icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

ivoka
3. apr 2012

@nelynka práve dnes zajtra,j eobdobie mrchy,HCG dnes 14 DPO 219 😉

nelynka
3. apr 2012

@ivoka no kraaasne HCG si mala, som zvedava kolko budem mat ja.. 😀

ivoka
3. apr 2012

@nelynka Kedy ideš na krv??

karinka2105
autor
3. apr 2012

@eviis gratulujeem,zvladnesss neboj a tatik rozdychaa

nelynka
3. apr 2012

@ivoka buduci tyzden v utorok.. 😝

ivoka
3. apr 2012

@nelynka fúúú až tak neskoro? čo ťa tak neskoro dali? a sa zadarilo normál?alebo IUI??ja mám dnes ešte len 14DPO a na bud.stredu idem na sono..

nelynka
3. apr 2012

@ivoka lebo to som 14dni po transfere a vychadza na pondelok tak pojdem utorok..bola som na IVF..

ivoka
3. apr 2012

@nelynka aha jasné,už chápem. 😉 držkám palce !!! 🙂 ja som mala trošku strach z toho špinenia,ale keby som nemala intimku bielu,asi by som to ani nezbadala,zatiaľ je to minimum,snaď sa to nezhorší...

nelynka
3. apr 2012

@ivoka :D
aj ked ma laka ist uz stvrtok, ale naco..testy su pozitivne, vydrzi to do utorka, aspon budem mat vyssie HCG a skorej mi zbehne ist na UZV..
neboj, nezhorsi..len tak malicko nevadi, vela zien to tak ma..aj po vysetreni..

kajuska09
3. apr 2012

@nelynka ja som si DNP zrusila, teda zrusila sa to automaticky 1.2. A svagrina co robi na socialke mi povedala, ze sa nemam nanovo prihlasovat.....lebo ten balicek je velmi drahy, to by sa mi absolutne neoplatilo......

kajuska09
3. apr 2012

@ivoka biely vytok je dokonca znak tehotenstva.....ale ak budes mat viac dni tmavohnedy, radsej chod za lekarom.....

biibii
3. apr 2012

@kajuska09 tak ti mala svagrina v januari poradit, aby si si to zrusila a nanovo dala. keby si si dala DNP nanovo este v januari, tak je to po starom suma cca 50€ mesacne. od 1.2. je to cca 300€

kajuska09
3. apr 2012

@biibii toto som nevedela ☹ neviem preco mi to nepovedala....takze som to zbytocne platila 3 roky..

vvia
3. apr 2012

@nelynka este sa spytam od ktoreho dna po et si mala pozitivne testy? lebo moj je negativny. et som mala v nedelu :(

biibii
3. apr 2012

@kajuska09 je mi to luto ☹ ja si vsetko zistujem na nete a overujem si 1000krat. nic v zlom, ale tie zeny v soc. poistovni kolkokrat nevedia kolka bije. ja by som to svagrinej nedarovala. kurnik, vsak ta pripravila o kopu penazi.

kajuska09
3. apr 2012

@biibii ale ona mi povedala, ze ked mam splnenych 270 dni, ze v tom nemozem pokracovat....ze to plati len pre zeny, ktore platili menej a mozu sa tym padom prihlasit nanovo a platit rovnako.....tak uz teraz fakt neviem....ty mas kolko dni splnenych?

biibii
3. apr 2012

@kajuska09 juuuj, tak to neviem. kamoska sa tak koncom januara odhlasila a na novo prihlasila. uz je to aj tak jedno, netrap sa. ja si neplatim nic a ani som neplatila. Mam vysoky prijem v hrubom, takze by som mala maximalnu matersku. len musim porodit do konca roka, ktovie ako to bude buduci rok, ked je nova vlada 😒

kajuska09
3. apr 2012

@biibii veru, ktovir ako to nova vlada zas pomeni.....veru, uz mi to nepomoze nad tym rozmyslat.....len ma to stve....mohla som mat aj vysoku PNku, no nic, ked budem v poriadku, budem pracovat co najdlhsie 🙂

karinka2105
autor
3. apr 2012

ahojtee,robim tabulku,prosim kto chce aby som ho tam dala poslite mi Ip,kde bude mesto,vek,pohlavie-to este dodatocnee 😀 ,mena ak mate a surodenci,,dakujemmm
dobruu noc 🙂

nelynka
4. apr 2012

@vvia ja som mojko mala predlzenu kultivaciu a od
4-5dna mam //
cize bez Pk by to bol nejaky 7-8den a od OPU to je 9-10ty den..

nelynka
4. apr 2012

@kajuska09 no bohuzial tak ako pise @biibii ta svagrina
pripravila o pekne peniazky,dalo sa,ze do konca januara
sa odhlasis a nanovo prihlasis a plynie ti dalsich 270dni,
ale stale za starych podmienok,no s tym,ze si pala behom
2rokov predtym poistenie,mohla by si na Pn nastupit
uz teraz a mala by si narok.
By som sa svagrinej sla podakovat na tvojom mieste..

sestrickapg
4. apr 2012

@janina7911 ďakujem za povzbudive slova 🙂) dost sa mi ulavilo, a drzim palce aby ti všetko dobre dopadlo

sestrickapg
4. apr 2012

@nelynka gratulujem 😀 a drzkaj sa nech ti to dobre dopadne a úspešne až k vytuzenemu koncu🙂)

nelynka
4. apr 2012

@sestrickapg dakujem krasne, dufa v to, ze to bude OK..
aj ked by som teraz potrebovala zamestnat hlavu niecim inym aspon na tyzden 😀 😀 😝

janulap
4. apr 2012

@karinka2105 ja ti to poslem az po navsteve dr. 🙂

karinka2105
autor
4. apr 2012

@janulap oki mojaaa

janulap
4. apr 2012

@kajuska09 a ty si tehu a chcela by si MD z DNP,ktore si si platila?Ono sa to da nejako tak,ze s aprihlasis aspon na jeden den z balika,pojdes na druhy den na PN ,poistenie ti bude trvat,ale ked budes na PN,tak ho platit nemusis.Skus sa opytat v tejto teme,tam ti baby poradia:
https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/

vvia
4. apr 2012

@nelynka Dakujem, ja som bez PK takze este mam cas na testiky 🙂

nelynka
4. apr 2012

@janulap no pokial nema splnenu podmienku 26tt tak si ho musi platit aspon toho pol roka, aby to za nu platil stat..a myslim ze sa to tyka aktualneho poistenia..ale nie som si ista..

@vvia veru mas :D mne po KETe ukazal test az 12den po ET..dovtedy ani naznak..
a teraz ked to fakt tak pocitam tak vajo uz je vlastne 15dnove 😀

janina7911
4. apr 2012

@karinka2105 Ahoj, mám malý návrh k tabuľke, ak sa Ti nebude pozdávať, nič sa nedeje. 🙂 Nemohlo by v nej byť napr.: nick, vek, mesto, termín, pohlavie tip, pohlavie real, mená, ako to nakoniec dopadlo. 🙂