Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@nelynka myslela som si 🙂
16 DC mi pichli pregnyl
@l_e_n_o_c_k_a hm a nebolo vidno na USG ze by si mala skorej ovulu?
ze by k oplodneniu doslo skorej, toho 15DC uz? to by mi skorej sedelo 😀
@nelynka nie ovulku som urcite skor nemala, chodila som kazdy druhy den na folikulometriu, az 16 DC som mala vajko optimalnej velkosti, tak mi hned aj pichli pregnyl
@l_e_n_o_c_k_a tak to tak potom aj bude.. 😀
no zahada..ale uz je vyriesena..dolezite ze drobec tam je..
v kazdom pripade na krv mozes ist hocikedy..na UZV bude nieco vidiet najskorej tak mozno buduci tyzden..
vravia ze od HCG 1000 a vyssie je vidiet dutinku..
@nelynka oki, dakujem za rady, budem ta informovat 🙂
@l_e_n_o_c_k_a urcite informuj, budem rada..idem sa ja uz vyvalit pred telku..
nech rano vstanem vobec 😀
Dobre ranko kocky..ake boli sviatky? 🙂
@l_e_n_o_c_k_a @kikaneu taaaaak sa tesiiiim,ze ste tu s nami 🙂
Ahojte,baby chcem sa spýtať stále,každý deń máte nejaké pocity? pichanie,pobolievanie v podbrušku,bolesti v prsiach,nevoľnsti,vone,nechute a pod??? Lebo ja som mala a dnes mi to nejak vymizlo,včera som mala chvíľu intenzívnejšie bolesti v podbrušku a dnes necítim vobec,ale vobec nič,mám hrozný strach...zajtra idem na utz...
Dnes som 21 DPO 😉
@l_e_n_o_c_k_a aaahoj lenocka🙂 som teda dost zvedava na tvoju krv a vysku hcg 🙂)))))))))) ja idem na ultrazvuk az bud. tyzden, a hcg mi 14 DPO namerali 318 .....
Ahojte, pridavam sa do temicky 🙂 Tiez cakame babo, resp.babatka 🙂 na december 🙂 Teraz som v 6tt. Som po UO, tak snad bude vsetko ok 🙂 Chcela som sa opytat ohladne sexu, lebo sa stale obavam, ci sa nemoze nieco pokazit... Este som nebola na UTZ, az o 2 tyzdne, zatial to mam potvrdene z krvi 🙂
pomalicky potichucky vas zacinam citat 😉
@valentina10 aj ja som zvedava 😀
@nelynka dakujem 🙂 No na krvi som bola minuly stvrtok a mala som hcg okolo 3600 na 14.den po ET. Davali sme 2 embryjka, takze mam pocit, ze sa obidve ujali 🙂 Uvidime na UTZ, asi pockam dovtedy a poradim sa s lekarom 🙂
Tak teda pekne oddychujme 🙂 Ja by som len spala a lezala 🙂
@st2 drzim palce, nech mas pozitivne vysledky 🙂

@l_e_n_o_c_k_a ktory den si pichala pregnyl?
netreba ist nalacno..na krv na HCG nie 😀 😀 😀