icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

gumidekmomo
5. júl 2012

@mishita2401 no ja som tiez tak kupovala pokial som nevedela ze co to bude ale je lepsie mat viac neutralnych veci doma jak len ruzove a modre 🙂 ak by nahodou bolo dalsie babo tak aspon nebudem muset kupovat nanovo vybavycku 😀

anelka5
5. júl 2012

@mia258 no tak som si zistila lietadlo, pobalím si nejaké veci a pred večerou som u vás 😀 😀 može byť 😀

mia258
5. júl 2012

@anelka5 Kľudne, môžeš zostať až do konca víkendu, aspoň si oddýchneš 😀

anelka5
5. júl 2012

@mia258 jaaj ja mám oddychu až toľko, že mi ušami lezie 😀 sa teším zajtra na mm, keď dôjde po týždňovke dom a ešte aj sesternica má dovču tak tá príde tiež na týždeň ku mne 😵 Inak som celé dni sama s pc, knihou a tv a samozrejme, že aj s krpcom v brušku 😉 😀

kikoslawa
5. júl 2012

Ahojte zienky, aj my cakame prirastok v oktobri presnejsie okolo 26 🙂 Neviem sa dockat kedy to uz bude a pritom to bezi ako voda,cele tehotenstvo. Nenajdem nejaku buducu mamicku z LC tu??? 🙂 pekný dník 🙂

adka_praha
5. júl 2012

@natalinda88 mozno... 😅

caute, ja len na skok... zijem, skvarim sa, spala by som... 😀

veronicka85
5. júl 2012

@cruelty takze neviete ani vy co to bude?? ale chceli by ste :D my nechceme ale niekedy mam taku slabu chvilku zeby som to aj chcela vediet ale prekvapenie bude lepsie :D aj ja budem mat vecicky po sestre ta ma aj dievcatko aj chlapca..tak bude z oboch pohlavi 🙂 ale take malinke babetko potrebuje vela veciciek 😉

natalinda88
5. júl 2012

@kikoslawa Tak to máme rovnaký termín 🙂
gratulujem k bábätku októbrovčiatku 😉 😵

natalinda88
5. júl 2012

@adka_praha ja podobne, navarila som obed, nafutrovala som sa a tak zo mňa tielko, som sa spotila ako kôň...
aj vy sa baby tak potíte ? Zo mňa normálne leje....zo všadiaľ 😀 😝 a potom som si na 2 hodky schrupla a zase som sa zobudila hladná ...:/ bože, furt len žerem 😠 😀
@mishita2401 @emilii presne , je to tak 🙂 všetko uvidíme naostro, čo ktorá bude potrebovať, bude zase individuálne 😉
@mia258 aj ja by som len spala... :/ a nič nerobila.... 😝

natalinda88
5. júl 2012

@cruelty to je pravda... ha dúfam, že už mm bude mať čas a zájdeme niekam a konečne aj nejaký vyberieme...
tak ste to našťastie stihli 😀

natalinda88
5. júl 2012

@anelka5 @mishita2401 no ja si myslím, že tá odsávačka sa vždy zíde, teda aspoň na začiatku....
moja mama si užila pri kojení ešte viac ako pri samotnom pôrode.... takže ja si nechám poradiť...
celé sa jej zapálili, mala strašne veľa mlieka a manuálne vytláčanie nepomáhalo..... a ja mám tiež žľaznaté prsníky, takže si myslím, že tiež budem mať mlieka na rozdávanie 😀 😀
tak to máš super, že sa ti podarila taká dobrá kúpa 😉

mishita2401
5. júl 2012

@emilii no toho detskeho stražcu by som aj ja chcela, len je to nejake moc drahe, alebo sa mi to len zda? a vysielačky to ešte nevieme či chceme :D uvidime, zoznam veci sa nam rozrasta zo dna na den :D ako keby osm zohnala taku lacnu odsavačku nepoviem ani pol slova ale tak čo som pozerala tak boli extra drahe :D a taku ja nechcem...

mishita2401
5. júl 2012

@gumidekmomo presne tak :D využijem to aspon dva krat, ak sa zadari :D

mishita2401
5. júl 2012

@natalinda88 uvidime ,,za jazdy" čo nam ešte treba, ved teraz su obchody otvorene každý den takže to neni až take hrozne keby nahodou niečo chybalo :D a tak každá mama ma ine skusenosti, niektora potrebovala to a niektora zas ine, je to individualne :D

wawrita
5. júl 2012

ahojte žienky, pripájam sa k vám, chcem sa spytat, boli ste uz na 3D? prípadne ci sa chystate alebo ne.

natalinda88
5. júl 2012

@wawrita ahoj, vitaj medzi nami 🙂
niektoré z nás už boli a niektoré sa chystajú.. 🙂 ja som bola a neľutujem, bola som s mm a bol to naozaj pekný zážitok 🙂 a ty plánuješ ?

wawrita
5. júl 2012

Neviem, zatial mam len jednu fotku zo sona a povedal mi doktor , ze uz mi ani viac nespraví, lebo sa tam nezmestí. tak by som chcela aspon z 3D , taku pamiatku a hlavne vidieť ci je všetko ok.
Len som pocula aj vela zleho na 3D, tak neviem... ale manžel velmi chce. tak asi pojdeme.

natalinda88
5. júl 2012

@wawrita no ono je to najlepšie do nejakého 22 .tt vtedy vidieť ešte bábenko celé, potom už ozaj rastie nezadržateľnou rýchlosťou.... 🙂
ale aj tak by som šla, stojí to za to...teraz už bude vidno pekne aj tváričku 😉 a zistíš na koho sa podobá 🙂 😝
a každý má inú skúsenosť...ja som na 3D nepočula veru nič negatívne 😕

a keď chceš odpísať, napr. mne alebo hocikomu, je tam voľba odpovedať pod príspevkom komu to chceš adresovať, aby to ten dotyčný/á dostal...
takto sa môže stať, že to niekto neodpíše..

gumidekmomo
5. júl 2012

@mishita2401 no a odsavacku veru tiez neviem aku ozaj neviem uz co by si za to vypytali

belissima85
5. júl 2012

ahojte babenky prepacte ze otravujem nepatrim do vasej temy ale mam na predaj mobilny monitor dychu snuza go! za 50eciek povodna cena 85.90 pouzity cca 3 krat kupovany v marci 2012 zaruka dva roky najlepsie okolie TO.ak by mala niektora zaujem 🙂 a este raz sa ospravedlnujem za otravovanie 😕 prajem vam pekny dnik a krasne tehulkovanie🙂

cruelty
5. júl 2012

@anelka5 ten salicylovy lieh som pouzivala na dezinfekciu pupocneho pahyla, takisto som malu tym cistila pod krkom a pazuchami....a nemala ziadne potnicky...a ked jej prepichli uska, tak som jej ich tym dezinfikovala. Kupis ho normalne v lekarni - cena cca 2,50 € za 100g. Treba si pytat "Salicylovy lieh 1%". Na masaz som pouzivala obycajny detsky olivovy olej. Zo zaciatku som jej ho davala aj na hlavicku - deticky zvyknu mat tzv. seboreu - zlte supinky vo vlaskoch, ale po tyzdni to bolo spat. Potom som objavila specialny sampon a supinky bolo do dvoch tyzdnom prec navzdy 🙂

cruelty
5. júl 2012

@veronicka85 no to mas pravdu....hlavne ked pri kazdej vymene plienok musis babo aj prezliect 🙂....zo zaciatku som chcela velmi vediet co to bude, ale teraz je mi to uz jedno....ak sa o tyzden neukaze, tak sa necham prekvapit 🙂

cruelty
5. júl 2012

@kikoslawa vitaj v klube 🙂

cruelty
5. júl 2012

@wawrita ja mam 3D pri kazdej kontrole a je to to najkrajsie co mozem aspon zatial vidiet 🙂

emilii
5. júl 2012

@mishita2401 veď ale nemusíš kúpiť nové .. ja som si strážcov zohnala za pár " vtedy korún " na nete ... a som spokojná .. svoju funkciu plnia dokonale 🙂 len sa treba popozerať , času je ešte dosť 🙂

emilii
5. júl 2012

odsávačku mám doma z Dm drogerie manuálnu značka baby nova ... mne stačila ... požičiavala si ju od mňa aj švagrová pri krsniatkach .. údržba tiež jednoduchá / vyvarila som a bolo to / ...

emilii
5. júl 2012

@wawrita ja som bola tuším v 12tt a 26tt .. ale to bolo také krátke v rámci poradne ... pri prvom lekár kontroloval orgány a chrbticu a pri druhom sme sa zameriavali na tvár ... a bolo to krásne .. DVD nemám ale máme aspoň foto 🙂

wawrita
6. júl 2012

@natalinda88 🙂 OK. dík. pôjdem aj ja, som zvedava na drobca velmi. kolko si platila? viem , ze v Leviciach to tuším robia za 30e.

anelka5
6. júl 2012

@wawrita ahoj ja idem na 3D na bud. piatok do ZV a malo by to tiež nejako tolko stať cca. 30eur. 😉 Len dúfam, že to bude stát za to, rada by som sa dozvedela pohlavie 😵

natalinda88
6. júl 2012

@wawrita 🙂 ja som bola v Čechách,, lebo to bolo aj vyšetrenie spojené s kontrolou srdiečka a vyšlo to tam 600českých a dostala som aj 2 fotky k tomu... jednu 3D a druhú 2D 🙂 a keď som bola tu Slovensku na NT vyšetrení aj tam mi malého ukázali v 3D a tam som platila 35€