Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
@usacek79 Gratulujem k malinkej hlavne zdravíčko Vám obom a malinká nech rýchlo priberá 🙂 Je to teda veľká bojovníčka ako aj náš Šimonko. Tiež som rodila nečakane v 34 tt a ani sme sa nenazdali a už mal teraz mesiac, síce váži len 2200 g, ale som štastná za každý jeden gram 🙂 Držte sa ...
ahojte baby chcem sa vas opytať, termin pôrodu mam 19.12 dnes som bola na poradni a doktorka mi povedala, že mi začali dozrievať pôrodne cesty, nie je to ešte skoro? Je to moje prve tehu.
@marekmajka Ja som tiež prvo rodička no neviem čo je dozrievanie pôrodních ciest a doktorka ti to nevysvetlila ja mám termín 26.12 no je to skoro podľa mňa aby sa to už začalo rozbiehať no som aj ja zvedavá čo mi povie dokt. idem tiež o týždeň na kontrolu.
Aj ja by som poprosila pridať do súkromky, TP 11.12.
ahojte, aj ja sa pridávam, termin porodu mam 21.12.... prvý porod ma caka, neskutocne sa bojim, niekedy v noci ani nespim kvoli strasnej predstave, ze ako to cele dopadne....ale uz sa citim dost na nic- babo mi tlaci na nejaku plucnu zilu a casto nemozem dychat hlavne ked lezim na chrbte, alebo ked sedim a opieram sa, takze z toho titulu sa na ten 21.december velmi tesim- konecne sa vyspim 🙂 a tiez by som sa chcela pridat do nejakej sukromnej skupinky, rada pokecam s dalsimi buducimi mamickami 🙂
@zuzka_puska napíš zakladatelke témy - usacek79..... 🙂 a s tým vyspatím si ma rozosmiala, to ešte len príde potom to nevyspatie, teraz si pospi, kým sa ako tak dá 😎 😎 😎 potom to bude velmi často prerušované ten spánok 🙄 🙄 🙄 😅
Ahojte, tiez sa pridavam 🙂, termin mam 24.12. Planujete niektora rodit na Antolskej?
@olivia31
@marekmajka Ahojte, to neznamena, ze sa Vam rozbieha porod, len ze porodne cesty dozrievaju, placenta, krckove skore je vyssie a ... . Je to normalne, nemusite sa nicoho obavat
Tak baby pridavam sa k vam, termin mam sice 7.1 ale rodit budem 2tyzne skor to je 24.12 tak som prisla sem.
@marietta0 aj ja mam termin 24.12. 🙂 ale rodit budem v Piešťanch.peky darcek co? 🙂
@pepulienka90 To ano, dufam, ze na Vianoce budeme doma 🙂
@marietta0 tak tak pekne doma aby sme si mohli dat vianocnu kapustnicu :-P
Ahojte!!!🙂Aj ja sa pridávam.Termín pôrodu mám 8.12.
@zuzka_puska ahoj Zuzka, aj ja mam termin 21.12. Ale je to uz moje druhe tehotenstvo.
@emilyemi takže už máš nejaku tu skusenost s rodenim 🙂 ja budem mat premieru, snad to dobre dopadne a vsetko zvladnem 🙂 a vecicky uz mas nakupene? my uz mame asi vsetko...dufam aspon
@zuzka_puska ahoj Zuzka, vecicky mam po prvej, ale uz su nachystane, este nejake veci musim dokupit, ale v podstate ano. Vcera som sa zacala balit aj do nemocnice, keby to bolo skor nahodou. Kam ides rodit? Ja som sa rozhodla pre antolsku, dufam, ze tam nebude plno a neposlu ma rodit inde.
Ja som mala prvy porod uplne super, tak dufam, ze ani toto druhe ma moc nepotrapi. Prisla som do nemocnice 22.45 hod a 00.25 uz bola mala na svete. Ale tak ako pri prvej, tak aj teraz sa bojim porodu, mozno este viac ako pri prvom.
A co cakate? Dievca ci chlapca?
@emilyemi tak ja som trosku z ineho kraja, z Popradu, takze budem rodit v Poprade 🙂 tu mame len jednu nemocnicu, aj to je dost uboha.... takze sa len modlim aby som natrafila na dobru smenu lekarov a sestriciek.... ☹ No tak to si mala ozaj stastie, ked ti to pri prvom dietatku slo tak rychlo, naozaj mozem len zavidiet 🙂 ja som strasne chuda, mam pocit ze mam brucho 3x vecsie ako cele moje telo, neviem ako ho vytlacim.... a pohlavie akosi nevieme lebo babetko je zle otocene, ale verim v dievcatko 🙂 a vy?
@pastelka202 ahojky ja mám termín 6.12 a chytajú ma pomali strachy...ty to ako berieš?mima
@zuzka_puska Ahoj Zuzka, neboj určite to zvladneš. Mňa moja sestra strašila, že nebudem ju vedieť porodiť, lebo už v 35 týždni mi povedali, že má 3200gramov, nakoniec pri narodení mala 3600 a pôrod taký rýchly, že som to ani nečakala. Ale s mojou psychikou to robilo svoje, takže nikoho nepočúvaj, a keby si lekári mysleli, že sa to dieťa nepremestí, tak by Ti určite navrhli cisársky rez. A snáď tá nemocnica nie je až taká zlá. My čakame dievčatko, takže budeme mať dve baby. Ale prvá, tá je taká živá, že aj 5 chlapcov predčí, dúfam že toto druhé bude lepšie bábo ako prvé.
Aj ja mám strašne veľké brucho, moja mama mi tvrdí, že budem mať 5 kilové dieťa, ale v stredu som bola na ultrazvukku a tam jej namerali 2430gramov, tak dúfam, že až tak sa nesekol na tom ultrazvuku, že veľmi viac nemá.
Inak strašne ma v poslednom čase bolí chrbát, v noci sa zobudím, že ma bolí chrbát a potom sa musím posadiť, lebo ani ležať nevládzem, a strašne rada by som to už mala čo najskôr za sebou a najmä aj kvoli dcérke, na štedrý deň by som chcela byť doma.
Pekný deň. ahoj
@emilyemi tak to bolo riadne velke babetko, ta vasa prva dcerka 🙂 snad druha bude mensia, aby to bolo rychlejsie a menej bolestivejsie... ale hlavne,aby sa narodilo a bolo zdrave, aj ja verim ze na vianoce budeme uz doma pekne vecerat s rodinkou 🙂 tak drzim palce silno, aby ti to dobre vsetko dopadlo!!
Ahojte som Levíc a termín mám 23.12. -25.12. 2013 hľadám maminu ktorá má podobný termín, príp. je z Levíc a okolia
@47ala47 ahoj no ja už druhé a v piatok idem do rizikovej poradne už dr. Kozar ma tam poslal
Ahoj tak ti držím palce v piatok budem na teba myslieť a rodiť budeš kde? v Nitre?
@zuzka_puska Ahoj Zuzka dnes som bola u lekára na monitore a v poradni, no a povedal, že malá sa na svet ešte nechystá, že maternica je úplne v kľude. Tak dúfam, že na vianoce budem doma, buď malá pár dní počká, alebo sa narodí o pár dní skôr.
A ty ako sa cítiš?
@emilyemi ahojky 🙂 tak ja sa citim tiez uplne v klude, ziaden naznak po rodeni... 🙂 sice k lekarovi idem az o tyzden, a bola som pred tyzdnom...Ale tiez by som bola rada keby este pockala, este nas s manzelom caka zopar oslav na ktore sme pozvani, hehe 🙂 ale nie, tak ved uz mame pred sebou len 3 tyzdne, uff ten cas ale bezi!!!
@dadulik221 coo a mne stale nic nepovedala...je mozne ze ma tam vobec ani neposle?? ja som bola dnes u svojej a teraz tam pojdem zas 9.12. ............ ???
@47ala47 ahoj jasné že nemusí pokial nemáš problemy že si otvorená ako ja na 1,5cm alebo ti netvrdne brucho či nemáš bolesti ja som bola dnes a idem zasa v piatok

@usacek79 jejooo malinka je na svete 😅 waaa...nebooj zachvilu to vsetko dobehne, v januari, februari bude mat rovnako ako nase deturence (ostatnych decembroviek)...drzim paste nech je vsetko ok...jaaaj ti zavidim ten rychly porod 😵