Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@kakika007 tak to su ze uplne cisla 😲 ja tiez budem mat urcite nejake kilecko naviac.. snazim sa ale tiez si myslim ze to nie je len o tom co jem ale aj o krvi a plodovej vode.. a ja mam dost tazke kosti nikto mi nikdy neveri ze mam tak vela kil aj ked vyzeram inak 🙂 no uvidime kolko naberiem keby ze jak ty 🙂 budem stastna ale ja som uz prekrocila 8 kil..aj ked som predtym ako som otehotnela schudla tak vobec neviem ako to mam brat..ja som otehotnela ked som uz mala k mojej vytuzenej vahe.. 😀 snad sa mi to po tom znova podari 😎
@veronicka85 ak veľmi budeš chcieť, tak sa ti to určite podarí. Ja keď som nastúpila po materskej do práce som mala takmer o šesť kíl viac ako by som si predstavovala a necítila som sa vôbec dobre, tak som si povedala stop a do mesiaca boli dolu. Všetko to ale bolo hlavne o tom, že som úplne vylúčila sladkosti a začala sa pravidelnejšie stravovať. keď človek chce, dokáže aj nemožné. ale teraz je hlavné, aby naši drobci boli zdraví a mali dobrú výživu a či sa to objaví na nás vo väčšom alebo menšom množstve, to nejak ani neovplyvníš.. Pokiaľ je všetko v poriadku, tak je to OK 😉 A toho sa aj ja držím, hlavne, že je drobec v poriadku..
@anelka5 Ahoojky 🙂 no vitaj stratená maminka 🙂
dievčatko ??? nie je možné... tiež som si myslela, že budeš mať chlapčeka 😔 tak bude potom súrodenec pre bábiku... nebuďte smutní...hlavne , že sa má maličká dobre 😉
Inak koľko kíl máme navyše, zato môže bábo len v malej miere....pretože váži niečo placenta, maternica, máme zvyšený objem krvi v tele, vody , prsia , boky sú ťažšie a ono sa to potom takto vyškriabe 😉
ja sa inak tiež trošku krotím, aj keď ozaj len trošku, lebo mám max.roztiahnutý žalúdok 😉
tak už máte skoro kilo 😉 teším sa s vami 😉
držím palce na teste 🙂 mňa to čaká tiež onedlho, len ešte neviem v ktorý deň sa tam vyberiem...mám si vraj vybrať stredu alebo štvrtok...budúci alebo až ten ďalší tyždeň...
@kakika007 @veronicka85 ahojte 🙂
pozerám, že rozoberáte váhu...inak aj ja si myslím, že chudnutie je potom o sile vôle a aj o genetických predispozíciach.... , myslím, že keď budeme veriť tomu, že schudneme, tak aj schudneme...
Mňa teraz na poradni dokina sprdla, že som pribrala 4 kg za mesiac, čo je naozaj dosť...už mám navyše 8a pol kila , ale baby ja si tam vôbec nepripadám, necítim zle a bábätku sa darí, tak prečo sa obmedzovať...??? no nie...
Dnes surfujem po nete a pozerám veci pre bábo a samozrejme aj kočíky....
a tento mi padol do oka... čo poviete ?
@kakika007 ano ano 🙂 nech su deticky zdrave..urcite obmedzenim trosku sladkeho mu neublizim 🙂 a super 6kg za mesiac ..dietky sa nebojim jednu som drzala a ta mi dala dole tych mojich tazkych zhadzovanych kil..tak uz teraz sa tesim jak sa do nej pustim.. ale je super ked pri tychto kilach ma clovek podporu z rovnakeho cesta 😀
@natalinda88 @kakika007 o jeeej 😀 myslim ze na mne sa nalepi kazde kilo .. nejak sa extra neobmedzujem ale ked len par dni si toho viac doprajem hned to na vahe vidno..som rada ze sa vazim kazdy tyzden lebo by som naozaj pribrala ako moja sestra 28kg 😀 inak v tehotenstve sa najviac pribera z toho ze..si doprajes co by si si inak nedopriala v takom mnozstve aspon u mna 😝 ale ze az tak velmi ma to netrapi..mozno len trosku celulitida ktora sa mi teraz riadne ukazuje na stehnach..vy nieco pouzivate??
@veronicka85 aj na mňa sa tie kiliska lepia a preto sa už radšej nevážim, hehe 😀 😀
lenže ja furt čosi ďobem, lebo mám stále na niečo chuť...takže to bude asi aj tým.. 😉
joj...celulitida , naša kamoška...ja sa len natieram takým krémom volá sa elastique, ten je skôr na strije, ale vždy keď sa natriem, cítim sa lepšie 😀 😀
@natalinda88 joj, ja mam zasa pre zmenu strie :D ale to mi nevadi :D sa natieram kremikami a dufam že sa to už nezhorši :D ja každý den čosi zavaram dnes zasa marhule, ale už ma ide urvat... už nechcem zavaranie ani vidiet :D
@natalinda88 pekný kočík, pre chlapčeka ako stvorený?? aký to je? nepoznám podľa foto? Farba sa mi páči 😉
@veronicka85 tak celulitída sa mi zviditeľnila tiež odkedy sa nevenujem cvičeniu 😖 ..ja sa natieram nivea Q10plus krémom, ale to je skor taký psycholog. efekt. lebo nevidím zmenu ☹ asi začnem trošku na steperi šlapat, nech nemám nohy ako puding 😅
@anelka5 dakujem 😉 je to tako jumper. Pacia sa mi tie farebne kombinacie. No uvidim,ako sa nakoniec rozhodneme. Ja mam telo akoby z huspeniny,no popracujem na nom az po porode,teraz sa mi cvicit nechce 😉
@mishita2401 ja sa tiez natieram,no ak sa raz strie objavia,nezmiznu,len sa trosku zjemnia,takze s tym uz nic nenarobime. Takze zavaras o dusu? 😔 ja dnes varim,peciem,lebo mm so svokrom makaju,tak sa musim o nich postarat. Fuj,doteraz som bola v kuchyni,cele nohy ma bolia,konecne som sa zvalila na gauc 😵 to je ulava.
Ozaj to cislo funguje?
@veronicka85
@natalinda88 tak jasné, že kamoška celulka vyšla aj u mňa, jednak je to menším pohybom ajednak tým, že priberáme.. ale nejak ju neriešim veľmi, používam krém swedish spa, ale je to skôr o tom, že to urobí efekt hladšej pokožky.. ale že pravidelné používanie? haha, raz za dva týždne si spomeniem..
@natalinda88 krásna farebná kombinácia kočíka 😉
@natalinda88 aj ja sa natieram nejakym kremom co tu predavaju pre tehotne tiez mam po nom lesi pocit ale ci pomaha 😒 netusim ..asi iba pocitovo 😀 ale ved pocit je dolezity 😝
@kakika007 u mna tiez nehrozi pravidelne pouzivanie 2-3x max do tyzdna 😀 aj ked nemame este deticky ale sa neprinutim som leniva ale ked sa namastim mam lepsi pocit..ze ked budem mat strie ze som sa aspon natierala 😝 ty si mala po prvom???
@anelka5 ja s tiez slubijem ze ked dojdem domov ( o tyzden sa vraciam na slovensko ) zacnem cvicit aj som sa informovala o cviceniach pre tehotne ale samozrejme cez leto sa nic nekona cakam este na jeden ci sa nerozbehne ale aj tak budem musiet sama cvicit ..lebo ma zacinaju boliet klby.. 😒
@natalinda88 no to je pravda že ked sa objavia už nezmiznu ale sa aspon zjemnia-už to mam overene :D no ale už ma to zavaranie hneva.... a čo robia??? niečo buduju?? 🙂 no to čislo zatial nič-dnes je mm v praci tak tam v nedelu nebude volat, zajtra skusime, ale tak možno su na dovolenke a preto to maju vypnute, musim počat ...ale čo som ti hovorila tak je to sklad bambino- daj si bambino do googlu a najbližšia oficial.predajna je v žiline pri dubni. a aj cez net sa da objednavat a pekne kočiky som tam videla :D asi tam zajdeme kuknut :D
@natalinda88 Inak vieš čo ti treba do pôrodnice? tu to najdeš :D : http://porodnicacadca.sk/16/veci-do-porodnice/
ahojte .-)) ja mám doma obrovitááánske ticho ☹ chalani sú na prázdninách a doma je to akési divné , nikto sa neháda, nikto sa nebije .. myslela som si, že si tých pár dní bez nich užijem , no opak je pravdou ☹ nuda je bez nich ...... včera sme s manželom išli na futbalový turnaj, dala som si kolobásku, lebo všetci dedkovia okolo mňa ju mali a kráásne voňala 🙂)a keď som ju zjedla dostala som neskutočnú chuť na palacinky so šlahačkou 🙂) kombinácia na zabitie .-)) domov sme prišli navečer a ticho ....
dnes neviem, čo mám robiť , nejako nemám na nič chuť ...
Ahojte 🙂
Ja som chvilocku teraz neprispievala, lebo nejako nie je co 😅 Zatial sa mam celkom fajn, pri minulom vazeni +7,5kila, zaludok mam tiez roztiahnuty, vcera som zjedla rano jogurt, potom obed a cely cas nic, az o pol deviatej vecer cokoladovu tortu a 2 zakusky 🙄 😀 Asi mi uz uplne hrabe z toho tehu, normalne sa tesim na chudnutie lebo toto nie je mozne 😠
@veronicka85 ja som asi jedna z tých šťastnejších čo strie nejak nepoznala (a snáď sa teda ani teraz nejak neukážu, potvory jedny 😀 ). Jasné, že nejaká prasknutá malinká žilka je, ale tak narátala by som dokopy všetky na prstoch jednej ruky a také kratučké, tak to ani neriešim nejak.
@kakika007 tak to dufam aj mna tak obijdu zatial nic nevidim ale to najhorsie ma este len caka 😉 ale ved zdravie babetka je najdolezitejsie ..vsetko sa potom vyriesi 😀
@mia258 aj ja sa tesim na to chudnutie 😉 tiez jem viac ako by som mala 😀 hadam sa to potom rychlo da do starych kolaji...
@veronicka85 ja niekedy aj cely den nic a potom pride vecer a zjem milion veci, sladke, slane, kysle, cokolady, chlieb, zeleninu, ovocie, jogurty, vsetko cez seba 😔
@mia258 ja sa snazim pravidelne jest lebo keby som vecer dostala hladovku urcite by som zjedla celu chladnicku 😎
@veronicka85 ja sa snazim a ked aj jem pravidelne cez den, vecer sa aj tak napcham 🙄

@veronicka85 tak jasné, že pevná vôľa vydržala, žiadna čoko sa nekonala. 😎 s tým priberaním je to naozaj divoké, ale nie vždy závisí len od toho čo jeme, ja som pri prvej pribrala necelých 8 kíl počas celého tehu, čo bolo akože úplne super a to som sa vôbec neobmedzovala, teraz som zatiaľ 7, takže je mi jasné, že za tie dva mesiace ešte nejaké to kilo naberiem, ale tiež mi to nie je uplne jedno. švagriná mala iné problémy, pri prvom 36, pri druhom 32 a pri treťom skoro 30, čo sú riadne čísla.. ale zaprela sa a teraz má ešte menej kíl ako keď sa pred pätnástymi rokmi vydávala. šikulka jedna.