Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@2mimi2 tak uvidime aky budeme mat toto tehotenstvo 8-10tt. Ale tak stoji to za to 🙂. No aj ja som mala super prve tehotenstvo. Vzdy mi bolo luto kamaratok, ktore prvy trimester stravili viac na zachode ako vonku ☹. Nech nas je takych co najmenej.
Ahojte, mozem sa pridat? Sice // este nikde, ale niekde v kutiku dufam, ze sa nam podari oktobrovy drobcek 🙂 mrcha by ne/mala prist 5.2. Po 10 rokoch som vysadila hak v auguste a od decembra sa snazime aj s ovu testmi. Tiez som o nich nikdy nepocula, az tu 🙂 priznaky zatial nic moc, az na to, ze som extremne podrazdena, vytoci ma kazda hovadina, bolia ma iba bradavky, plynatost, boli ma akoby zaludok stale hlavne vecer, stale cikam...
@pa_mi vidim, ze s tebou som rovnaky pripad 🙂
@katarina_st no moja maminka ked bola tehula somnou tak grcala stale ze ona aj platok sunky vyvratila ved to ze pribrala len 3kg za cele tehu sveci otom ze? a to ju lekar sprdol ze preco nepribera ziadne infuzie ani nic ja ked ju pocuvam len krutim hlavou v dnesnej dobe by bola asi cely cas v nemocke ...a to si vezmi ze ja som mala 3,5kg ona ze z nemocky isla lahsia ako ked ostala tehu....
@petkaa28 jasne kludne sa pridaj tak hadam najdes coskoro // 🙂 drzim pastiky 😉
@monikapt aj ja drzim palce 🙂
@petkaa28 ahoj 🙂, vitaj 🙂. Budem drzat pace, aby si nasla dve // 🙂
@2mimi2 tak teraz urcite by tehulu nechali v nemocnici, keby tak malo pribrala. Ale tak snad nas pripad to nebude.
@katarina_st no vzdy mi vrvela ze snad nebudes po mne chuda...tak prve som nebola🙂 dufam ze aj teraz mi bude oki ale priserne ma boli aj teraz zasa zaludok..proste neni mi zle na vracanie ale strasne ma boli zaludok...
@2mimi2 mna z casu na cas boli zaludok. Neviem, ci je to z jedla, alebo z tehotenstva.
@katarina_st ja som si tiez myslela ze je to z jedla ale je to uz tyzden tak je to tehotenstvo a njviac takto vecer mato boli dokonca aj v noci sa zobudim nato ze ma boli ale nemam fakt ziadne nevolnosti len to proste boli...
@2mimi2 tak snad to coskoro prejde.
@katarina_st aj ja dufam 🙂
@2mimi2 prepac zabudla som, Ty kedy ides k lekarke?
ahojte dievčata..tak mne to mešká dva dni tak neviem či testovať alebo nie...Neviem príznaky mám iba také že mi je už asi tri dni zle rano a okolo obeda a sem tam i večer..Nevraciam len ma hrozne napína na zvracanie.. 😠 no a bolia ma nejako divno prsia ani nie že bolia ale neskutočne svrbia...
@katarina_st 8.2. ma az objednala :( neviem ako to dovtedy vydrzim ale musim...a ty??
@silvuska47 Ahoj 🙂, no ja by som na Tvojom mieste bola nedockava a testovala hned v den meskajucej mrsky 🙂. Tak skus testovat zajtra rano a budu tam 2 // 🙂.
A co sa tyka tych priznakov... tak myslim, ze vacsina dievcat tu take, ze by zvracali a pod. Mna iba obcas boli brucho a mam v nom tlaky.
@2mimi2 no mna lekarka neobjednava... kedy pridem, vtedy pridem. Objedna ma az ked bude vsetko OK a da mi tehot. knizku, potom ma objedna uz do tehot. poradne. Ale tiez planujem ist ten tyzden okolo 8.2., tak potom si dame vediet 🙂
@silvuska47 vitaj🙂 tak to su celkom jasne priznaky rano testni a prajem nech tam mas // 🙂mne teraz vysli na teste den po vynechani 🙂
@katarina_st oki ja som zvedava co kocky co sa chystaju uz tento t ze ako dopadnu dufam ze imuz nieco ukaze a tym viac sa budem tesit aj ja 🙂kam chodis k dr?ja chodim do femme s.r.o k dr. Fellnerovej zatial velmi uzastna dr🙂chodila som ku koncu tehu ku nej do poradne a po porode som presla ku nej...je v petrzalke na zaporozskej
@2mimi2 no rada by som testla len nemám testík ☹ nestíhala som lekáren..no a teraz ako píšem tak ma nejako nadrapuje.. 😠 tak neviem...neviem...
@silvuska47 no to by fakt mohlo byt tehu tak sup zajtra do lekarne a testni 🙂som zvedava aj za teba 🙂
@katarina_st no ale dnes v robote príšernééééééé...ešte dobre že bolo okno otvorené a že som sa mohla nadýchať čerstveho vzduchu...
@2mimi2 ja chodim k Dr. Jablonkovej na Mytnu. Chcela som ju toto tehotenstvo zmenit, ale nevedela som konkretne o ziadnej dobrej doktorke, tak zatial som si ju nechala. A ako sa postupuje pri zmene gynekologicky? Musis si ist kartu vypytat od svojej povodnej, alebo si ju vyziadaju postou, ci ako to je? Lebo by mi bolo neprijemne ist k mojej povodnej a povedat jej, ze idem k inej? Ci Ty ako si to riesila?
@2mimi2 no neviem či to vydržím..škrie ma to že som nekupila ten test..aspon by bol dnes pekny darček k narodeninam mojho mm... 🙂 ale vydržím do zajtra..inak testovať sa musí len rano??alebo sa može i cez den??
Dievcatka, drzim vam vsetkym palce, aby ste mali zdrave donosene deticky. Presne v takomto case, pred rokom, aj ne vysli 2 //, no a dnes mam doma krasnu zdravu 3-mesacnu Kristinku, narodenu 18.10. Drzkajte sa a majte lahke porody. 😉 😉 😉
@daja0760 dakujem pekne 🙂
@katarina_st musis ist k dr ku ktorej by si chcela chodit opytas sa jej ci ta vezme a ak hej oni ti daju vymenny listok ktory odnesies ku svojej terajsej dr a oni do tyzdna zaslu tvoju staru kartu k novej dr a uz tam mozes chodit..moja je fakt poklad uzasna je aj porodnicka aj ked naviem ci teraz rodi bo ma 18 mes dieta ale ordinuje stale..ona je vraj dost bohata zeby nemusela robit ale ze ona tu pracu miluje🙂tak asi preto je aj taka mila....aspon ja som nemala s nou problem...
@daja0760 dakujeme🙂
@silvuska47 kludne ked si ho zajtra kupis mozes si urobit aj cez den ale vraj sa odporuca aspon 3hod nejst pred tym na wc...ale to zavlezi od hladiny hcg..

@zdenka270921 vitaj medzi nami : ) tak sa tu pomaly rozrastame :D velmi sa tesim...kedy sa chystas k dr??