Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@zuskamagic treba jej napísať ip?
@mia258 to bude asi najlepsie, neviem ci to ide aj inac, ale ked jej napises spravu tak ta prida
@zuskamagic vďaka, idem jej napísať 😉
@ulalala tak beriem to asi tak ako spicate brusko, krajsiu plet atd... 😀 ale teda je pravda, ze touto dobou som uz u teri mala dekolt kusok posobivejsi... 😀
@dede28 chlapca asi vidno od zaciatku lepsie 😅 len dufam, ze moje male nebude robit drahoty a bude sa chciet ukazat 😀 muz mi stale vola, ci uz viem co to bude. Lebo sme aj rozmyslali, ze ked to bude dievca, tak ju supneme s Mii a budu mat spolocnu izbu. A ked to bude chalan, tak mu spravime samostatnu.
Ja uz normalne chytam paniku, ze to od juna do oktobra nestihneme 😀 vsetko pripravit, nastahovat, zariadit...
Ahojte dievcata, tak som tu po velmi dlhej dobe opat, mam 2,5 rocneho chlapceka Simona. Teraz mam termin 20. oktobra 2012 a budem rodit opat na Antolskej. Velmi sa tesim, akurat mam obavy z mojho dost velkeho bruska, na to, ze som len v 12. tyzdni. Fakt, kedze to nechcem v praci zatial povedat, kym nebudem mat dobre vysledky z ultrazvuku, ktory ma caka tento piatok (uf, piatok 13teho, som si uvedomila az neskor), tak uz si dost ze nevsimnut. Musim maskovat obleckom 😉 Tak podelte sa pls, ci to na vas vidiet, ci nevidiet, ci je to pri druhom dietati ine. Citala som, ze to moze byt plynatostou criev, a teda zapcha sa u mna uz davnejsie objavila a pretrvava.
ahojte aj ja mam akesi velke brusko nato ze som v 12 tyzdni... tiez som sa zlakla ...sice zajtra idem k doktorovi uvidime co mi povie...pohlavie sa este asi neda zistit vsak??? som nedockavaaaa
@matinkam aj ja mam brucho, ako pri teri v nejakom 5-6 mesiaci... 😅 ale vraj je to tym, ze maternica si "pamata", ze sa lahsie a rychlejsie roztahuje... 🙂 tak neviem... kazdopadne sa ma za chvilu budu pytat na termin a budu ocakavat, ze sa "rozsypem" najneskor do 2 mesiacov ... 😀
Vcera vecer som sa vazila a mam tusim +2kg. Ale najprv som aj nieco schudla, nieco pribrala... A neviem ci sa to pocita, ked to bolo vecer 😀
Tak super, ze v tom nie som sama :o) Zajtra idem na ultrazvuk, budem sa pytat doktora, aj na tu moju svrbaciu pokozku, a dam vediet. Pribrat som zatial podla ranajsieho vazenia nepribrala. Urcit pohlavie ultrazvukom v nasom tyzdni je podla mna fakt priskoro, tusim sa to tam vsetko len crta, skor nejakou inou metodou by som povedala, ze sa da.
aj ja som bola neska na ultrazvuku...zacinam 13ty tyzden a moj chrustik ma 5,89 cm ....len mi pan doktor nedal fotecku bo mu nesla tlaciaren tak som smutna ze som ho nemohla ukazat mojmu manzelikovi....
Závidím vám normálne, ja sa už neviem dočkať utorka a sona 😵
@mia258 aj ja idem v utorok... 😀
@adka_praha jej no aspoň nebudem sama! 😀
@mia258 😀 no som zvedava, dufam, ze bude mimi v poriadku po tych mojich chorobach... 😒
@adka_praha bola si chorá? 😒
Ja dúfam tiež, aj by mi mali robiť meranie, tak uvidíme či sa nám neposunie termín.
@mia258 zapal dutin a teraz som vyherpesovana... 😖
@adka_praha uff to je nepríjemné ☹
Ja som si myslela, že budem chorá, akoby na mňa niečo liezlo, aj teploty som sa bála, ale našťastie to prešlo. Beriem vitamín C, pijem horúci čaj, zázvor, tak snáď to pomôže a ochráni 🙂
@mia258 ja si to teraz akosi vyzieram za posledne kludne roky... akosi sa neviem z toho vyhrabat... 😒
@adka_praha myslíš, že máš kvôli tehu oslabenú imunitu teraz? Alebo prečo?
@mia258 mozno aj koli tehu a mozno ma to proste len po takej dobe bez chorob skolilo... a mozno jedno s druhym... ale snad uz tomu odzvoni a bude kluuuud...
@adka_praha možno, prišla prvá choroba a potom sa už na teba začalo lepiť všetko 😒
Ale držím palce, určite to čím skôr prejde, hlavne, že drobec je v poriadku 😉

@mia258 @kurcadlo o dost viac oktobrovych maminiek je v sukromnej teme : , zalozila ju mima01, tak ak jej napisete, ona vas tam vie pridat, ak by ste chceli 😉