Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
mne osobne sa paci viac en silno ruzovy 🙂
@janinkapm @maminkaalm caute babule...nahodou som sem zabludila, pozeram, ze ste tiez zo ziliny. Aj sa tu chystate rodit, ci radsej ca alebo mt? Mozno sa tam aj stretneme niekde a budeme spolu ochkat a nadavat 😀
ahojte buduce maminy...ja mam termin okolo 9.10. a budem rodit v saci. je tu este nejaka taka mamina?
@mima01 ahoj tak ja osobne by som radsej isla do martina ale zavisi to ako to bude s casom a hlavne kontrakciami 😉
@maminkaalm tak mt nie je zase tak daleko...tam by som sa skor bala nejakeho sikovnika pod strecnom, ktory to tam nadobro zablokuje. Ja teda zatial zvazujem tu zilinu, aj ked moc nadsena z toho nie som...uvidime, co v tom amoku rodiacom zavelim, ze kam ideme 😀
@mimka1
@darina123
@janinkapm
@ivanka1987
@janinkapm
@maminkaalm
@simi07 baby v akej polohe je teraz vase mimi? ja som mala v 32 polohu HII co som bola rada ze uz sme spravne otoceny kedze cakame chlapca...no dr na prehliadke v 34 zahlasil ze sa znova otocilo na KP :( a uz som v 35t viem ze sa moze a ma cas este ale ako to prebieha, neviete niektora ked je KP a chlapec? zda sa mi ze musi byt cisarsky............
@manittu no ja som mala zatial bábo hlavičkou dole tak ak sa neotočilo malo by byť všetko tak ako má byť, ale prvú dcéru som mala KP a išla som na cisársky. Vedela som dopredu že to tak bude tak som sa nad tým osobne nezamýšľala či to má byť ináč. Druhá dcéra bola otočená dobre a išla normálne a ako to bude nakoniec teraz sa nechám prekvapiť. Osobne budem radšej keď to bude klasicky 🙂
@mima01 no ja stále rozmýšlam a ako to bude nakoniec uvidím Martin sa dá zvládnuť cca za pol hodinu teda jasne ak tam nie je nejaké zdržanie, ale zase na druhej strane si hovorím a dúfam že bude všetko v poriadku a kašlať na tie 4 či 5 dní v nemocnici aj s horšími sestričkami či neviem akým prostredím, aj tak sú dôležité iné veci. A osobne aj kvoli dcéram by som bola radšej v Žiline lebo oni sa už nevedia dočkať súrodenca a tu aspoň môžu prísť pozrieť každý den 😉
baby dakujem za rady na ten kočík 🙂
@darina123 no presne aj ja som mala akedmi teraz dr povedal ze je otocene zle.... 😕 tak ale dufam ze sa este otoci ak nie tak asi sekcia....
@maminkaalm a oni ti dopredu naplanovali sekciu, alebo si isla na termin do nemocky a cakalo sa ci sa este otoci, pretahovala si? ci si prisla na termin a spravili cisarsky?
pri prvom mi odtiekla plod. voda a v porodnici mi robili usg nebol otočeny a tak sa rozhodli po par hodinach že SC, bol to ako nepostupujuci porod. Druhy v den terminu na poradni bol tiež KP a kedže som nebola otvorena ani jeden centimeter tak na druhy den som cupitala na prijem. teraz mam 26.9. nastup na prijem a na druhy den smer operačka
@manittu ja som bola odoslana skor kvoli zlemu tlaku a vecer ked mi praskla plodova voda sama tak ma hned brali na sal a robili cisarsky takze som v podstate nebola na nic pripravena len som vedela ze kvoli polohe to inac nebude
my sme zatial polohu nezmenili,sme hlavickou dole-aspon na poslednej kontrole to tak bolo 🙂
tak toto je nas kocarek 🙂
Ahojte mamicky, volam sa Veronika a budem mamickou bud v polovici oktrobra alebo na konci mesiaca a rada by som sa k vam pridala🙂
@seximamina Jeeeeeej, ja mam tiez oficialny termin 31.10. ale citim sa ako keby som mala rodit uz zajtra🙂

@darina123 tiež sa prikláňam k tomu svetloružovému 🙂