icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

jarka62
4. apr 2012

@ivoka koľko dní ti mešká MS??

karinka2105
autor
4. apr 2012

@janina7911 ahoj prerobenee,
tabulku budeme doplna po prvej navsteve u doktoraa.moze bytt 🙂 🙂 🙂

janina7911
4. apr 2012

@karinka2105 Jej, si zlatá. 🙂 Pošlem Ti zatiaľ to, čo viem, resp. si myslím, že viem, potom po ďalšom sone pošlem aktuálnejšie údaje. 😀

nelynka
4. apr 2012

@karinka2105 ja sa pridam do tabulecky az po UZV kde uvidime aspon nejau bublinku 🙂
nechcem uz moc predbiehat 😢

karinka2105
autor
4. apr 2012

@janina7911 superrrr,a pridajte sa aj dalsieeeeee

nelynka
4. apr 2012

babule co uz mate krvicku zasebou, ake vysoke ste mali HCG a kolky DPO to bol?

karinka2105
autor
4. apr 2012

@nelynka ved ano som napisala ze po prvej navsteve radsejj,ja idem zajtra,bojim bojiiim

kajuska09
4. apr 2012

@nelynka si si tym ista, ze sa to netykalo len bab ktore nemali splnenu podmienku 270 dni? Lebo tak mi to svagrina vysvetlovala......ja som si to platila presne 3 roky ☹

kajuska09
4. apr 2012

@janulap ano, urcite by som bola velmi rada, keby som mohla mat MD z DNP......mozno sa to predsalen nejako bude dat. dakujem za odpoved 🙂

janina7911
4. apr 2012

@karinka2105 Neboj, niet nad pozitívne myslenie, držím všetky palce. 😉

nelynka
4. apr 2012

@karinka2105 no tak ja prvu navtevu budem mat HCG a UZV az bohvie kedy 😀 😀 😀 😀 😀
to ze tam drobec je uz viem z testov ale proste UZV je UZV aj ked ani to nie je jednoznacne 😖 😀

@kajuska09 nie netykalo...kazda jedna sa mohla v januari odhlasit a nanovo prihlasit a platit si dalsich 270 za starych podmienok..
pre tie ktore toto nevyuzili a mali splnenu podmienku automaticky 1.2. DNP zaniklo
pre tie ktore podmienku este splnenu nemali a mali zaplatene do 31.1 trebars poviem priklad 200dni tak mohli platiti este 70dni za starych podmienok a az potom by im to zaniklo..ale ked sa v januari odhlasili a znova prihlasili tak mohli znova zacat platit za tych starych podmienok celych 270dni..
a je jedno ci uz si podmienku splnenu mala alebo nie..

karinka2105
autor
4. apr 2012

@nelynka jaj ja idem zajtra a bude mi hned robit uzv,nebude mi brat krv....

kajuska09
4. apr 2012

@nelynka hmmmmm skoda ☹

nelynka
4. apr 2012

@karinka2105 a na krv si uz bola ci u tvojho gyna sa krv neberie ale mu staci test?
a kolky tt uz asi budes zajtra?

nelynka
4. apr 2012

@kajuska09 no vravim, mozes svagrinej pekne podakovat..
ci sa to nejako da obist to ti nepordaim, s tymto skusenost nemam, ci by stacilo ze zaplatis jeden alebo dva dni, tyzden a budes mat narok, to by bolo skorej sa opytat na socialke priamo, ale hlavne nie u svagrinej, lebo ta ocividne nevie co robi...

mata_ba
4. apr 2012

Babulky ahojte..ale ste sa rozpiiiisali 😀 pekny den vam zelam..

karinka2105
autor
4. apr 2012

@nelynka no berie sa krv ale nie na potvrdenie tehu,aspon mne nebude,ja som volala ze mi vysli testy pozitivne,takze mi hend urobi sono
ty ides kedy?
som 6tt teraz

nelynka
4. apr 2012

@karinka2105 no tak to urco uz budes mat bublinku..
ja idem az buduci tyzden v utorok na krv do centra..
a podla toho kolko mi vyjde HCG pojdem alebo nepojdem v stredu na UZV k mojmu dokimu..uvidim ale este kedy ma objednaju v centre na UZV potom

karinka2105
autor
4. apr 2012

@nelynka dufaaam,ale podla mna je mensiee,vedd ms som mala 26.2,ovu 9.3,vtedy prisiel mm domov,tak a odvtedy je ani nie mesiaccc....

nelynka
4. apr 2012

@karinka2105 moze byt ze bude mensie to uz on na UZV uvidi, ako to ozaj je..
ja ked som bola tehu tiez bolo mensie ale ked pocul kedy som mala ovu tak chapal hned a povedal ze to potom sedi vpohodke

kajuska09
4. apr 2012

@nelynka tak to je fakt sila.....ale dakujem ze si mi to napisala......

nelynka
4. apr 2012

@kajuska09 neni za co..ako nechcem na svagrinu nic, mozno si ju zle pochopila ale tak podla toho co si mi pisala tak mi to tak vyslo ze ta proste odrbala..
tak ozaj zajdi za nejakou inou tetou co ti povie a schvalne chod aj za svagrinou a opytaj sa jej este raz, ako to bolo s tym odhlasenim a prihlasenim a ako to je teaz, len tak pre zaujimavost by som sla co by ti povedala teraz...

kajuska09
4. apr 2012

@mata_ba aj tebe krasny den, uzivajme si slniecko a teplo 🙂

kajuska09
4. apr 2012

@nelynka urcite sa jej na to spytam....ona velmi dobre vie ze mi na tom zalezalo....

nelynka
4. apr 2012

@mata_ba ahojky, aj tebe pekny dnik, ako sa dneska citis?
ja od rana navaly horuca mam 😀 😀

@kajuska09 veru opytaj a potom si len mozes urobit obraz o nej..ako fakt by som jej z duse povedala co si myslim, ci jej to urobilo dobre...

kajuska09
4. apr 2012

@nelynka ona sa tvarila, ze ma informacie priamo z prvej ruky.....aj ked viackrat si nebola ista ci hovori dobre......som zvedava ako zareaguje.....pockam este take dva tyzdne a spytam sa jej na to......

nelynka
4. apr 2012

@kajuska09 veru spytaj a daj potom vediet, schvalne som zvedava ako sa bude vykrucat..

kajuska09
4. apr 2012

@nelynka musim ist pracovat.....krasny dnik prajem 🙂

nelynka
4. apr 2012

@kajuska09 aj tebe :D

kajuska09
4. apr 2012

@nelynka urcite ti dam vediet co povedala, to si pis 😀