jarula25 jj tak aj mne zistili, ze po rodicoch, ale ani jeden sa nikdy neliecil na to..proste som si vyprovokovala geny HAk-om
@katie1 ja som spala a zobudila som sa na strasnu bolest / dr. vravel, ze mozem byt stastna, ze som sa vobec zobudila, ine baby nemali take stastie/, ale to bolelo akoby mi nohu niekto rezal..som nechcela budit mamu a nemohla som najst lieky proti bolesti...slzy mi tiekli, nohu som drzala vo vzduchu..tak som slahla acylpirin / vtedy som netusila ze je to prva pomoc pri tromboze, ze rozriedi aspon trosku krv- mozno som si tak nevedomky zachranila zivot/ a zaspala som.. a rano na prednaske kamoska mala akurat casopis, kde pisali, ze mlada baba zomrela na trombozu z HAK..no a hned po prednaske som letela na krv..
Prajem vam vsetkym krasne tehotenstvo a zdrave babatka, ja som z oktobra 2011 🙂
@jarula25 nj je to strasne, ludia vlozia svoj zivot do ruk lekarom a vsetko zavisi od toho, ako sa dotycny zobudi rano..vsetci nadavaju na google a fora, ale je fakt, kazdy by si mal vsetko preverit, lebo verit lekarom je velke riziko- jednak ze nemaju chut a jednak tlacia len to, na com mozu zarobit..je to smutne..
@certica1979
Ahoj aj ja som predpokladane v 4tt a 4 dni 😉 😉
Teším sa s vami dievčence 😀
@romanettka blahozelam 🙂, a kedy Ti vychadza termin?
@katarina_st
No je to na 8. októbra. Moja mama má narodeniny 3. októbra, tak pevne verím, že bude mať pekný darček na narodeniny prvé vnůčatko 🙂 Ja idem v pondelok ráno k dr. som strašne nervózna, lebo sme sa s priateľom liečili na ureaplazmu. Mysleli sme si, že sme vyliečený ale včera som sa dozvedela že nie, ATB liečbu můžem začat len v druhom trimestri, tak sa bojím. 😢
ahojte, uz to tu nespoznavam 🙂 gratulujem vsetkym dalsim stastnym, ktore si nasli II 🙂 ja si to tu kazdy vecer skoro vsetko precitam, niekedy aj v priebehu dna.. potom zacnem pisat a vyrusi ma mala alebo nieco a zrazu sa spamatam o 2 hod a uz je to neaktulane 🙂
@2mimi2 ty si spominala, ze nemas nevolnosti ale bolieva ta zaludok? mna ti posledne 2-3 dni poobede a vecer tak strasne boli zaludok, uplne ako keby som ho mala v krci. vcera som az zaspat kvoli tomu nemohla... mas to aj ty tak? ja som mala predosle tehu v podstate uplne bez problemov (iba velmi mierne ranne nevolnosti) a teraz neviem ci toto mozem povazovat za tehotensku nevolnost alebo to mam riesit s nejakym dr.
@lucinka1104 dufam, ze mas pravdu 🙂
@pa_mi fakt sme rovnako :D ja mam dnes 34 den od poslednej mrchy...vo stvrtok zacalo minimini dpinenie a stale pokracuje, na intenzite nenabera...uvidime
baby ja som vcera testovala test negativny a mrcha 3 dni meska, mne nezvikne prsia vedsie a brusko nafuknute 😅 😕
@eri28 testni zajtra a mamatestom 10
ahojte 🙂 neviem ešte určite či sem naozaj patrím, pretože stále nemôžem uveriť tým mojím dvom čiaročkám 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 v ktorom týždni ísť na vyšetrenie, dievčatá???

Babulky je tu nejaka z BA.A vie mi poradit dobreho gynekologa?