icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@nelynka uf, tak to musí byť fakt hrozné......no držím prsty, aby ste sa čo najskôr presťahovali do svojho a budete mať pokoj 😉

nelynka
8. apr 2012

@kikaneu ono si clovek na to zvykne ze nemas
sukromie,ale ze nevyvetraju to je dost.
Len ono u nas je ten problem,ze nie me robota,tak potom
budeme tuho rozmyslat kde sa drahy zamestna :/
samoska,kym nebude dieta,ostavame kde sme.. :(

kikaneu
8. apr 2012

@nelynka och, takže to máte riadne zložité....ale aký smutný smajlík, veď si tehu, nie? tak všetko bude fajn a do konca roka budete traja, tak treba zháňať prácu už teraz......môj manžel si hľadal vyše roka a tiež to u nás nie je s prácou bohviečo 😉

nelynka
8. apr 2012

@valentina10 ja by som uz nevolnosti uvitala,nech
mam istotu ze tam nieco rastie
Inak to iste co vy,sem tam zaboli brucho,aj ked posledne
hodne malo a ciciny kus bolia,aj ked to budu zase len hormony
co beriem :D

nelynka
8. apr 2012

@kikaneu no podla tehu testov som,lenze aj tie niesu
100%..a po tych 3potratoch si radsej robim rezervu,aby
sme sa zase netesili len mesiac.
Hlavne ma trapi ta infekcia,ze mi na to neprisli skor,
hlavne ze mi krv brali kazdy tyzden pomaly..
Verim,citim ze to je ok,ale stale mam malu dusicku lebo
nemam ziaden dokaz,ze me vsetko Ok,ani len na teste..

My mame v zalohe jednu robotku,aj zalozny plan,ale pokial
dom nie je hotovi,skoda riesit lebo to moze trvat kludne aj 2roky este

kikaneu
8. apr 2012

@nelynka moja, to mi je ľúto, tak to prajem veľa veľa sily a zdravia, nech to už konečne dopadne dobre 😉

nelynka
8. apr 2012

@kikaneu je to naprd tato neistota,by som potrebovala
mat Uzv doma :D asi.
Ja drzim palce vsetkym,co sme tu,nech nam to dobre
dopadne..v julovkach sme odpadavali jedna za druhou :(

kikaneu
8. apr 2012

@nelynka och, tak ja verím že keď už sa tie zázraky cez Veľkú noc začali diať a na Vianoce by sa mali vyplniť....tak by sme to mali dotiahnuť dokonca 😉

nelynka
8. apr 2012

@kikaneu veru veru,pravdu mas :D
aj ked som stale chcela mat fotku bruska so stromcekom,
ale tak mi nevadi ho postavit kludne v novembri 😀

kikaneu
8. apr 2012

@nelynka no vidíš 🙂 vynájdeme sa 🙂

kkatka113
8. apr 2012

@kikaneu No ja este nemam potvrdene lekarom, v utorok sa jej chystam zavolat ale ako poznam moju doktorku tak ma na krv ani nezavola, vravi ze je to zbytocne ked meska menstruacia a vysli // a objedna ma az tak v 10tt prvy raz.....no uvidime ale tak to bolo naposledy, aspon uz bude dobre vidiet babatko takze tak....ale dam vediet v utorok co mi povie 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@kkatka113 no ja zavolám asi tiež v utorok a spýtam, sa či môžem toho 16.4 a keď nie, tak nech mi ona povie, že kedy 😉

kkatka113
8. apr 2012

@nelynka Ja sa tiez tak nejak bojim sklamania tak sa snazim na to proste nemysliet, ale ono sa to moc neda no :D Treba fakt len dufat ze to dobre dopadne, vsak prvy trimester je taky otazny....no u mna teda aj ten posledny ale na to este nejdem mysliet, idem sa sustredit na tento prvy v ktorom som a verim ze vsetko pojde hladko...

kkatka113
8. apr 2012

@kikaneu Presne tak, ale si hovorim ze pokial nezacnem nahodou krvacat co si nepripustam ze by mohlo prist, tak ono to asi staci... 🙂

kikaneu
8. apr 2012

@kkatka113 veru tak.....a je mi ľúto ako dopadlo to prvé tehu 😢

kkatka113
8. apr 2012

@kikaneu No neda sa nic robit, proste smola.....ale uz zaciname odznova tak verim ze to uz pojde ok 😉

kikaneu
8. apr 2012

@kkatka113 držím palce 😉 no idem ja, dobrú noc prajem

kkatka113
8. apr 2012

@kikaneu Aj tebe, papa 🙂

nelynka
8. apr 2012

@kkatka113 no veru,cely prvy trimester je jeden velky
otaznik..
Ja sa ani krvacanim nemozem utesovat,lebo s tymato
liekmi pochybujem ze by som zacala..;D

kkatka113
9. apr 2012

@nelynka V kazdom pripade drzim velmi palce 🙂

nelynka
9. apr 2012

@kkatka113 dakujem, napodobne..
som uz zvedava na zajtra co bude,, 😀

kkatka113
9. apr 2012

@nelynka Jasne, tak budem na teba mysliet, daj vediet co a ako....ja si asi este pockam na navstevu doktorky...no uvidime 🙂

nelynka
9. apr 2012

@kkatka113 dokedy budes cakat? nejdes zajtra volat?
ja mienim nabehnut aj na gyndu, a uvidim ci ma vezme..
sestricka ma pozna, len bolo super ked som ho mala tu zarohom a nemusela vychadzat za nim na opacny koniec mesta 😢

kkatka113
9. apr 2012

@nelynka Noooo jasne, zajtra zavolam 🙂
Len co poznam moju doktorku tak fakt ma bude chciet vidiet az tak v 9. alebo 10.tyzdni tehotenstva....cize tak o mesiac.....nech je uz na ultrazvuku vsetko super vidiet a ona proste na prvy raz tak objednava....samozrejme ze ak by nieco zle skor tak tam pojdem, ale dufam ze nic zle nepride 🙂

nelynka
9. apr 2012

@kkatka113 no ja by som nevydrzala tak dlho cakat a trpnut ci je vsetko tak ako ma..
moj gynos je super, ked treba kludne aj kazdy tyzden ma berie na UZV.. 😀

kkatka113
9. apr 2012

@nelynka No vsak jasne, chapem, ale pokial sa budem citit ok tak to vydrzim, ono sa aj hovori ze na prvy ultrazvuk je idealny cas okolo toho 10 tyzdna....ja som to uz raz zazila a dalo sa to vydrzat, od 6.tt som mala take nevolnosti ze som vedela ze je vsetko ok a naozaj bolo....cize s tym nemam taky problem, nech pekne zubrienka rastie ako ma, predsa len nech sa tam pekne ulozi a nech ju ten ultrazvuk tolko nerozrusuje :D No co ine si mam hovorit.... :D Moja doktorka robi pri kazdej navsteve ultrazvuk, cize uvidime mrnusa este vela krat, tak jasne ze by som uz chcela aby som sla na prvu navstevu, ale beriem to tak ze je este moc skoro a musim pockat kym trochu podrastie 🙂

nelynka
9. apr 2012

@kkatka113 fuha, ja by som nevedela..ja som kludnejsia ked ju vidim ze je tam a rastie tak ako ma..
je pravda, ze nevolnosti ked su tak inak, akoz je vsetko OK sa to brat neda, len sa bojim ze mna sa to nejako nechyti..doteraz som mala vzdy klud..ani v 7tt ma to nechytilo este 😀

kkatka113
9. apr 2012

@nelynka Tak uvidis, kazde tehotenstvo je vraj ine....uvidime co nas caka tento krat, mozno sa nevolnostiam ja vyhnem a teba chytia.....no nechame sa prekvapit 🙂

nelynka
9. apr 2012

@kkatka113 no bodaj by, by som bola kludnejsia ze je vsetko tak ako ma byt 😀
aj ked asi ani to nie je zaruka 😀 😀 😀 😝

kkatka113
9. apr 2012

@nelynka No asi nie, ale tak treba vydrzat ako kazda zena ktora ma dieta.....skratka, tento trvy trimester je taky....uz nech je jun a vsetko dobre prebieha 🙂