Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
mima01 aj ja chcem ísť medzi vás 🙂 termín mám cca 21.10.12 😉 dakujééém 😉
Ahojte baby pridávám sa k Vám dneska sme prvá krat videli mimi srdiečko nám krásne byje doktorka nám dala termín na 20.10.2012 ale ešte by sa to malo meniť !!
tak zatial sa len vsetky pridavame a diskusia viazne 🙂 no co babulky, ako sa citite, ja tak ako pri prvej dcerke mam otrasne vecerne nevolnosti, od nejakej 17.tej je to hroza, strasne ma pali zaha a zo vsetkeho mi je zle, neviem, co mam zjest, aby mi nebolo zle a pritom som hladna samozrejme, ach jaj, hadam to uz skoro prejde, pri malej ma zaha palila do konca tehotenstva...
čaute, budúce maminky, aj ja sa k Vám pripájam, ako sa cítite? ja mám opakovné nevoľnosti v priebehu celého dňa, trošku horší priebeh, pred 2r. som mala missed, ten strach stále prežívam, aby sa to nezopakovalo. Termín 18.10.2012
Ahojte tehulky.Ako čítam väčšina z vás tu má nejaké nevolnosti.A ja absolutne nič, akurát často močím a niekedy mám citlivé prsia.Som v 7t+2, zajtra idem na sono.Teším sa aj mám strach, je to moje prvé vytúžené bábo.
Ahojte no aj ja čakám babo zajtra idem na prve vyšetrenie tak zatial len z netu viem predpokladany termín🙂 30.10.2012, zatial mi zle nebyva akurat som spavá, čo však velmi využit nemožem, lebo mame doma polročného loptoša ktorému sa buvat nechce...
@kiara138 ahoj. tak to budeme nejako podobne. ja som bola uz u doktora, mala by som byt v nejakom 5.tyzdni. Termin mi este samozrejme nedal. ty uz mam dietatko, tak to budete mat pestré. my cakame prvé, po velkom snazení. podarilo sa. len mam sem-tam take krce v bruchu, to ma znepokojuje... dufam ze to nieje nic vazne.
ahojte,tak aj ja sa k vam pridam,som asi v 5-6tt,neviem presne,este som nebola u dr 🙂 🙂 bude to moje druhe babo,doma uz mame 2,5rocnu dceru 😎
@kiara138 jej gratulujem...som rada, ze tu nie som jedina s takym malym babom...my o 2 tyzdne oslavime 1 rocik a termin porodu mam 24.10...takze sa k vam pripajam, neplanovane, ale verim, ze to tak malo byt a vsetky to dotiahneme do stastneho konca, resp. zaciatku noveho zivota 🙂 drzte sa
ahojte..aj ja som strasne tuzila otehotniet a par mesiacov sa nam nedarilo lebo sme na to intenzivne mysleli ...netreba mysliet a pride to..tak ako aj u mna..prestala som nad tym tolko premyslat a teraz som uz v tretom mesiaci tehu 🙂...drzim palceky
moj termin ja 12 oktobra..a ja som sa narodila 13 ..je to taky zvlastny pocit,,🙂
mamičky
vyborna akcia v BA
http://www.zenskekruhy.sk/index.php/akcie/pozyv...
@loobka veru neplanovane ale na to babo co vo mne rastie sa uz všetci tesime a ked bude mat moj syncek Darius brata alebu sestricku tak bude v dome o zabavu postarane 🙂 aj ked sa trochu tej predstavy este bojim ako to zvladnem všetko ale aj tak radost je vacsia nie je nic krajsie ako priviest na svet babo🙂
Ahojte, tak pridavam sa aj ja 🙂 ....podla poslednej mrsky som v 5tt, ale podla vysledkov HCG som vo 4tt.
Na vysetrenie idem 15.3., caka ma prvy ultrazvuk tak dufam, ze bude vsetko v poriadku
Cawte..mozem sa aj ja pridat? zatial to vyzera na 20.10. tak uvidime 🙂 komu povedat aby ma supli do sukromnej temy? dakujem 🙂
baby, ak niektore nie ste v sukromnej a chcete sa k nam pridat, dajte mi vediet. Pridavam len na poziadanie.
tehulky, pozyvam Vas aj vašich partnerov
http://www.zenskekruhy.sk/index.php/akcie/pozyv...
Ahojte ja sa tiež pridávam k Vám......termín mám 12.10.....bude to naše prvé dieťatko....už som v 9t skoro v 10t a tiež nemám tehotenské príznaky......iba jeden neustále spím......😀
ahojte aj my budeme mať oktoborvčatko, 3.10. čakame tretie babo 🙂
ahojte dievcata chcem sa opytat...ja najradsej spimna bruchu ale odkedy viem ze som tehotna mam taky zvlastny pocit ked nahodou si lahnem alebo na brusku zaspim...spi niektora y vas este na brusu??niektore mi radili ze mozem niektore ze nie...poradte mi ..dakujem :}
@lublanka ahojcek... ja tak spavam, pokial mi to nevadi... stane sa, ze ma brucho "tlaci", ale nie vzdy... 😉 🙂 podla mna ti telo da najavo... 😉

@mima01 podobne ... dakujem