Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
Ahojte! Pridavam sa do skupiny rada aj do sukromnej @mima01prosim.
Zacinam 6. tyzden, po dlhsom znazeni sa nam to podarilo, velmi sa tesime a ostatnym gratulujem!
@2mimi2
Ahoj ;) dakujem, uz si sa spytala gynosky, ci robi porody? Alebo ze kam a koho odporuca? Diky
Ja som uz stvrty den bez menzesu, mala som dostat na 28 den v sobotu 11.2 a odvtedy nic. Na druhy den som testla a negativ. Pockam par dni a uvidime ;) bolo by super ze keby to vyslo ze by som sa zaradila medzi oktobrovky. 🙂
Ahojte babulky aj nám sa vyplnil sník o bábatku sama tomu ešte nemôžem uveriť na 2 pokus to je slušné nie? Podla tehu kalkulačky som v 4tt poslednú mrchu som mala 15.1.2012 ale testík mi vyšiel krásne na // čiarky, žiadny duch... čisto jasno 😉 mima01 pridáš ma do súkromnej skupinky? 😵 Ďakujem
ahojte pridávam sa k vám potvrdené od lekárky,,termín 17.10.,, 🙂
ahojte dievčata! tak patrim medzi vás...mam to potvrdene od lekára...vytešujem sa......priblizny termin by mal byt 16.10:-) rada by som sa pridala do vašej sukromnej skupiny🙂mima01
nakolko som prvorodička rada sa podelim s vami o svoje pocity a problemy🙂
@lenka26386
Ahoj Lenka, aj ja som mala posledny menzes tiez 15.1.2012, ale u mna rozdiel v tom ze mi meska 5 den a testy negativne. To radsej pojdem k gynoske pre istotu aby mi zistila ze preco meska a vylucila rizika. Drzim palce a gratulujem 🙂 len tak dalej.
@cristinna no ja som ani nečakala že tak skoro sa podarí lenže mna tíždeň pred menzesom boleli strááášne prsia hlavne večer ako kamene čo sa mi nestáva...a v deň menzesu tiež išla som sestre postrážiť bábo 4 mesiačiky má a povedala som sestre že asi nepríde mrcha aj som si kúpila test ale nechcela som si ho spraviť kvôli prípadnému sklamaniu... nevedela pochopiť, že som si ho nespravila hneď no keď som došla domov nedalo mi to a spravila som si ho teda a do 6 sekúnd už tam boli // 😲 vždy som mala presne menzes na deň možno aj na hodinu presne aj som mávala brucho nafučané aj teraz ešte občas sa cítim ako pri menzese len mi je ťažko na žalúdok a vrackáám 🙄 Držím palčeky nech si v poriadku a aj drobček 😉 😉 😉
@lenka26386
Super 🙂 Volala som gynoske, ja tiez mavam pravidelny menzes okolo 28 dna menstr.cyklu a teraz na 5 den vynechania menzesu slabo spinim, priznaky ako pred menzesom. Je mozne ze nie som tehotna, ale mam pockat, len prvykrat menstruacia meska po polroku pravidelnych 28 cyklov ked som vysadila antikoncepciu.
Vraj si mam testnut o tyzden neskor a uvidi sa. Ty to mas rychlo, ja uz polrok sa snazim, ale nestresujem sa, casu dost do roka 🙂
Pekne tehulkovanie 🙂

Takže ešte to nemáme potvrdené, ale podľa ducha na teste a tehotenskej kalkulačky patríme ku vám s predbežným termínom 20.10.2012 🙂 🙂 Teším sa veľmi 🙂 🙂