icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

mishita2401
6. júl 2012

Tak včera večer ked som zaspavala premýšlala som nad menami a napadlo ma dievčenske Mia, velmi sa nam pači ale žial ju nikde nemôžem v kalendaroch najst, asi bude poroblem keby som ho chcela dat na matrike... našla som len že je to skratka na Mariu-ale take meno ja v žiadnom pripade nedam!!! neviete mi niekto poradit ???dik

adka_praha
6. júl 2012

@mishita2401 no tiez ma napadlo len to, ze by to mohla byt skratka pre mariu a tiez som mala podobne myslienkove pochody... ale mozno by to chcelo sa spytat bud priamo na matrike, alebo skus najst niekde na nete, ako je to so zahranicnymi menami... 😕

mishita2401
6. júl 2012

@adka_praha no ved to akurat pozeram, ale premýšlam že zajdem na matriku, aby s tým nebol problem neskôr... ale tiež je pravda že ja sa volam Michaela a tiež ma tak volali. len ja chcem Miu :D

adka_praha
6. júl 2012

@mishita2401 🙂 ved pockaj, kym bude vonku dychatelne a zajdi sa spytat... do oktobra este snad cas je... 😉

wawrita
6. júl 2012

@anelka5 ahoj. tak potom informuj aké to bolo, ci sa oplatilo, Zvolen nemam daleko tam by som aj mohla skocit na 3D

mishita2401
6. júl 2012

@adka_praha no len ked ja som taka že to chcem vediet hned :D lebo potom nad tým stale uvažujem...ale v kalend. všetkých krst.mien som Miu nenašla....

adka_praha
6. júl 2012

@mishita2401 no ak sa ti chce trepat cez tie horucavy, tak prosim... 😅 ja by som teraz pre nieco take von nevyliezala... von ma dostanu dnes, len ak mi slubia nejake kupalisko, alebo nieco tak... 😝 😅

mishita2401
6. júl 2012

@adka_praha ako ja tam dnes nejdem :D nechcem odpadnut na pol ceste :D som rada že som doma :D ale myslim že na další týžden idem aj na poradnu a tak, možno sa tam zastavim :D

adka_praha
6. júl 2012

@mishita2401 😀 ved ma aj napadlo, ze dnes asi tazko, kedze je piatok a pomaly jedna hodina poo... 😀 tak s poradnou ked to sklbis, tak uz vem to cert... ja som desne zvedava, ako ten dlasi tyzden bude... 😝

mishita2401
6. júl 2012

@adka_praha no to som aj ja strašne zvedava, dufam že už sa schladi aspon na 25stupnov, lebo takto sa ani dýchat neda normalne...

adka_praha
6. júl 2012

@mishita2401 no nieco mi vrav... sedim si tu v gatkach, pod zadkom deka, lebo som sa smykala zo stolicky 😝 😅 , na pleciach mokry uterak, ventilator a tvarim sa, ze aspon dycham... 😅

mishita2401
6. júl 2012

@adka_praha :D pekne :D ja som bola pred 10hodinou rano vonku a ako už vtedy bol riadny hic... dneska sa zas bude zle spat...

adka_praha
6. júl 2012

@mishita2401 no ja sa uz taaaak tesim, az sa ochladi, az sa normalne vyspim... ja kazdu noc som jak matoha... otras... ☹

emilii
6. júl 2012

my máme nachystané , že ideme grilovať a z dvoch strán sa dovalila búrka 🙂))

veronicka85
6. júl 2012

@cruelty hehe :D tak to som zvedava ci sa ukaze 🙂 budem drzat palce aby to dopadlo ako chces ty 😉 dnes sme zasa kupili nejake vecicky tak sa tesujeeeem 😀

cruelty
6. júl 2012

@veronicka85 sa ti nedivim....ja si hovorim, ze mi uz nic netreba, ale ked idem okolo regalu s detskymi vecickami, hned by som kupovala 🙂...uz teraz objednavam pre malu priadzu, aby som ju vyfintila na zimu 🙂...a mam z toho vacsiu radosti ako ona 🙂

kakika007
6. júl 2012

@mishita2401 ahoj, tak poznám takých čo majú dievčatko s menom Mia, nemali s týmžiaden problém na matrike, ale neviem teraz presne povedať z akého kalendára to vytiahli.. Ale určite môžeš byť trochu spokojnejšia, lebo to meno v pohode dávajú mamičky v poslednom období.. 😉

kikoslawa
6. júl 2012

@natalinda88 dakujem pekne 🙂 a kde sa chystas rodit?? Ja este bludim po rakusku ale uz pomaly budem aj koncit 🙂

veronicka85
7. júl 2012

@cruelty jaaaj ti verim ze z takych veciciek mas radost aj ja by som mala 🙂 su take uzasne 🙂 ja este neviem co nam sestra svagrina a kamoska daju ale chceme mat aj nieco novulinke :D nieco od nas pre babetko 🙂

mishita2401
7. júl 2012

@adka_praha no tak to sme minimalne dve...ja do pol tretej spim normalne potom sa už len budim stale, a strašne teplo ... stale vetrame v noci...
@kakika007 jeee dakujem, to si ma potešila :D eešte sa tam zajdem opýtat na tu matriku-či s tým oni nebudu mat problem :D a ak nie budem rada :D ale tak mam ešte tri mesiace čas :D a tiež to možno bude chlapček takže nič tak :D

natalinda88
7. júl 2012

@kikoslawa nie je zač 🙂 tu u nás v Čadci... a ty pracuješ v Rakúsku ? či tam aj žiješ?

natalinda88
7. júl 2012

@mishita2401 pekné meno Mia 🙂 myslím, že s tým problém na matrike nebude...nemaj strach, to nie je meno ako napr. José Armando 😀
@adka_praha inak baby ja už som total vyčerpaná z toho tepla....som ako mŕtvola zaživa....v noci to je masaker, síce máme dokorán otvorené okná, ale potom ma budia autá, neustále chodím čúrať a vždy o tretej mi spieva vták pod oknom.....do toho ešte malý kopká, keď ja nespím a ráno sa budím ako múmia 😠 😠 😠 😠 už mám z toho pekné nervy,,,, 😠 😠
kedy máš poradňu @adka_praha ? Ja teraz 12.-teho 😉
včera som kúpila v H&M dve bodyčka aj ponožtičky 😵 som ako na hlavu.... 😵 furt by som len kupovala... 😝

mia258
7. júl 2012

@natalinda88 ja som na tom so spánkom rovnako. Cez deň by som len spala a v noci do druhej som hore, okno otvorené, každých 20 minút sa budím na tie zvuky, teraz som na to citlivá. Keď nie zvuky, tak ma maličká kope tak, že neviem spať, alebo idem na wc. A od pol piatej som už hore 😢 😢
O chvíľu sa asi zložím, lebo takto to ďalej nezvládam 😖

emilii
7. júl 2012

ahojte kočky .. teraz na mňa doma moja svokra vyletela s tým, že sa nesmiem kúpať ani doma v bazéne keď som na rizikovom / mám nízko posadenú placentu/ , že by som mohla predčasne porodiť ... povedali jej to zdr. sestričky v jasliach kde pracuje .. v bazéne neplávem , len sa v ňom tak " motám " ..... hladala som niečo o tom na nete, ale veľo info som nenašla ☹ neviete náhodou niektorá niečo bližčšie ?

natalinda88
7. júl 2012

@mia258 och...vidím, že sme viaceré na tom rovnako zle 😖 je to fakt vyčerpávajúce.... hlavne cez deň nie som potom ničoho schopná....ledva navarím, aj to s ťažkosťami a upratovať ? hm.... len tam ledabolo... a nevydržím dlho, lebo ma bolia nohy a musím si ich stále vykladať a vegetiť... som ako stará babka...ubolená 😖
no a ešte celé leto pred nami ach ☹

natalinda88
7. júl 2012

@emilii ahojky 🙂
no neviem, že akú úlohu zohráva nízko položená placenta vtom, že sa nesmieš kúpať ? 😕
ja si myslím, že ak neskáčeš do bazéena, osviežovať sa takýmto spôsobom môžeš..veď plávanie sa predsa v tehu odporúča, ale naozaj ti nechcem radiť, keďže neviem, aké by to mohlo mať možné následky...
skús sa radšej opýtať svojho lekára, to bude asi najrozumnejšie... 😵

mia258
7. júl 2012

@emilii neviem ako ty s placentou ale ja do bazéna nesmiem, nesmiem sa močiť vo vode ani na záhrade, ani vo vani, nieto ešte na kúpaliská. Ale ja sa otváram, to preto mi to doky zakázal. Radšej sa spýtaj na poradni 😉

@natalinda88 u nás napríklad až také horúčavy nie sú, ale mne je večne horúco, stále som spotená, túto noc som napr. spala úplne nahá, len v nohavičkách

natalinda88
7. júl 2012

@mia258 u nás sú aj horúčavy a tiež sa aj strašne potím 😖 😖
aj ja tak spávam, lebo však sa nedá v noci vydržať 😠

natalinda88
7. júl 2012

idem si ja zdriemnuť, lebo som nevládna 😔

emilii
7. júl 2012

@natalinda88
@mia258 kočky ďakujem .. no neviem teda .. budem sa musieť poradiť s lekárom ... ja mám zakázanú akúkoľvek námahu ☹(( nesmiem robiť nič ...