Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
Ahojte, ja mam termin 31.10. a som z BA. Som rada ze tu vidim temu na 100% aktualnu pre nas. 🙂
mám 175cm a 90kg niesom nejaká sadlová ale aj kosti mám tažke a velmi ma to trápi že aj z vody dobre že nepriberám :( aj mne sa zle spí v noci a hlavne to cikanie jooooj mám pocit že mi stale treba aj v noci sa na to budím, malá ma riadne kopcuje dáva mi poriadne pecky... aj to nieje vždy príjemené , som na modrom koníku nova velmi neviem čo kde mám hladať ani ked si píšeme tak neviem to hned nájst že čo sa nove napísalo
baby a ešte chodíte do práce? ja pracujema ko administrarívna pracovníčka ale už nevládzem sediet a malinká to neznáša hnva sa lebo ako sedím tak ju asi tlačím tak celých 8 hodím vyvádza 🙂
ja som už na MD 😎
@manittu
my cakame chlapceka 😉
manittu ja asi budem mat dievcatko taK mi to povedali dvaja rozny lekari v podstate je mi to jedno ci dievca alebo chlapec hlavne nech sme zdravy ,,,,,,,,,! ale dievcatku sa tesimm viacej heh 😎
ja som ešte v práci ale zajtra idem k lekárovi tak uviídme čo povie, ale už je to dosť náročné sedieť 8,5hod na zadku. ale do porodu mám ešte 8týždnov tak asi ešte nejako 2týždne vydržím 🙂 baby chcela by som objednat H&M vecičky nviete kto predáva?
Ahojte babulky, tak dnes som už oficialne na MD. Chcem sa Vás spýtať ako máte otočené babatká? Ja som 33T a malý je stále KP, vlastne hlavičkou nadol ešte nebol :(
vrtulka11 to čo zanamenaju tie skratky že KP, a ešte su aj ine skratky ešte som to nepočula može mi to niekto vysvetliť?
Aj moja malinká je otočená KP :(. Ja som v 34T a na MD budem od septembra. Dúfam, že sa jej ešte podarí otočiť.
@simi07 ahoj netrap sa...moja mala bola celz cas priecne a pri vzpisovani na matersku mi dokina urobila kontrolne sono a tam uy bola malicka otocena... este sa moze otocit...
pridavam sa aj ja....porod v BA, termin 8.10., chlapec...🙂
pridavam sa termin 12.oktobra, xlapcek Lukas 😀 , Skalica, ja som dostala stokke kocik nakolko mam problemy s xrbticou a ten jediny je vysoky....tak uvidim ci sa mi zmesti s fusacikom a overalom...ale inak ten fusak od stokke je velmi teply....
@maminkaalm Ahoj, ja by som sa porodu v Ziline rada vyhla, bola som pozriet v Martine a v Cadci a tam sa mi pacilo, len sa bojim, ci nebudem riskovat,ked nepojdem hned do najblizsej porodnice :(
@janinkapm tak to sme na tom rovnako ja mam zo Ziliny troska hrôzu kedy máš ty termín? Ja 17.10
Ahojte baby, tiež mám termín v októbri. Dúfam, že to nebude november, nechce sa mi prenášať až do novembra. Už teraz sa ťažšie guľkám. V čom odnesiete svoje detičky z pôrodnice (myslím oblečenie)?
@malapepka podľa počasia, snáď ešte nebude taká zima, dcéru mám tiež koncom októbra a tú som niesla v dupačkách, kabátiku, čiapočke a zavinovačke a mala som ju v taške... teraz budem mať sedačku, tak hádam body, dupačky, čiapočku a nejaký tenší overal, hodím na neho deku a dúfam bude dobre 🙂
Srdečne Vas pozyvam na oslavu 1. výročia založenia OZ % %Zenské kruhy , na ktorom sa bude konať premiera dvoch dokumentárnych filmov s tematikou prirodzeného pôrodu a uplatnovania prava žien pri pôrode
ahojte maminky,tak pridavam sa k Vam,tiež cakame v oktobri ale len preto ze sme dva tyzdne popredu tak nam lekar dal novy termin.troska sa obavam lebo nas drobcek vraj bude velky chlapisko v 28 tyzdni sme mali 1500g a tato vaha pripada na nejaky 30tt. 😖 😖
malapepka ahoj aj ja čakám koncom oktobra a čkám dievčatko a tiež sa bojím aby som neprenášla.... vraj dievčatám sa nechce tak skoro von ako chlapcom :(
@maminkaalm ja mam 20.10, takze to mame velku sancu sa tam stretnut 🙂
baby aké kočíky sa vam páčia? ja sa neviem rozhodnút medzi dvomi.
http://www.bebinka.cz/bebinka/eshop/42-1-Kocark...
http://www.kocarky-levne.cz/laret-multicor/koca...
prosím poradte ktorý je krajší silno ružový albo slabo ružový :( lebo už by som rada objednala :(

@darina123 ahoj, mne sa pacil veeelmi stokke je to moja srdcovka ale je dost drahy kedze sa mi paci vsetko aj zimny set aj letny set aj doplnky a je to dost no ☹ aj koli tomu ze budem mat jesenne-zimne babo a mam pocit ze by bola vanicka mala n fusak, deku a kombinezu 😀 tak som radsej uprednostnila casualplay s 4, hlboku vanicku uz mam a este mi treb sportový cisto nový dokupit...hej aj mna stale nieco picha a boli a vnoci sa uz ani otacat neviem ☹ vraj je to uz vyssie stadio tehotenstva 🙂 a kolko vazis ze s tým mas problem?