icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

maminka86
5. feb 2012

@katie1 Ja sa citim dobre len ma straaaaasne bolia bradavky 🙂

anjelik87
5. feb 2012

@maminka86 Aj ja tebe blahozelam. Kedy si zistila ze si tehu? Ake mas priznaky?

marianka0101
autor
5. feb 2012

@anjelik87 presne, poslednu 6.1. 🙂 ja som z Dubravky,tak preto sa pytam

maminka86
5. feb 2012

@anjelik87 Ja som to zistila 6 dni pred mrchou.Prislo mi zle pri obede proste mi smrdelo kuracie maso tak uz som vedla ktora bije.Hned vecer som si spravila test a mala som ducha.3 dni pred mrchou uz som mala krasne dve ciarky.Teraz sa citim dobre,nie je mi zatial zle len ma strasne bolia bradavky 🙂 A ty?Mas nejake priznaky uz?

cantharis
5. feb 2012

@2mimi2 ach jaj, zase? 🙄 mne sa nateraz zaludok ukludnil, ale kupila som si homeopatika gastrocynesine a davam si pred kazdym jedlom 1 tabletku a fajn... mozno by som aj bez toho bola ok, ale preventivne davam, lebo tych par dni co mi bolo na prd si nemusim dobrovolne zopakovat 🙂 a tiez sa vyslovene masnemu vyhybam. skus si ich kupit, mozno ti to pomoze

cantharis
5. feb 2012

@2mimi2 a inac tiez mam trochu stres, kazdy krat na wc kontrolujem nohavicky.. ale to som aj prvy krat robila 🙂 len uz som druhy vikend po sebe chora, nejak mi to tehu vyrazne znizilo imunity a trochu sa bojim aby to krpcovi neublizilo...

anjelik87
5. feb 2012

@maminka86 Ja mam priznaky posledne 4 dni. Kazdy vecer ma boli podbrusko na keby som uz mala dostat mrchu co som si aj myslela ze rano uz bude tu ale stale nic 🙂 Tak som testla a nasla som si tam krasne // 🙂 Ale dnes pocitujem podbrusko uz aj pocas dna. A takisto mam citlive bradavky ale to tiez len vecer cez den ich citim menej. Neviem cim to je ... No a vecer dostavam vlci hlad az tak ze nemozem zaspat kym sa nenajem 🙂 Napriklad vcera o polnoci mi manzel musel ist este po chlebik vo vajicku co sa nam zvysil od ranajok lebo by som ani nezaspala ake som mala krce v zaludku. Takze moje priznaky zatial takto 🙂

katie1
5. feb 2012

baby a mna este aj hlava pobolieva... Ale da sa to vydrzat.

2mimi2
5. feb 2012

@cantharis no ked pojdem do lekarne popytam sa na tie homeo dik 🙂 teraz ale vyslovene zasa nebolel toto bolo uz take na zvracanie fakt roztraseny slaby zaludok ako po opici 🙂 fuj teraz mi je celkom fajn lezim doma oddychujem 🙂
ty si este na MD?

lu2112
5. feb 2012

@anjelik87 Gratulujem tiez moje prve tehu ako sa citis

cantharis
5. feb 2012

@2mimi2 tie homeo su vseobecne na traviace tazkosti, takze mozno pomozu 😉 hej, hej.. ja som stale na materskej. ale prave riesim skolku pre malu, nech zacne chodit este skor ako sa narodi druhe babo. nech potom nema pocit, ze sme ju kvoli nemu odlozili. vas maly chodi do skolky? ak sa smiem spytat, tak kam?

mojalaska
5. feb 2012

baby mne nejak klesla ta bazalka myslite ze to je zle znamenie?

maminka86
5. feb 2012

@anjelik87 Tak super,ja teraz papam menej nejako mi nechuti a co som este spozorovala tak menej spim,v noci sa budim a o pol siestej uz som vyspata.A to ze sa rozplacem kvoli hlupostiam ani nehovorim ale snazim sa to ovladat lebo pri prvom tehu som to z prehanala s tym placom .Ale muzovi sa to strasne paci ked sa rozplacem len pre to,ze ma buchne po zadku 😀

lu2112
5. feb 2012

@maminka86 nou mna to tak zistili v praci ze som sa vstrede meetingu rozplakala lebo sme rozoberai niake staznosti som sa nevedela normalne ze ovladnut. 🙂 ale je to uzasne tie hormony 🙂

anjelik87
5. feb 2012

@lu2112 Ahojky. Pisala som o svojich priznakoch trocha vyssie nad tvojim prispevkom 🙂 A ty sa ako citis? Ake mas priznaky? A kedy ti yvchadza termin porodu?

lu2112
5. feb 2012

@anjelik87 ja sa citima ko iny clovek vsetko sa meni a muz sa smeje lebo ma to vyvadza zmiery obcas🙂 velmi mi nechuti jest ale zase vela spim. termin mi vychadza na 5.10

anjelik87
5. feb 2012

@maminka86 Fuu .. tak taketo stavy ja nemam 🙂 Ale ja to mam zasa s tym papanim naopak tak dufam ze nepriberiem 50 kg 😀

anjelik87
5. feb 2012

@lu2112 A ktory DPO si?

mima01
5. feb 2012

@katie1 tak tak, treba to brat s nadhladom, aj ked v tom momente to boli a je jedno, ci si na zaciatku, v polovici alebo na konci. Uz bude dobre 😉
@anjelik87 mne je tak divne od zaludka, ale s misou som sa este neobjimala. A bolia ma prsia a ustrojenstvo dole, tak mrchovsky 😖 A druhy den ma hlava neskutocne boli, ale to skor pripisujem tomu, ze malo pijem.
@mojalaska nemeraj uz zbytocne, budes sa tym len stresovat....moze ti to lietat, na tom nie je nic zvlastne. Aj ked teda klesnut nejak extra by si nemala 😒 To uz by asi nebolo moc dobre....ja som pri poslednom tehu takto klesla dost prudko, ale to uz som spinila, takze som vedela, ze je zle 😖

julieso
5. feb 2012

Ahojte babenky, no ja sa zas nemôžem "dospať". Cez deň zo dve - tri hoďky a večer ma už o ôsmej odpečie. Mne vychádza termín na 8. 10. Aj mňa pobolieva v podbrušku hlavne večer, nechutí mi vôbec jesť, ale sladké toho sa neviem dojesť. 🙂 A na záchod chodím aj 2x v noci. 🙂

lu2112
5. feb 2012

@anjelik87 ja som si len nahodou spravila test mi sme to velmi nesledovali kedze som bola objednana na testy kvoli plodnosti a nakoniec sme zistili ze som tehotna ale k oplodneniu doslo 13.01 takze podla poctou by to malo sediet na 5tt+2

lu2112
5. feb 2012

@julieso no ja spim tiez vela vcera som uz o siedmej spala 🙂 sladke nemozem ani vydiet a z vone cokolady sa mi zdvyha zaludok ☹

katie1
5. feb 2012

@julieso mne sladke chuti tiez velmi 😉

julieso
5. feb 2012

A cestovanie je pre mna utrpenie. Hoci nevraciam, ale zvysenú tvorbu slín, to predychavam A každý deň do práce autom so šéfom. To bude psina, dúfam, že mi nebude bývať zle. Ešte sa mu to nechystám povedať 🙂. Hoci máme perfektný vzťah, este to okrem manzela, mna a vás na "forecku" nevie okolie. 🙂

mojalaska
5. feb 2012

@mima01 tak ono mala som 36,7 a celý čas predtým som mala 37 no uvidíme zajtra na čiarkach

2mimi2
5. feb 2012

@cantharis mne chodi maly na turniansku do petrzalky sme max spokojni a hlavne maly je strasne spokojny 😉 ja uz pracujem rok takze budemmusiet sefovi oznamit odchod na MD... 😒
a z ktorej casti BA si ty?

maminka86
5. feb 2012

@lu2112 Take male deticky teraz sme 🙂 uplakane

2mimi2
5. feb 2012

@lu2112 ja zasa za normalnych okolnosti cokoladu vemi nemusim ale teraz by je to to jedine co mi voni🙂

maminka86
5. feb 2012

@anjelik87 Tak ich aj schudnes co sa bojis 😀 Ja som pri prvej pribrala 22 kil sice neviem kde som ich mala lebo mi iba brusko trcalo...ale nic som si z toho nerobila islo to krasne dole aj samo

katarina_st
5. feb 2012

@lawrus ahoj, ja budem v utorok v 6tt. Ale este som si to nedala do mojho profilu, ze cakam babo, chcem az po navsteve lekarky.
@marianka0101 blahozelam k dvom ciarkam 🙂. Akurat som minule na Teba myslela, ze si zakladala tuto temu a ci si teda mala pozit. test. Tak to je super, ze ano 🙂.