icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

manamani1
27. jan 2012

@2mimi2 kedy si mala poslednu mrchu??????,

2mimi2
28. jan 2012

@manamani1 ja som mala poslednu mrchu 24.12. rovno na vianoce🙂 a ty mas test neg?? napriklad ja s mojim prvym malym som mala poslednu mrchu 19.12. a na teste kolajnice az 4.2. 😉 to bola normalne drama uz som ani neverila ale ako som pisala mala som posunutu ovulku aj teraz som ju mala neskor ale tak max o tyzden posunutu predtym omnoho viac ja som ostala predtym tehu par dni pred mrchou... takze drzim palceky a nezufaj 😉 kedy si mala poslednu mrchu ty??

2mimi2
28. jan 2012

@cantharis jeeejo vitaj a gratulujeme🙂 kedy si nasla na teste// ??
@katarina_st

kocky ste si vsimli ze zatial co sme tu tehulky tak vsetky uz cakame druhe 🙂 som zvedava kolko nas tu bude to len teraz sa sem kocky zacnu sypat🙂))

cukruska1920
28. jan 2012

parada ze oktobrovky 2012 .... ja som rodila oktober 2010 a straaaasne rychlo to ubehlo...zelam vsetkym co ste tu a co este pribudnu aby ste sa stastne dostali az do uspesneho konca a pohodove tehotenstvo 🙂

2mimi2
28. jan 2012

@cukruska1920 dakujeme 🙂

jarula25
28. jan 2012

@katarina_st
@2mimi2 ako vam je super mozete spolu kocikat 😉
@cantharis Gratulujem..Vitaj medzi nami 🙂

jarula25
28. jan 2012

@2mimi2 tak to stym uskom vam veru nezavidim,chudatko male takto trpiet ☹ nas maly mal asi 3krat zapal stredneho ucha ked bol mensi a teraz sme to nastastie podchytily hned na zaciatku takze uz mu je lepsie.

2mimi2
28. jan 2012

@jarula25 no sranda ze byvame kusok od seba 🙂
tak to som rada ze sa mu polepsilo 🙂 nech je cim skor uplne fit 🙂)

baby stale ziadne priznaky?? mne stale boli zaludok ale nie ze na vracanie ale proste ma boli uz normalne rozmyslam ci je to z tehu alebo somcosi pojedla xixi🙂 inak ma troska to brusko pobolieva..pri malom ma hrooozne boleli prsie teraz ma len tak sem tam pobolievaju 🙂

manamani1
28. jan 2012

@2mimi2 moja posledna mrcha bola 18.1.2012 takze ja som este len pred ovulkou,aj napriek tomu, dufam, ze budem patrit sem, medzi vas...🙂

cantharis
28. jan 2012

Dakujem za privitanie 🙂 no poslednu menst. som mala od 29. a prvu, skoro neviditelnu ciarku som si nasla pred tyzdnom. Odvtedy som si z nedockavosti spravila dalsie 3 testy a uz su uplne presvedcive... V pondelok idem k dr. tak som zvedava co povie 🙂

cantharis
28. jan 2012

@2mimi2 no ja som priznaky citila uz 2 dni po pocati 🙂 najprv som sa bala, ze si to len nahovaram , ale zda, ze som sa nemylila 🙂 nadute brucho, zavrate, dychavicnost, unava, vybusnost 🙂 ale prsia nic... A dnes mi je zle jak slak ale to som nejaku virozu chytila, tak hadam to drobec ani nezaregistruje

cantharis
28. jan 2012

@2mimi2 a ano, samozrejme aj kazdodenne bolesti v podbrusku 🙂

2mimi2
28. jan 2012

@manamani1 tak to ti drziiim moc palcceky aby si sem ku nam patrila🙂) tak namsempriebezne hod info kedy si mala alebo kedy ocakavas ovulku??

@cantharis kedy ti vychadza termin?? tak ty si si skoro nasla ciarku supeeer🙂 no som zvedava na pondelok mooc ti drzim palceky aby bolo vsetko oki a sama som zvedava ci ti bude cosi vidno na utz 🙂)

tesim sa ako si sem nahodime prve foto z utz 🙂

cantharis
28. jan 2012

@2mimi2 termin mi vychadza na 4.10. A dakujem, zvedava som aj ja, ci uz bude cosi vidiet. Najradsej by som uz aj srdiecko videla ale to pochybujem... A vam to ako vychadza?

cantharis
28. jan 2012

@manamani1 drzim palce! 🙂

2mimi2
28. jan 2012

@cantharis mne to vychadza podla ms 29.9. ale podla ovulky to bude okolo 2.10. mozno aj az 5.10. 🙂 sama som zvedava mna dr objednala az 8.2. tak dufam ze dovtedy to bude ok a cosi uz bude vidiet aj na utz....

cantharis
28. jan 2012

@2mimi2 tak to by uz malo byt dobre vidno 🙂) ja som myslela, ze ma tiez objednaju na neskor, aj som sestricke vravela, ze sa odhadujem na v tom case 4tt, ale tvarila sa, ze to nevadi... Asi im je to jedno a ja sa aj celkom tesim, ze idem 🙂

2mimi2
28. jan 2012

@cantharis hej ja tiez dufam ze uz nieco bude vidno 🙂 mne vravela sestricka ze by to bolo este skoro ze by nebolo nic vidno ale tiez by som sla keby ma objednala aj na zajtra 😀 no tak potom sem hned hod info v pondelok:D

manamani1
28. jan 2012

@2mimi2 dakujem, v pondelok idem na folikulometriu, tak vam napisem!

manamani1
28. jan 2012

@cantharis Ďakujem🙂..ty si na tom ako?

cantharis
28. jan 2012

@2mimi2 no urcite hodim! Snad bude co 🙂 a ozaj, nechcem predbiehat, ale nepoznate niekoho kto ma skusenosti s tym testom na zistenie pohlavia? Mal by sa dat urobit uz od 10tt

cantharis
28. jan 2012

@manamani1 no ja zatial dobre, uz len aby mi to dr. potvrdila...

2mimi2
28. jan 2012

@manamani1 no super tak hned pis v pondelok tu bude kopa novych infosiek🙂 dufam ze vsetko budu len dobre spravy🙂
@cantharis dnes som to akurat pozerala na nete🙂 nasla som aj taky co sa da urobit aj v 6tt ale mazel akurat vravel ze radsej si doplatme a z krvi v 10tt ti povedia v genetone za 70€ domov ti do 5pracovnych dni poslu bud modru alebo ruzovuobalku 😉 tak uvidim ci vydrzim alebo si ho dam urpobit ale hrozne som nedockava 😀 maleho som vedela v 19tt na klasickom utz.

jarula25
28. jan 2012

@cantharis vychadza nam rovnky datum 😉 tak ty uz v pondelok ides dokine a ja v utorok aspon das info ci uz bolo nieco vidiet. 🙂 🙂
no ja som zatial len z pocutia ze tie testy aj tak neukazu pravdu,tak neviem asi vydrzime a uvidime

cantharis
28. jan 2012

@2mimi2 v 6tt? A takom som este nepocula... To je na domace pouzitie? Tenco som ja videla sa da kupitv lekarni a stoji tusim cca 30e a vravia, ze by mal na 99% presny... Co je to zas ten v 6tt? 🙂 ja sa uz neviem dockat, i ked som si povodne vravela, ze pri druhom sa necham prekvapit, prdlajs 🙂 pri prvom sme zistili az v 23tt tusim, na 3d

cantharis
28. jan 2012

@jarula25 no super, tak snad aj vam sa daco ukaze 🙂 ja neviem, ked trvdia, ze 99% presnost tak snad by to nemusela byt blbost... Uvidime kolko vydrzime cakat 🙂

jarula25
28. jan 2012

@cantharis pri prvom sme zistily velmi skoro uz v 16tt tak budem dufat ze aj teraz to bude skoro 😉

a inac mna tuto noc strasne bolely prsia nemohla som ani na bruchu spat a ja som zvyknutá len na bruchu takže som sa absolutne nevyspala 😖 a su ovela citlivejsie ako vcera...

cantharis
28. jan 2012

@jarula25 no ja prsia furt nic, z toho som trochu zmatena...

jarula25
28. jan 2012

@cantharis nic si z toho nerob mas ine priznaky ako si pisala "nadute brucho, zavrate, dychavicnost, unava, vybusnost " 😉

2mimi2
28. jan 2012

@cantharis dufam ze sem mozem hodit llink tak mrkni tu pisu uz od 6tt http://testpohlavia.sk/ 🙂 ale na tie testy z mocu som pocula ze nie vzdy presne sa trafil 🙂 z krvi je to vraj presnejsie🙂
@jarula25 to je super ze vam zistili tak skoro ja som bola v 17tt na 3D ale neukazal sa maly....az potom v 19tt na tom velkom ja somsi inak tiez myslela ze budem troska dochvilnejsia ale ako vidim nie strasne som nedoskava🙂)

ja zasa v noci chodim aj 2-3x na wc strasne ma to otravuje...prsia sa celkom daju...