Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
Ahojte 🙂 chcela by som sa k vám pridať, tiež budem maminou v októbri a rada by som s vami o tom pokecala... 🙂
@natalinda88 ahooj..tak pod medzi nas 🙂 blahozelam..dalsia skvela sprava 🙂
@lublanka ďakujeeeeem za privítanie 🙂
A ešte na upresnenie, predpokladaný termín mám 26.10. 🙂 🙂 veľmi sa teším, no zároveň bojím, lebo už som o jedno mimi prišla.... :(
ahoj...neboj vsetko bude v poriadku,nemysli na zle veci...vsetko bude dobre..drzim palceky
ahojte dievcata, tak som bola na sono a doktor si nebol isty ci vidi jedno, alebo dve babatka! 😲 uvidime na dalsom sone! 😀 sa tesiim!
Caute, aj ja by som sa chcela pridat. Termin mi vychadza ku koncu oktobra, nevieme sa s doktorom zhodnut kedy presnejsie🙂 😉
Ahojte, mam sice termin 02.11 ale kedze som po cisarskom, urcite pojdeme skor, tak obcas k vam sem nakuknem, co riesite 🙂
Baby, ako ste na tom s váhou? Už priberáte, alebo ešte chudnete? 😀
@mia258 😀 😀 😀 ja som tentoraz ani nechudla... 😅 no co dodat... 😅
@adka_praha 😀 😀 ja som si hovorila, že do druhého tehu musím schudnúť ale nejako som to nestihla, lebo boli sviatky 😀 Aspoň že mám výhovorku 😀
@mia258 😀 😀 😀 ja si vravim, ze teraz je to zbytocne, budem chudnut po druhom... 😀 😀 😀 tiez dobre alibisticke... 😀
@adka_praha potom si môžeme založiť vlastnú tému o chudnutí 😀 😀
@mia258 😀 😀 😀 mozme, ale ako sa poznam, tak bud budem chudnut postupne nejak prirodzene, alebo smola, lebo ja diety ani nahodou... 😅 zivot je moc kratky, aby som sa stale len obmedzovala... 😅 😀
@adka_praha tie drastické verzie tiež nie sú pre mňa, len musím začať jesť pravidelne a žiadne čokolády a solené 😅
@mia258 my odkedy mame malu, strasne malicko solime... a sladkosti, ajajaaaaaj... nastastie mi teraz moc nechutia... 😀 😀 😀 😀 😀 ale teda zasa nenapchavala som sa ani pred tym nejak moc... ja aby som bola ozaj stihla, by som musela asi len na cistej vode zit... ☹
@adka_praha jedlá nesolím ani ja. Ale keď mi malá večer zaspí, tak padnú za obeť slané tyčinky, chlebíky alebo chipsy 😀 Ja mám teraz v tehu strašnú chuť na kyslé. A sladké len večer, pred spaním 😅
Inak som tiež tip, že aj z vody priberám 🙄
@mia258 haha zavidim tu energiu vecer, ze este jest 😀 ... nasa kratka ked zaspi, padam aj ja... 😀
@adka_praha moja keď zaspí, musím upratať výbuch v dome a učiť sa do školy 😒
@mia258 no to klobuk dole... 😕
@adka_praha ale nie vždy to dopadne takto ružovo 😀
@mia258 😀 😀 😀
no nic, idem ohriat polievku a urobit pokus- vyhnat dietko do postielky, ci zaspi, alebo nie a potom hura von... 😵 tak zatial papa 😉
@adka_praha aj ja idem ešte niečo porobiť, kým môžem, kým nemám malú doma 🙂
Ahojte dievčatá ako sa máte???...🙂ja sa nuíim strašnééé _)
teda nidííím :D

@lublanka ja tiez dufam 🙂 ale snad to tu vsetkym babiznam vyde 🙂