Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@anelka5 @natalinda88 ja doobeda aj poobede v pohode vydržím, ale večer... dám si večeru, nejaký chlebík s pomazánkou. Za tým jogurt, cukrík, keksík, pomaranč, jablko, kúsok syra, ďalší cukrík, oriešky... Ide to so mnou dolu vodou 🙄
@mia258 heh no veď hovorím kobylka lúčna 😀 😀 to ako keby si moj jedálniček hovorila 😅
dnes som od ranajok poriadne nič nejedla len jogurt, nektarinku, jablko asi 3 nanuky, horalku a pred chvilou som sa prinutila zjest paradajkovú polievku s celozrnou žemlou...no a ešte mám v pláne dat si neskor jablko a niečo slane k telke :DDD
@mia258 myslim ze to je v pohodicke 🙂 ale aj tak moje telo na to nie je zvyknute a po dnesnom namahavom dni.. 😒 davaju mi tie kila zabrat 😝
@veronicka85 mne je v tom teple hrozne, v noci neviem zaspať, ráno sa budím komplet spotená, cez deň neviem kam zaliezť, lebo sa mi zahmlieva pred očami z... 😒
@mia258 ja som mala 2 tazdne v noci nespavost o 3 som sa zobudila a do 7nespala ..a o osmej mi trebalo vstat do prace ale uz to preslo.. ja som v Holand. tu niesu take horucavy ale zasa tu nesvieti vobec slniecko 😒
@veronicka85 ja som vo Švajčiarsku, teraz tu máme celkom fajn, ale keď je pod mrakom, tak je dusno a vtedy sa mi ešte aj ťažko dýcha, ja mám vysoký tlak 😒
@mia258 uff tak mas toho viac a este aj malu...ja ked pridem domov len oddychujem 😎
caute.... nestiham a ked aj trochu stiham, tak smer chladna sprcha a pred ventilator... 😝 absolutne tie hice nezvladam a teda rano ma skoro uz o zem hodilo... ale zachranila to sprcha a studene ovocie... len som vas velmi zhruba prebehla, teraz som popratala bordel v kuchyni a smer sprcha a asi aj nieco trochu zjest, nech sa mala neciti ukrivdena... 😅 tak sa opatrujte... pa
@natalinda88 ja som na tom podobne ... dnes dvojchodová večera .-))) neskutočne sa potím ... len som zalezená ako krtko v diere 🙂)))
@veronicka85 veď práve, snažím sa jej venovať ako viem, nech ju neodsúvam na druhú koľaj. Teraz je väčšinou len v bazéne čo máme na záhrade, tam sa vyšantí až až a ešte ideme večer na prechádzku. Ja už aj z toho odpadávam 😅
@anelka5 joj...ja inak mám rada teplo, ale toto je na mňa tiež moc... 😒 a ešte tehotenstvo nám veru nepridáva v týchto horúčavách 😒
ani si nevieš predstaviť ako sa teším tomu bazénu a troche osvieženia..ak má byť takto celé leto, tak by som nevydržala....
inak, ak máš nejaký lavór doma alebo kýbeľ, daj si do neho vlažnú vodu a len tak si aspoň moč nohy v bytíku 🙂
ja som aj to praktizovala, nohy v chlade a hneď je ti lepšie 😉 😉vyskúšaj 😉
@mia258
ja som baby šrotovník bola vždy, mňa je horšie živiť ako šatiť 😀 😀 😀
dnes sme sa zastavili s mm na bagetku, dala som si k nej slabú kávu, potom sme boli u svokry, tak bola desiata, nanuk, sladkosti, rožteky so šunkou, syrom, zeleninou....potom hneď obed- cesnaková polievka, zemiačky s mäskom, ďalšia zmrzlina, kofola, cez deň veeeľa vody, milujem s citrónom-je to brutálne osviežujúce a ja kyslé môžem 🙂 potom zase olovrant, žemľa, jogurt a furt čosi žujem a aj teraz sa chystám povyjedať dˇalšie zásoby 😀 😀 ja sa už radšej ani vážiť nejdem...kašlem ja na to....nech aj 30 kg priberiem, je mi to jedno 😝 😝 no zabijem sa, keď som hladná.... ??
takže nezúfaj, nie si vtom sama....ja som určite horšia.... 😝 😝 😝
@emilii 🙂 takže ďalšia do klubu nenajedených ?? no vitaj v klube 😀 😀 😝 😝
ja som taká zlepená, pfuj....najradšej by som stále chodila nahá....aj gaťky mi vadia 😀 😀 😖 😖
čo by sme si mali vychutnávať slniečko, tak trpíme takéto extrémy :///vrrrrrrrrrrrrrrrr..už by to mohlo aj prestať....
@natalinda88 a keď nie si tehu, si štíhla? Lebo na mňa sa vždy všetko lepí na boky a stehná a nedokážem si kúpiť žiadne nohavice... A teraz priberiem zas, tak ja už neviem ☹ Dúfam, že to po pôrode pôjde rýchlo dolu, teraz určite nemôžem cvičiť, ani plávať, ani na bike...
@mia258 čo ja viem, taká normálna som...., ale ja mám takú postavu po mamine, že tiež mi ide všetko do stehien a zadku, sme také bokaté Jennifer Lopez 😀 😀 ...
neboj, schudneme 😉 😉 všetko je to o psychike...., takže sa musíme tak naladiť a kilá pôjdu hravo dole 😵 😵
ja tiež nič nerobím...teda aspoň domáce práce, klasika, žienka domáca a okrem toho fakt len kysnem....ale kedy budem, keď nie teraz 😝
@natalinda88 ja tiež len ležím, sedím za pc, vyhrievam sa vonku, jem, pijem, varím, zase ležím a tak dokola 😀
@natalinda88 no ja som si s mojou polovičkou dopriala nočné kúpanie v bazéne ... super veget 🙂
😀 ja so tak rada ked vas citam, ze v tom nie som sama. tiez sa potim ako taky somar v kufri. a to sa mi nikdy nedialo.taky nezvyk u mna...vsetko oblecenie mi vadi 😀 som myslela ze ci nieco nie je v poriadku so mnou. a veru, aj ked su taketo horucavy, tak aj mne papat chuti, priberam do krasy.
@mia258
@natalinda88 ja som tiež taká J.Lo. postava 😀 Žena taká aj má byť nie?!? Pred tehu som furt riešila širšie boky a stehná, a vždy som dbala na vyváženú stravu a dostatok pohybu, aby som to mala pod kontrolou....
nooo a teraz je to v prdeli 😅 ..takže široké stehná su stále širšie (aj sa mi pri chôdzi šúchajú o seba, fuj to neznášam 😝 ) a boky ani nehovorím :(
Prsia sa mi zväčšili zo 75C na 80E 😅 a to predpokladám že ešte není konec 😨
Takže tehotenstvo robí s postavou divy, ale aj tak to stojí za to, čoho sa dočkáme vo finále 😵 😉
Tak pekný deň všetkým a usmievajte sa 😉 ...ja asi vypadnem na kupko trocha neskôr, lebo v byte sa už nedá vydržať 😝
@anelka5 vidis, na stehna som zabudla🙂 presne rovnaky problem, som sa vzdy snazila aby sa o seba nesuchali, darilo sa to, no ale teraz? nic s tym nenarobim, ale dufam ze buduce leto to uz bude zas v normale. a ak sa mozem opytat, chodis sa kupat aj do bazenovej vody alebo na jazera? Ja na jazera, ale rozmyslam, hadam ani bazen nemoze uskodit ked clovek nie je nachylny na infekcie
. +Myslite ze tehulky na kupalisku poburuju ostatnych? (niektori clenovia nasej rodiny s tym maju problem, tak sa pytam ci mam jedina svihnutu family)
@ivianocka doteraz kym nebolo pekné počasie som chodila plávať na krytú plaváreň a od kedy otvorili kupko, tak tam. V jazere som sa ešte ako tehu nekúpala a neviem, či aj niekde pojdem k nejakému 😨
Nemám problém s infekciami, klop,klop...ale, tak ak niekto chce si može dať na tú chvilu kým pojde do vody dať tampon a potom von, nie?!?
A prečo by mali tehulky poburovať??!! to čo je za hlupost...to akože nemáme nárok isť v týchto horúčavach sa osviežit ako ostatní..!! 🤐
Čo konkrétne vadí členom tvojej rodiny na tom?!?
@anelka5 aj mne sa tru o seba a to neznasam, hlavne teraz v takom teple 😖 ja som mala prsia 80B a teraz mam 85C 😅 ale ta 85ka mi je uz trosku mala, asi si najblizsie kupim aspon 90ku.
Ja som pocas tehu chodila s malou na krytu, teraz nemozem ist ani do nasho bazena na zahrade, tak si len mocim nohy a davam si rychle sprchy.
@anelka5 ja ani nic take nerobim. Ked musim mimo domu, tak len vecer, aby uz nesvietilo priame slnko. V pondelok idem na kontrolu, to len sadnem do auta a za 5 minut som tam, nastastie.
A nekupem sa ani doma, kvoli chloru, nesmiem asi lezat vo vani, takze tie sprchy su fakt len taka rychlovka.
caute... sedim si tu pri ventilatori... 😀 teri drichme, potom padame do ulic, musime ist k notarovi, koooonecne dosli papiere na hypo... si asi detske sampanske otvorim, co babka teri poslala... 😀
@ivianocka poburuju? 😅 a cim akoze? lebo je viditelne na prvy pohlad, ze tehule nie su jeptisky, ci akoze preco? 😅 😀 nevnimat, nepocuvat... 😉
@adka_praha noo tak to treba zapiť 😀 😀 aspoň je príležitosť, keď vám schválili hypo.. 😉 idete stavať domček či kupovať byt?
@anelka5 tak schvalena je uz vyse tyzdna, len nie a nie sa dockat blbych papierov... kupujeme byt... 😉
Teta, krsna....tak tie zacali ze v ich dobe(sa mi nozik otvara vo vrecku vtedy) sa brucha nevystavovali, ze teraz sa poriadne vystavuju, vsade sa chodi, ze to svet nevidel, ze ci neviem vydrzat chvilu bez kupania...ako keby sme nejaku chorobu mali. Tak ma nastvali. ale to mam asi iba ja taku rodinku. nastastie nie som s nimi casto. ale je toto normalne???
+mne sa prsia nejak nezvacsili ☹ a to sa mm tesil na zaciatku, ze ved sa zvacsia a stale nic 😀 asi mi to iba na stehna sada vsetko, tam si proporcie vynahradzujem.
@ivianocka ach jajaj, to tie tetky vedia potešiť, že?!? že v ich dobe 😝 tak to bolo všetko iné a za to, že vtedy sa chodilo vo vreci a tehu sa bralo ako choroba (zaliezť na 9 m. a nevyliezť) za to mi nemožeme 😀
Takže ak tvoj mm nemá s tým problém, tak nepočúvaj reči... 😵
A tie prsia to mi je záhadou 😨 lebo ma mne to bolo prvé, čo išlo do rozmerov...ale to tiež není boh vie čo, ťažke sú uff 😅 Ale neboj ono to príde aj na teba a bude aj mm spokojný 😵
@ivianocka ani mne sa prsia nezvacsili a to som citala, ze ked zena caka dievcatko, ze prsia narastu viac, ako pri chlapcovi vplyvom nejakeho hormonu... 😅
a tie tetky si nevsimaj... kasli na nich... kludne si chod kde chces a rob co chces, pokial sa na to citis... to je asi vazne len ich zmyslanim... moje BABKY su vobec take neni, to neberu ako chorobu ale ako pozehnanie... fakt maju len u vas blby pristup akysi...

@natalinda88 aká parádička:D super, že si takto možeš lebediť v tejto horúčave v bazéniku...hneď by som sa tam vykaprila 😀 ...ja sa tu v rozhorúčenom byte potím, uff už nech zapadne úplne to slnko lebo sa rozvarím 😝 😅