icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

maggie37
11. feb 2012

Takže ešte to nemáme potvrdené, ale podľa ducha na teste a tehotenskej kalkulačky patríme ku vám s predbežným termínom 20.10.2012 🙂 🙂 Teším sa veľmi 🙂 🙂

evulka3
13. feb 2012

@mima01 Ahoj mozem sa k vam pridat? 🙂 Mam potvrdene tehu,termin mam zaciatkom oktobra,velmi sa tesime a gratulujem vsetkych ostatnym tehulkam! 😉

emka0
13. feb 2012

@mima01 Ahoj, posledny menzes som mala 7,1, takže termin okolo 13. oktobra. Uz som bola aj u doktora takže tehu potvrdene!!!! Dalšia poradna 24.2. Možem sa k vám pridat? Dík

lin123
14. feb 2012

Ahojte! Pridavam sa do skupiny rada aj do sukromnej @mima01prosim.
Zacinam 6. tyzden, po dlhsom znazeni sa nam to podarilo, velmi sa tesime a ostatnym gratulujem!

tinkaaa
14. feb 2012

ahojte baby aj ja by som chcela poprosiť o pridanie do vašej skupiny 😉 @mima01 čakáme druhé bábatko veľmi sa tešíme 🙂 rada sa s vami podelím o radosti,starosti a rady 🙂 😉

nellie26
14. feb 2012

Ahojte. Vsetkym Vam gratulujem a zaroven by som sa k Vam rada pridala 🙂
@mima01 ak je to mozne, tak aj do sukromnej skupiny

mima01
14. feb 2012

@nellie26 stale ta to tam nepridalo? Uz som aj meno kontrolovala.....tak skus este raz

cristinna
14. feb 2012

@2mimi2
Ahoj ;) dakujem, uz si sa spytala gynosky, ci robi porody? Alebo ze kam a koho odporuca? Diky
Ja som uz stvrty den bez menzesu, mala som dostat na 28 den v sobotu 11.2 a odvtedy nic. Na druhy den som testla a negativ. Pockam par dni a uvidime ;) bolo by super ze keby to vyslo ze by som sa zaradila medzi oktobrovky. 🙂

lenka26386
14. feb 2012

Ahojte babulky aj nám sa vyplnil sník o bábatku sama tomu ešte nemôžem uveriť na 2 pokus to je slušné nie? Podla tehu kalkulačky som v 4tt poslednú mrchu som mala 15.1.2012 ale testík mi vyšiel krásne na // čiarky, žiadny duch... čisto jasno 😉 mima01 pridáš ma do súkromnej skupinky? 😵 Ďakujem

locko007
14. feb 2012

@evulka3 Juuj, baby padá na mňa nostalgia. Ja som mala tento istý termín ako ty ale 2010. želám Vám všetkým veľa šťastia a bezproblémové tehotenstvo. Dúfam, že aj ja takéto šťastie ešte raz zažijem.

katty27
15. feb 2012

ahojte pridávam sa k vám potvrdené od lekárky,,termín 17.10.,, 🙂

merryn
15. feb 2012

ahojte dievčata! tak patrim medzi vás...mam to potvrdene od lekára...vytešujem sa......priblizny termin by mal byt 16.10:-) rada by som sa pridala do vašej sukromnej skupiny🙂mima01
nakolko som prvorodička rada sa podelim s vami o svoje pocity a problemy🙂

cristinna
15. feb 2012

@lenka26386
Ahoj Lenka, aj ja som mala posledny menzes tiez 15.1.2012, ale u mna rozdiel v tom ze mi meska 5 den a testy negativne. To radsej pojdem k gynoske pre istotu aby mi zistila ze preco meska a vylucila rizika. Drzim palce a gratulujem 🙂 len tak dalej.

darinka.b
15. feb 2012

ahojte, aj ja uz mam potvrdeny 6tt velmi sa tesime, bude to nase prve babetko, @mima01 môžem sa tiez pridat do sukromnej skupiny? 🙂

mima01
15. feb 2012

@darinka.b gratulujem....a sup tam, uz som ta pridala 😉

lenka26386
15. feb 2012

@cristinna no ja som ani nečakala že tak skoro sa podarí lenže mna tíždeň pred menzesom boleli strááášne prsia hlavne večer ako kamene čo sa mi nestáva...a v deň menzesu tiež išla som sestre postrážiť bábo 4 mesiačiky má a povedala som sestre že asi nepríde mrcha aj som si kúpila test ale nechcela som si ho spraviť kvôli prípadnému sklamaniu... nevedela pochopiť, že som si ho nespravila hneď no keď som došla domov nedalo mi to a spravila som si ho teda a do 6 sekúnd už tam boli // 😲 vždy som mala presne menzes na deň možno aj na hodinu presne aj som mávala brucho nafučané aj teraz ešte občas sa cítim ako pri menzese len mi je ťažko na žalúdok a vrackáám 🙄 Držím palčeky nech si v poriadku a aj drobček 😉 😉 😉

nikol.l
15. feb 2012

@mima01 Ahoj mohla by som sa pridať k Vám ? 🙂

nikol.l
15. feb 2012

@darinka.b Ahoj aj ja idem k lekárke budúci utorok 😉 tak držím palce a tiež som zvedavá čo sa dozviem 😉

darinka.b
15. feb 2012

@nikol.l ja som bola prekvapena milo, lekarka ma velku obrazovku na stene tak som videla sivu maternicu a taku ciernu fazulku a ze to je babetko uz, mame 3milimetre a srdiecko, juj to je radosti 🙂 potom daj vediet co ti povie to uz bude babo o tyzden vacsie 🙂

anjelik87
15. feb 2012

@nikol.l @darinka.b Baby a v ktorom ste tt? Lebo ja som objednana na ultrazvuk az v 9tt.

nikol.l
15. feb 2012

@darinka.b jááj ty si už bola ? ja že len ideš 😉 jeej tak super to sa teším 🙂 určite sa ohlásim...

nikol.l
15. feb 2012

@anjelik87 ja som v 6tt ..ja idem len 1x vôbec k lekárke na potvrdenie tehu a ešte neviem čo všetko , mala by mi brať krv 😉

nikol.l
15. feb 2012

@darinka.b to budeme mať skoro rovnaký termín pôrodu xixix 😉

darinka.b
15. feb 2012

@anjelik87 @nikol.l v siestom tyzdni som, bola som len na detekovani tehotenstva a to mi urobila vnutornym ultrazvukom pozrela ze fazulka je ok a ze je na spravnom mieste 19.3 idem na odbery a 28.3 mam prvu origos poradnu na konci 12 tyzdna a potom dostanem aj tehotensku knizku 🙂

darinka.b
15. feb 2012

@nikol.l to mi este dr. nepovedala kedy je cca termin porodu to asi az na poradni to bude presne vidiet, poslednu ms som mala 3.1 a predpokladam ze pocas nej sa fazulka podarila tak uvidime ci dobre typujem 🙂

nikol.l
15. feb 2012

@darinka.b jasne ja to viem tiež len z kalkulačky tak to si 4 dni skôr než ja 😉 😀 takže by si mala mať 9.10 a ja 13.10 🙂

cristinna
15. feb 2012

@lenka26386
Super 🙂 Volala som gynoske, ja tiez mavam pravidelny menzes okolo 28 dna menstr.cyklu a teraz na 5 den vynechania menzesu slabo spinim, priznaky ako pred menzesom. Je mozne ze nie som tehotna, ale mam pockat, len prvykrat menstruacia meska po polroku pravidelnych 28 cyklov ked som vysadila antikoncepciu.
Vraj si mam testnut o tyzden neskor a uvidi sa. Ty to mas rychlo, ja uz polrok sa snazim, ale nestresujem sa, casu dost do roka 🙂
Pekne tehulkovanie 🙂

mima01
15. feb 2012

@nikol.l uz som ta pridala 🙂 A gratulujem k tehu 😉

nikol.l
15. feb 2012

@mima01 ďaklujem 😉

nelika
15. feb 2012

@mima01 ahoj, prosím o pridanie do sukromky. tiež budem mať bábo v októbri 😵 dakujem