icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

zuskamagic
10. apr 2012

@mia258 @kurcadlo o dost viac oktobrovych maminiek je v sukromnej teme : , zalozila ju mima01, tak ak jej napisete, ona vas tam vie pridat, ak by ste chceli 😉

mia258
10. apr 2012

@zuskamagic treba jej napísať ip?

zuskamagic
10. apr 2012

@mia258 to bude asi najlepsie, neviem ci to ide aj inac, ale ked jej napises spravu tak ta prida

mia258
10. apr 2012

@zuskamagic vďaka, idem jej napísať 😉

adka_praha
10. apr 2012

@ulalala tak beriem to asi tak ako spicate brusko, krajsiu plet atd... 😀 ale teda je pravda, ze touto dobou som uz u teri mala dekolt kusok posobivejsi... 😀

dede28
11. apr 2012

@ulalala
@mia258 noo mne pri prvom chcel povedat az ked som bola v 20.tyzdni,ale mala mala pupocnu snuru medzi nohami,takze nevidel dobre 😎 😎 a potom uz som to nechala tak,som sa uz nepytala 😉

mia258
11. apr 2012

@dede28 chlapca asi vidno od zaciatku lepsie 😅 len dufam, ze moje male nebude robit drahoty a bude sa chciet ukazat 😀 muz mi stale vola, ci uz viem co to bude. Lebo sme aj rozmyslali, ze ked to bude dievca, tak ju supneme s Mii a budu mat spolocnu izbu. A ked to bude chalan, tak mu spravime samostatnu.
Ja uz normalne chytam paniku, ze to od juna do oktobra nestihneme 😀 vsetko pripravit, nastahovat, zariadit...

dede28
11. apr 2012

@mia258 ja tak tajne dufam,ze to bude chlapec,lebo mam 2,5rocnu dceru tak nech to mame zmiesane 😎 😎 ,uz by som to chcela vediet,no budem si musiet pockat asi este taky mesiac 😉 😉

mia258
11. apr 2012

@dede28 ja to ako pri prvom tehu zacinam citit viac na babu... Ale mozno by som si rada vyskusala aj chlapca uz 😅 len mm tiez stale o dievcati hovori, tak normalne to musi byt dievca, aj keby malo teraz zmenit pohlavie 😀

matinkam
11. apr 2012

Ahojte dievcata, tak som tu po velmi dlhej dobe opat, mam 2,5 rocneho chlapceka Simona. Teraz mam termin 20. oktobra 2012 a budem rodit opat na Antolskej. Velmi sa tesim, akurat mam obavy z mojho dost velkeho bruska, na to, ze som len v 12. tyzdni. Fakt, kedze to nechcem v praci zatial povedat, kym nebudem mat dobre vysledky z ultrazvuku, ktory ma caka tento piatok (uf, piatok 13teho, som si uvedomila az neskor), tak uz si dost ze nevsimnut. Musim maskovat obleckom 😉 Tak podelte sa pls, ci to na vas vidiet, ci nevidiet, ci je to pri druhom dietati ine. Citala som, ze to moze byt plynatostou criev, a teda zapcha sa u mna uz davnejsie objavila a pretrvava.

katren
11. apr 2012

@matinkam ahoj, tak ja uz tiez nic neskryjem aj keby som chcela....ale ja cakam tretie a dost skoro 😅 a tiez mam nafuknute creva, normalne mozem konkurovat vecer mm 😀 😀 😀 Ja idem zajtra na odbery a ultrazvuk, tak sa vytesujem 😉

mia258
11. apr 2012

@matinkam Ahoj 🙂
Mne už sa bruško začína vydúvať, ale mám presne ten pocit, že som hrozne nafúknutá. A to sa snažím jesť aj veľa vlákniny, dosť pijem, tak netuším. Ale dúfam, že sa to zlepší, lebo sa cítim ťažko 😖

sima21
11. apr 2012

ahojte aj ja mam akesi velke brusko nato ze som v 12 tyzdni... tiez som sa zlakla ...sice zajtra idem k doktorovi uvidime co mi povie...pohlavie sa este asi neda zistit vsak??? som nedockavaaaa

adka_praha
11. apr 2012

@matinkam aj ja mam brucho, ako pri teri v nejakom 5-6 mesiaci... 😅 ale vraj je to tym, ze maternica si "pamata", ze sa lahsie a rychlejsie roztahuje... 🙂 tak neviem... kazdopadne sa ma za chvilu budu pytat na termin a budu ocakavat, ze sa "rozsypem" najneskor do 2 mesiacov ... 😀

dede28
12. apr 2012

@matinkam ahoj,tak mne uz tiez vidno dost brucho,na to,ze som v 12.tyzdni 😎 😎 a teraz je skor take gulate,ako lopta,ked som malu cakala tak my islo nejak do bokov,tak uvidime,ze co 😉

mia258
12. apr 2012

Vcera vecer som sa vazila a mam tusim +2kg. Ale najprv som aj nieco schudla, nieco pribrala... A neviem ci sa to pocita, ked to bolo vecer 😀

matinkam
12. apr 2012

Tak super, ze v tom nie som sama :o) Zajtra idem na ultrazvuk, budem sa pytat doktora, aj na tu moju svrbaciu pokozku, a dam vediet. Pribrat som zatial podla ranajsieho vazenia nepribrala. Urcit pohlavie ultrazvukom v nasom tyzdni je podla mna fakt priskoro, tusim sa to tam vsetko len crta, skor nejakou inou metodou by som povedala, ze sa da.

dede28
12. apr 2012

@matinkam ja som bola dnes na ultrazvuku,drobec ma 69mm 😎 😎 podla velkosti plodu som v 13tyzdni a zase sa mi zmenil termin porodu na 17.10 🙂 tak som zvedava kolko krat sa to este zmeni,ale vsetko je ok,tak som spokojna 🙂

sima21
12. apr 2012

aj ja som bola neska na ultrazvuku...zacinam 13ty tyzden a moj chrustik ma 5,89 cm ....len mi pan doktor nedal fotecku bo mu nesla tlaciaren tak som smutna ze som ho nemohla ukazat mojmu manzelikovi....

mia258
12. apr 2012

Závidím vám normálne, ja sa už neviem dočkať utorka a sona 😵

adka_praha
12. apr 2012

@mia258 aj ja idem v utorok... 😀

mia258
12. apr 2012

@adka_praha jej no aspoň nebudem sama! 😀

adka_praha
12. apr 2012

@mia258 😀 no som zvedava, dufam, ze bude mimi v poriadku po tych mojich chorobach... 😒

mia258
12. apr 2012

@adka_praha bola si chorá? 😒
Ja dúfam tiež, aj by mi mali robiť meranie, tak uvidíme či sa nám neposunie termín.

adka_praha
12. apr 2012

@mia258 zapal dutin a teraz som vyherpesovana... 😖

mia258
12. apr 2012

@adka_praha uff to je nepríjemné ☹
Ja som si myslela, že budem chorá, akoby na mňa niečo liezlo, aj teploty som sa bála, ale našťastie to prešlo. Beriem vitamín C, pijem horúci čaj, zázvor, tak snáď to pomôže a ochráni 🙂

adka_praha
12. apr 2012

@mia258 ja si to teraz akosi vyzieram za posledne kludne roky... akosi sa neviem z toho vyhrabat... 😒

mia258
12. apr 2012

@adka_praha myslíš, že máš kvôli tehu oslabenú imunitu teraz? Alebo prečo?

adka_praha
12. apr 2012

@mia258 mozno aj koli tehu a mozno ma to proste len po takej dobe bez chorob skolilo... a mozno jedno s druhym... ale snad uz tomu odzvoni a bude kluuuud...

mia258
12. apr 2012

@adka_praha možno, prišla prvá choroba a potom sa už na teba začalo lepiť všetko 😒
Ale držím palce, určite to čím skôr prejde, hlavne, že drobec je v poriadku 😉