Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@katarina_st inak aj ja mam podobne pocity...niekedy to beriem ze vsetko bude ok inokedy sa zasa bojim ze ci bude vsetko ok.... kazdy krat ked idem na wc sakontrolujem ci nahodou nespinim nekrvacam...akurat som aj muzovi vravela ze s malym som to nebrala tak zle ze nejako som ani nemyslela na zle veci a tiez som studovala kde co na nete....
inak dnes sa mi dostavili prve vacsie nevolnosti o pol 7mej rano som sa zobudila nato ze mi je na grcanie asi 2x ma naplo a preslo to cely den zaludok na vode a pobolieva citim sa akoby som vcera vypila flasu hruskovice 😀
@katie1 ďakujem 😵 Teraz to musíme dobojovať do konca....verím, že to boli kvalitní plavci oplodňováci 😀 Ja tam aj teraz sem tam ešte nakuknem, ako sa babám darí, ale už len tak jedným očkom raz za čas. Nečítala som moc strán tu v októbrovkach dozadu, tak neviem....už si bola u lekára aspoň na krv, alebo niečo? "Nezakázal" ti hneď skúšať ďalej?
@mima01 nie, zatial som nebola, zajtra si ku dr. zavolam a uvidim co povie...dam potom vediet 🙂 No, moju dr. mozno aj trafi slak, ,,kazala" mi cakat 2-3 cykly a my sme isli na to uz po prvej MS 🙂 Ale tak ja som nebola na kyretazi, tak dufam, ze som sa rozhodla spravne 🙂 Aj Vam sa asi zadarilo po prvej MS, vsak? Tvoj dr. ma na to aky nazor?
@katie1 ja som tiež nebola na kyretáži, nebolo "chvalabohu" treba....vyčistila som sa sama, keďže to bolo len na začiatku. Doki povedal, že z toho netreba robiť veľké haló, že biotehotenstvo je úplne bežné, niektoré baby o tom ani nevedia, že sú tehotné a myslia si, že im len neskôr mrcha prišla. Takže sme to zakončili tak, nech kľudne ideme bez prestávky ďalej, nebol absolútne proti. Nám sa to už stalo ale dvakrát, tak mám teraz už nasadený dupík, čo mi zostal z minula a zajtra mu idem volať, že čo...či ho nechať, alebo zmeníme na utroš...uvidíme. U nás je to celkovo zázrak, že sa podarilo prirodzene. Snažíme sa už vyše roka, manžel má 99% patológiu bičíkovcov, tento mesiac sme v iscare chceli podávať žiadosť na ivf...no tak dúfam, že to už nebude treba. A od októbra som stihla vlastne 3 cyklusy...toto je tretí.
Ahojte babeny. Mozem sa k vam pridat? 🙂 Ja som si dnes aj vcera rano nasla na teste // 🙂 Takze budem patrit k oktobrovkam 🙂 Podla mojich vypoctov by to malo byt 12.10.
@mima01 Dakujem 🙂 Ja totiz este stale nemozem tomu akosi uverit 🙂 Je to moje prve tehu takze vobec neviem co mam od toho ocakavat, co robit a co nie, co jest a co nie atd. 🙂 Ty si si kedy robila testik? Mas nejake priznaky? Kedy mam ist na krv alebo aky je postup nevies mi prosim poradit?
@mima01 to rada pocujem, ze Tvoj doki to takto berie. Ja som sa informovala na jednej online poradni a tam mi tiez poradili, ze mozme ist hned na vec... A vlastne presne aj moja dr. povedala, ze kedysi by zena ani nevedela, ze bola tehotna, ze by to brala tak, akokeby jej dva tyzdne meskala MS (zacalo mi to v 7tt a tiez som sa vycistila sama). Tak ja neviem preco na druhej strane odporucala pockat...bije sa to. Mne ked sa to stalo nasadili dufik a ascorutin, ale nepomohol. Teraz neviem, mam ho od minula doma, ale nechcem si ho nasadzovat sama, uz to snad vydrzi do zajtra ked budem dr. volat, co povies? Myslis, ze mi ho nasadi? Drzim palce! Musi nam to uz vyjst 😉
Baby, ako sa citite? Popiste...
@katie1 ja mám skvelého gyndoša, chcem ho mať aj pri pôrode, tak dúfam, že mu to doprajem 😀 On má taký triezvy pohľad na veci, je veľmi príjemný, zároveň veľký odborník, ide s dobou, neodsudzuje kadejaké novinky, akceptuje tvoj názor...no fakt je skvelý. Ja som začala v 6tt špiniť, išli sme na pohotovosť, tam si ma chceli nechať, čo som odmietla, aj tak by nič neurobili okrem toho, že mi dali duphaston, prípadne by mi fukli nejakú infúzku...a bol tam otrasný doktor vtedy, nemala som z neho dobrý pocit. Ráno mi doki bral krv kvôli hcg a už bolo skoro nulové 😒 Ale tentokrát nám to víde, cítim, že to bude fajn, tak ma hádam ten zmysel neklame. 😝 Moja neviem, nechcem ti v tomto radiť, nech ma tu náhodou ktosi neukameňuje, že sa hrám na doktorku a stanovujem diagnózy. Ale môj názor, nič ti to neurobí, prinajhoršom ti zajtra doki povie, že to nemáš brať, čo si ale nemyslím, že povie. Ja som si ho dala, lebo som začala mať taký krémový výtok, tak radšej. A stále mám mrchovské pocity, dole ma ide roztrhať 😖 Prsia bolia neskutočne, keby sa ma chcel manžel dotknúť, tak mu asi ruku ukusnem 😀 A nie je mi zrovna trikrát dobre, ako keby od žalúdka...
@anjelik87 ja by som také veci vôbec neriešila....rob veci tak ako doteraz, akurát si dávaj na seba pozor a papaj to, na čo máš chuť. Jasné, že niektoré veci by sa nemali, ale niektoré baby to prežívajú až moc....to keby som mala jesť iba to, čo by sa podľa niektorých malo, tak jem len sucháre a pijem čistú vodu 😀 Takže myslím, že všetkého samozrejme s mierou neuškodí. Ja som robila test včera, to bol ešte biely že viac byť nemohol a dnes už som mala krásnu slabú pekne viditeľnú druhú čiarku. Zajtra si zavolaj k dokimu, nech ťa objedná. Vačšinou objednávajú hneď, môže ti zobrať krv na potvrdenie HCG v krvi, ale môže ťa objednať aj na neskôr, tak 7tt, to už by aj srdiečko malo byť vidno 😉
@mima01 mojaaa co to tu citam??? co to ako to? kedy ako?? nechapacky!! 😀
@mima01 no ja som tiez skoncila na pohotovosti, dali mi tam injekciu do zadku, dufik, ascorutin, odporucili PN a poslali domov. Dokina mi potom na tu PN povedala, ked som sa pytal ci je to potrebne (robim v kancli), ze co sa ma stat, sa aj tak stane, tak som si zobrala iba dva dni dovolenku, ale HCG klesalo, takze som isla do roboty a bol koniec.
Takze myslis, ze by som si ho mala teraz vecer uz sama dat? A ako casto ho beries? Ked mi zajtra nahodou povie, ze ho nemam brat, tak ho mam len tak po dvoch tabletkach vysadit? Nebude to vadit?
@monika2712 hihi, čau lááááska. Noo, vyzerá to, že sa podarilo...len to zatiaľ nechcem dávať nikde 😉 Ale ako a kedy, ani srnka netuší 😀
@mima01 no teda.. tak potichucky gratulujem, dufam ze do tretice to uz vyjde!! 😉 budem drzat vsetkych 20! ja si musim pockat do 13. na srdiecko, ked bude, tak aj odbery a knizka bude... tak dufam, ze uz to dobojujeme do konca tentokrat aj my!
@katie1 neviem kedy, skúsim asi zajtra, už by mohla byť silnejšia, mne zatiaľ nejak jesť nechutí teda pri malom som doslova žrala pribrala som 3Okg 😀 ale to som bola spolovice zaliata vodou..kríže aj mňa bolia, ale ja sa ešte aj s malým dosť naťahujem, lezú mu stoličky tak je ako satánek maličký
@katie1 vieš, ja som si povedala, že to tak malo byť a že to bábo proste nebolo ok. Ako, je to smutné, ale bohužiaľ realita, keby sme sa tým trápili, nič nevyriešime. Mne HCG kleslo prudko z noci do rána 😒
Ja si myslím, že ti to neuškodí a nebude to vadiť. Ja som si ho dala tak, ako mi kázali vtedy...čiže dvakrát za deň, jedna ráno, jedna večer....tak alebo vydrž do ráno, hneď ráno jej crn a uvidíš, čo ti povie 😉
@monika2712 ďakujem aj ja zatiaľ potichučky 😵 Neboj nič, tentokrát to bude dobré a 13teho tam bude srdiečko ako zvon najväčší 🙂 🙂 🙂 Budem sledovať ako pokračujete :-*
@katie1 @mima01 @monika2712 @mojalaska Baby ake mate priznaky?
@anjelik87 ahoj,ako citam, mame rovnaky termin 🙂 nie si nahodou z Dubravky?
@mima01 no bude to presne mesiac co som zistila ze som tehu, zase 13teho.. tak vtedy mi piatok 13 prinieslo stastie, tak dufam, ze aj teraz to tak bude 😉 opatruj sa mi, a napis ked bude daco nove oki? ja uz som dne zacala 8tt.. ale to bezi 😎
@marianka0101 Ahoj nie nie som z Dubravky 🙂 Preco sa pytas? Ja som mala poslednu mrchu 6.1. aj ty?

Ahojte babule 🙂 Tak snáď sa po neúspešnom poslednom pokuse k vám pridám aj ja. Z júloviek som sa musela "odsťahovať" ale verííííím, že v októbrovkach už pobudnem ďalších 8 mesiacov. Dnes sme našli čiarky na teste, tak sa zatiaľ aspoň potichúčky vytešujeme 😵 A gratulujem všetkým, ktoré ste si už tie vytúžené // našli a držím palce všetkým ďalším čakateľkám 😉