Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@fely ďakujem no nemyslím že by neboli silnejšie dnes už som tak na tom že pŕs sa nemôžem ani dotknúť ako ma bolia toto som mala aj pri malom ale tak uvidíme nechcem sa ešte prehnane tešiť MS poslednú som mala 9.1. este mam jeden test urobim v pondelok pridavam tu moju foto tej mojej slabej ciarocky
@katie1 toto bol ten 20tkovy to kupoval moj "spolubyvajuci" vies ako jemu nieco hovori 10tkovy a 20tkovy 😀
ahojte oktobrovky a snazilky oktobrovky vsetkym drzim palceky ,aby boli konecne dve ciarky 🙂 🙂 🙂 som jedna z vas tak verim ,ze mrcha nepride 😠 cakam 6.2.rada by som uz konecne uvitala tie tehulkovske,,starosti-nestarosti´´ 😉 vsetkym drzim palceky 🙂 🙂 🙂
@ktore no jasom teraz robila pepino 20 a pepino 10 daka novinka ana oboch krásne viditelná ale uplne slabulinka ružovkasta čiarka tak ja fakt neviem manžel to nepovažuje za poz. test ked je to také slabé no mrcha stale nikde a bazalka hore asi mi neostáva nič iné len skočiť k dr aj ked jasom už ako tretorodička chcela isť len v 10 tt nakolko to u mna skôr nemá vyznam aj tehu knižku dava až na konci 12 tt
@mojalaska takuto som aj aj mala na tomto teste pred včerom a tiež som mala mrchu 9.1 dnes mi to ale vyšlo rovnako možno o štipiliiinku silnejšie a to by už den po vymeškaní malo ukázať lepšie
ahojte.. ja som robila test pepino 10kový.. 2 dni po vynechaní a druhá čiaročka nabehla hádam hneď..
môj dr. tiež dáva knižku až tak v 10tt.. takže si ešte počkám.. včera som sa k nemu chcela objednať, len mal dovolenku.. asi kvôli prázdninám.. tak to vyskúšam v pondelok..
Podla mna pepino test je najlepsi,mne ukazal druhu ciarku 5 dni pred mrchou.Vcera mala mrcha prist takze testik isto neklamal 🙂 teraz mam krasne silne // 🙂
@katie1 jaj neviem na isto ci 20 alebo 25 uz je v kosi 🙂 urobim v pondelok ten posledny co mam doma snad viac uz nebudem kupovat
@lucinka1104 ja uz som si dalej dnes ani vcera nerobila povedala som si ze pockam do mrchy a potom uvidim skoda testov zatia to vyzera bude druhe mimi tak nechcem tlacit na pilu a minut 10 testov 😀
@mojalaska moju ho v DM, v Tescu, v Bille......
@lucinka1104 neviem ho v holansku kupit...
ahojte viete mi poradit boli ma ucho a neviem ci si mozem dat usne kvapky neni nic pisane ze sa nemozu brat pri tehotenstve ale neviem moze to ublizit prosim poradte
@lu2112 daj si
@romanettka ahoj, neboj sa, urcite vsetko dobre dopadne. Uvidis, co Ti povie lekarka.
Dievcata, neviem ako vy, ale ja sa stale bojim, ci bude vsetko v poriadku. Viem, ze by som nemala na to mysliet, ale neda mi to. Mozno uz na internete som toho tolko precitala, ze mi uz z toho sibka. Vacsinou, ked idem na zachod, tak sa bojim... Snad to coskoro prejde. Tento tyzden sa chystam k lekarke, tak snad ma upokoji. Velmi sa na babatko tesim. Aj prve tehotenstvo bolo v pohode, ale mozno by som nemala tolko citat negativnych veci na internete.
@katarina_st mam presne ten isty problem co ty,snazim sa na to nemysliet ze by sa nieco mohlo stat,uz som sa aj obmedzila co sa tyka citania vsetkeho mozneho na nete ale aj tak nato stale myslim.mozno budem kludnejsia ked pojdem zase ku dokine ale to je az 27....
@jarula25 nemyslim to v zlom, ale som rada, ze v tom nie som sama... Snad to bude vsetko v poriadku a hlavne sa budeme navzajom podporovat 🙂. Takyto problem som mala aj v prvom tehotenstve pred porodom. Dovtedy som to brala v pohode, ved co porod, ked to zvladli ine, tak to zvladnem aj ja a vsetko bude OK. Ale posledne dni pred porodom, ked som bola rada, ze som doma a sedim, tak som citala vseljake pribehy o porodoch a samozrejme najviac negativne a som sa vtedy tak bala porodu, ze sa nieco babu stane, ze az. Vtedy som si povedala, ze pokial nepride ziadny problem, tak si nic podobne nebudem citat na internete, ale cloveku to asi neda. Ale dufam v to, ze budeme vsetky v poriadku 🙂))
@jarula25 a ozaj Ty si teraz na PN-ke?
@katarina_st aj kvoly tomu mame taky strach ze sa toho okolo nas deje velmi vela,vidime,pocujeme nie vzdy tie najkrajsie pribehy co zivot pise... Sme tu nato aby sme si pomahalx a podporovaly sa 🙂 Vsetko bude v poriadku a nase zubrienky v brusku nam budu robit obrovsku radost 🙂
@katarina_st ano zatial som na pn-ke
@katarina_st Neboj sa nie si sama.Ja tiez dost myslim na to najhorsia,Reflex,Modre z neba a podobne nestastne relacie koncim sledovat.Treba mysliet pozitivne lebo vsetko je o psychike aby sme si este nejake nestastie neprivovali.Takze necitat,nepozerat len sa tesit a verit ze vsetko bude ok.🙂

@mojalaska su dobre, ale ukazu vyrazne ciarocky az neskor (par dni po vymeskani MS)...musis mat vyssie HCG v moci 🙂
@luludi vitaj 🙂