Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@natalinda88 no len ešte to nieje meno na 100percent :D možno do troch mesiacov najdem ešte niečo krajšie :D no tak s tým spankom sme na tom aj mi podobne, ja tak do pol tretej spim a potom sa stale budim, snažim sa robit že spim-a pritom dufam že zaspim :D ale ako potim sa statočne, dneska som upratovala a normalne zo mna lialo!!!! a to som sa dost šetrila, potom som nakladala uhorky a zas.... som uplne unavena, celý den by som len dospavala čo som nestihla v noci ... inak ja mam poradnu v utorok :D
@natalinda88 Iba pracujem, z tadeto dufam aj matersku vybavim..je to sice papierovaciek po mariu ale inu moznost nemam. Boze toto pocasie ma ubija kazdy den..:P uz vies co to bude???
kočky .. u nás krásne prší 🙂) ..teda preháňa ... ale ten vzduch je na nezaplatenie po tých horúčavách 🙂
@emilii 🙂 nemáš zač 🙂
a určite to bude lepšie prejednať s lekárom, lebo riskovať sa veru v tomto neoplatí... 😔
@kikoslawa to by si mala super, keby si dostávala odtiaľ korunky 😵 papierovačky sú všade, to je tá daň za to 🙂
my budeme mať pravdepodobne chlapčeka, už nám to traja lekári potvrdili 😵 a vy?
Z toho počasia sme všetci zmordovaní, no obzvlásť my tehuľky, to máme ťažké, ale ešteže teraz nerodíme, lebo chúďatká tie maminy, čo majú teraz v lete termín... 😒
@emilii bože, kedy toto teplo skončí ?
ja ani upratovať nevládzem... 😖 keď dlho stojím, bolia ma nohy a musím sa niekde vyvaliť...
podbruško ťa dúfam, že už prešlo 😔
jasné, hoď foto, potešíme sa 😵 😵
Inak ahojte všetky 🙂
Včera večer sme boli u známych na grilovačke...sedíme si, kecáme v altánku a odrazu začne pršať, potom hrmí , blýska sa a odrazu akoby niekto pár metrov od nás škrkol zápalkou a hneď taká rana, že sme všetci až zmeraveli....
tak som sa zľakla ☹ ☹ ☹ ☹ bol to strašný rachot...chúďa to moje malé, si vytrpí ... našťastie kope, ale aj tak sa bojím, dúfam, že nebude mať z toho nejaké následky...
veď ja sa len stále ľakám...je toto normálne ???
Dnes som bola v kostole, no nemohla som tak vydržať, taký tam bol hnusný vzduch...len som prišla domov a už som zlomená na gauči...chce sa mi spať, ešteže mám navarené...to dokedy budem takáto neschopná ??..
Obdivujem vás baby, ktoré už máte deti a teraz čakáte, veď ja by som sa im nedokázala v takomto stave venovať....
inak ako sa máte ? čo máte nové ? 😉
@mishita2401 ahoj meno Mia je svedskeho povodu a meniny ma 2 februara ale v sved.kalendari viem to preto lebo aj ja mam dcerku Miu
@natalinda88 ahojky .. včera večer sme boli s polovičkou na grilovanej rybičke ..pos si pochutnala 🙂 a dne sa len poflakujem ... ani sa mi nechce ísť na dvor pozrieť decká , asi by som v tom horku niekde odkvacla ...všimla som si , že keď ráno vstanem tak mám neskutočne bolavé nohy, ako keby som celú noc preflámovala ... bruško pobolieva .. malú mám natlačnú niekde dolu, chúďatko malinké ...
@emilii takže mňamy mňamy ste mali tiež 😵 😉
to si neviem predstaviť čo budem hovoriť v tom poslednom trimestri, ktorý sa nezadržateľne blíži...všaj ja budem nonstop len ležať...ako len mi je dobre, že som na PN, by som v robote nevydržala...
verím ti, že sa tiež ničoho nechce....som taká istá... neviem čo máme s tými nohami, mám ich také ťažké, no neposlúchajú ma veru...
joj..bobatenko malé...skús si dať magnézium....môj si pendluje hore dole 😵
Baby, hlasim sa vam z nemocky, rano som vstala s bolestami brucha, postupne sa to zhorsovalo, bolelo ma aj podbrusko a potom bolest aj zospodu... tak si ma nechali na pozorovanie, uvidime ako bude
@martincankasr a na matrike si nemala problem??? :D
@natalinda88 ja sa tiež lakavam-ale nie tak velmi, pretože viem že si musim davat pozor! aj ked niekedy človek fakt niečo nečaka... no ved ja som už taka unavena s toho tepla , ako spat sa neda, vonku sa byt neda, vnutri sa byt neda... ako kde sa mam zahrabat? :D
@mishita2401 nie nemali sme problem chceli sme ewelyn ale na porodnici som to zmenila na miu 😀 nevedel to ani priatel...
@martincankasr tak to pekne, aj on mal prekvapko :D ale aj to Ewelyn je velmi pekne :D
@mishita2401 to len pre inspiraciu 🙂 rebecca-becky...pre chlapca sok mala bud marcus alebo lucas...
@natalinda88 veru, nie je co zavidiet....moja mala vstava o piatej, a hneh zhurta....ziadne vylihovacky v posteli...vycikat, obliect a papat 🙂...a k tomu to neznesitelne teplo....aj s nou som bola tehotna v takomto istom obdobi, ale vtedy to teplo trvalo 1-2 tyzdne :(((
@natalinda88 ja ako vzdy v utorok... 😅 10-ho... proste si budeme drzat miesto v porodke... 😀
baby ja len na skok... som grogy, takze pojdem spat... ja len ze neviem, ci v pondelok alebo utorok nam v starom byte vypinaju uz net, tak neviem, kedy sa ozvem... hned, ako budem mat nejaky pristup, budem sa poctivo hlasit... 😀 idem do sprchy a gabat... som zapla pc, nech si este platby porobim, nech potom este aj net nenahanam ako pako koli tomu, lebo vazne by sa mi "chcelo" vypisovat v banke tolko prevodov... 😅 opatrujte sa...
@martincankasr tak ja mam pre chlapca klasiku : Tomáš, sa mi to meno strašne pači niekolko rokov už :D a aj mm je Tomáš tak to bude aj po tatikovi ak to bude chlapček
@mishita2401 pekne meno neda sa povedat skaredo...ja som dlho rozmyslala nad menami a dvojicka mi poradila meno mia..kedze my mame tiez kratke mena danka a janka tak aj moja mala ma tiez take nieco a aj priezvisko ma kratke po tatovi(este sme neni zosobaseny) ale vsetky mena su pekne samozrejme nemyslim tym aranu,filomenu,augustinu a podobne take sa davali daaaaavno 😀
@martincankasr :D no ja mam dlhe meno Michaela a ešte aj priezvisko po manželovi mam dlhe ale pekne :D tak som chcela že ak to bude dievčatko nejake kratšie meno a na Miu sa neda povedat nejako škaredo...aj ked napadla ma na nu prezývka... joj prečo ma to muselo napadnut... no ale teraz sa vracaju mena z minulosti napr: Karolínka-to teraz dava každa 4mamička :D čo poznam :D
no hej mia-zmyja... 😀 co uz deti ked chcu vzdy si najdu nejake pomenovanie tak to uz chodi...a kocik idete kde kupovat my ideme ten nas v sobotu reklamovat dufam ze nam ho vymenia alebo doplatime a kupime iny aspon uz nemusim kukat ci ma prenosnu vanicku
..
pozeram ze nas je tu viacej co si neuzivame tehu ako by sa patrilo..inak uz vazne poctivo lezim a hlcem tabletky jak lentilky a modlime sa aby som nesla rodit...krcok mam uz makky a v pondelok pred tyzdnom boli kontrakcie ale chvala bohu sa to zastavilo..uz verim tomu ze kazde tehu je ine...a este jedna vec konecne je aj v piestanoch zamracene 😀 takze tie moje slonie nohy odpuchnu 🙂
@martincankasr no presne to ma napadlo... no mi ho pojdeme pozerat teraz cez leto len neviem kde , ale kupit ho kupime až tak v polovici septembra :D hlavne aby som mala nejaký vybraný :D a prečo idete reklamovat? a kde ste kupovali??
@mishita2401 kupovali sme v novom targu v takom detskom obchode baby-boo kocik zn.emjot a praskli mi disky na kolieskach tak chcem kupit iny kupili sme tam aj baldachyn,hniezdo,obliecky,perinu a vankus tato sada tam.stala 12 eur u nas 55 eur,matrac deky fusak obrovsky cenovy rozsiel...oplati sa tam ist
@martincankasr a ten nový targ je kde? som tam nikdy nebola... a ta sada sa mi pači za tu cenu , lebo u nas v obchode chcu 100eur za nu....

@natalinda88 my máme 37st. , spala som od 12-13 ... zobudila som sa ako myš mokrá .. dnes ma obzvlášť pobolieva podbruško ...
včera mi prišla tá next súpravička, čo vybral na nete môj ml. synček, keď budem mať čas, hodím foto .-)) je rozkošná 🙂