Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Tak skusim este raz. Vcera sme boli na MMR ockovani. Vcera ziadna teplota a teraz mame teplotu 38.2. Vraj teplota z tohoto ockovania sa prajavuje po tyzdni. Moze ju mat predsa len z ockovania myslite?

    Mamicky.. vcera doobedu sme boli na ockovani osypky mumps rubeola. Dr povedala ze to je ockovanie bez teploty. A teraz ma teploty 38.2. Neviem ci to mam pripisovat ockovaniu kedze vcera ziadna teplota nebola a navyse teraz som citala ze teplota sa pri tomto ockovani moze objavit az po tyzdni. Pripadne sme mohli aj nieco chytit v cakarni .. ale tak skoro od vcera by ochorela?

    Mamicky ake mate plany s detmi pocas nasledujucich dni volna?

    Mamicky ako to je ked si najdem pracu a dieta zacne chodit do skolky a bude dajme tomu raz do mesiaca chore. To mi budu v praci tolerovat ze musim s nim ostat doma? A co sa potom berie dovolenka stale alebo ocr alebo co?

    Mamicky cukrarky .. spravila som si figurku z fondanu na tortu. Stane sa jej nieco do nedele? Mozem ju nechat len tak vonku?

    Ak ma dieta kaz na mliecnom zube ma vyznam ist na rtg? Totiz syna zacal boliet zub co mu pred tyzdnom plomboval.

    Ako riesite zimne oblecko po vonku pre chlapcov a pre dievcata? Bundy mame len zatial mam pre nich po 1 kuse oteplovaciek. Mate viac ks oteplovaciek alebo co nosite v zime vonku?

    Baby od noci len zvracam a hnackujem dookola. Viete mi odporucit co robit? Ci treba len vydrzat?
    A da sa nejako zabranit tomu aby to nechytili aj deti? Existuje nejaka prevencia voci tomu? Navyse ked som vcera s dcerou jedla jogurt 1 lyzickou ach jaj ..

    Zienky ked ste robili detom na zahrade detske ihrisko z akej stranky je navyhodnejsie objednat smykalku, hrazdy, hojdacku, splhaciu tyc atd atd. Viete poradit?

    Mamicky skolopovinnych deti.. potrebuje uz v prvom rocniku dieta pocitac? Myslim na stahovanie nejakych domacich uloh alebo nejake prihlasovanie, predmet pocitace atd atd .. alebo som uplne mimo?

    Baby viete poradit? Malej sa uz asi tyzden robia cervene kruhy pod ocami. Doobedu to nema skor sa to objavuje az poobede a na vecer. Predtym som si aj vsimla ze ma taku krupicku vyrazticky tam a islo jej to aj cez nos a potom sa objavilo to zacervenanie. Nesvrbi ju to. Plus ma to cele suche take jemne supinky jej vidno na vieckach, pod ocami aj na tom nosteku. Natieram jej to s niveou hned rano aby to nemala suche a potom je to uz ok ale na vecer zasa ma to cervene pod ocami... co to moze byt????

    Baby co sa da robit z celej skorice? Da sa aj pomliet na prasok?

    Baby .. podaril sa mi rozbit ortutovy teplomer 😔 aka nahrada za neho sa da teraz kupit? Okrem digitalnych?

    Co by ste dali rodinnej znamej za veci a hracky ktore vam chce dat od svojej dcery pre vasu?

    Moze ist manzel ktory je na PN s dietatom k lekarovi?

    Baby poradte ci mozem dat zajtra malu ockovat ked minuly tyzden mala teploty od stredy do piatku, mala zapalene hrdlo, nebrala atb len lieky od teploty.

    Co znamena ked ma picha v zlcniku? Mam potvrdeny aj 1 velky kamen uz pred rokom ale pichat ma zacalo az prednedavnom.

    Co sa da narychlo spravit asi z 1.5kg zrelych bananov?

    Mamicky ake mate plany s detmi cez prazdniny? Dajte nejake typy ci uz na vylety alebo len na zahrade alebo co radi robite ked su prazdniny? Chcem si urobit nejake predbezne plany aby nebola nuda .. 😀

    Prosim napiste mi email na facebook neviem sa k nemu nikde dopatrat. Kde mam napisat ak mam problem? Vdaka!

    Baby som registrovana na fb asi 2 mesiace a teraz ma pytalo ze im mam poslat nieco co im potvrdi moje meno. Tak som im poslala foto vodicaku. Nemozem sa teraz vobec dostat na svoj ucet. Aj vas to pytali? Ako dlho to bude trvat?

    Zienky poradte co dat synovi na kasel?? Kasle uz 3 a pol tyzdna :( najskor bral triffed a kalc.sirup. potom sirup stop kasel. Potom bral atb suprax lebo sme boli na rtg dutin a nasa dr povedala ze ma zapal dutin ale po ich dobrati kaslal dalej. Tak sme boli na ORL a tam dr povedala ze podla toho popisu nemal zapal dutin. Na orl vsetko ok. Potom sme boli na rtg pluc a na plucnom. Vsetko ok. Aj dychanie ma ciste. Dr mu predpisal dalsie atb klacid a povedal ze ked mu neprejde kasel tak nas posle na alergo. To bolo v piatok... ale ja som mu tie atb nezacala davat lebo kasel mu ustupil trocha a vsimla som si ze kasle teda najma rano a po behani saleni sa. Teraz je ten kasel od stvrtka suchy ale dovtedy bol hlienovity. Co to moze byt? Inak po cele obdobie kaslu nemal ani teploty, chutilo mu norm.jest. nestazoval sa na ziadnu bolest nic .... co by som mu mohla este dat alebo co by to mohlo byt napada vas nieco? Vdaka

    Da sa este na nejakom programe pozerat kralovska svadba?

    Maminky dajte nejaky typ ako dieta nakojit a potom spiace preniest do postielky bez toho aby sa zobudilo? Nemoznee 😢
    Zaspavame takto pri kojeni lebo kojit sa inak nechce len v polospanku a potrebuje sa este kojit takze to vylucene nemoze byt.. poradte

    Zienky vy tu vsetko viete.
    Ked som na FB mam appku Lite a niekto mi pise komentar a ja mu spatne odpovedam spravou je mozne ze tu spravu nedostane? Lebo uz viackrat sa mi stalo ze vobec mi nikto neodpisal na spravu ani si ju neprecital. Ak viete dajte vediet. Dakujem

    Myslite ze je dobry napad poslat monitor dychu na dobierku?
    Ako to vlastne byva pri dobierke ked ju dany clovek neprevezme? Ked sa mi vrati tovar tak musim znova nieco platit?

    Zienky poradte. Jedna mamina ma pyta adresu ze ju potrebuje ked mi bude posielat peniazky na ucet na poste. Ze ju veduca posty pyta adresu majitela uctu. Takto sa to robi? To som este nepocula....

    anjelik87
    Správa bola zmenená    2. máj 2018    

    Baby je mozne ze balik posielany min.stredu alebo stvrtok posielany obycajne do BA este nedorazil??

    Zienky .. syn kasle, nema vytok z nosa. Pred 2 tyzdnami sme s tym istym boli u dr a dala nam zlty Triffed. Ten mi uz ale dosiel a doma mam len zeleny. Zeleny obsahuje o 1 zlozku viac ako ten zlty. Ta zlozka zrieduje hlien a ulahcuje vykasliavanie. Mozem mu zacat podavat zeleny? Co myslite?

    Je tu nejaka postarka? Chcem sa nieco opytat