Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@kkatka113 Tak všade sa píše, že odstup medzi sekciou a ďalším tehu nech je aspoň dva roky. Ale mne tiež doky povedal, že je všetko ok, akurát že bude zase sekcia. Ja sa len trošku bojím toho, že zase bude veľké bábo a ako sa bude správať jazva a vnútorné šitie. Pri Simi som mala brucho jak sud. 😀 My veľké deti máme v rodine po manželovi. 😅
@nelynka ano digi... strasne sa bojim ze tam bude minus ☹
cez vikend sa pustan do tabulky kockyy,takze budem cakat ip,s infoo🙂)bruu noooc
@l_e_n_o_c_k_a moja s tymi testami co mas v albume tam minus nebude ani nahodou 😀 😀 😀 😀
hlavne ked ti tak krasne silneju..co ja som sa nacakala kym mne takto zosilnel..4dni 😀 😀 😀
@karinka2105 a co tam setko treba?
Ahojte, rada by som sa pridala, som 4 týždeň tehu po minuloročnom zamlčanom potrate a štvormesačnom snažení, sa konečne podarilo :D termín máme 20.12.2012 :D
Ahojky, pridavam sa k vam 🙂, vcera som si nasla //, posledna menstruacia 8.3. Kedy treba ist ku gynekologovi? A prosim, vysvetlite mi, ako je to s tymi tyzdnami, teraz som 5 tyzden, ci vlastne treti, ako sa spravne zapisuju tie tt.. 😅 A samozrejme vsetkym prajem krasne tehulkovanie a drzim palce! 🙂
Ahojte, gratulujem tiez vsetkym novym tehulkam. 🙂 Pozeram, ze tu viacere stavate domceky. My sme na tom podobne. No ja dufam, ze v decembri uz budeme prestahovaní. Planujeme v septembri, ale co poznam, co stavali, stale sa nieco posunulo, tak snad uz v tom decembri to vyjde.
dnes mam vysledky z hcg okolo obeda, tak som uz zvedava a aj nervozna. 😝
Mne sa vobec neda byt na pocitaci pri tomto mojom malom. Hned zacne mrncat, ze sa s nim nehram a ked cez den spi som vacsinou aj ja ko. A vecer zase chce pozerat na youtube rozpravky. 🙄
Potrebujeme este jeden pocitac. 😝
baby co cakate druhe babo, nemate obavy z toho, ze ako to prijme prvorodene? Ten moj je straaaaasny ceckos, tak sa celkom aj obavam. 😅
@prunee kukni túto stránku: http://tehotenstvo.academy.sk/ je super tam je všetko vysvetlené.
@nelynka svadobne satky???ides sa vydavat? 🙂
@l_e_n_o_c_k_a mojka,ono to je 25-kovy test...ale ty mas ciarky krasne,takze urcite ti uz ukaze 🙂
@lenna30 Vítaj a gratulujem🙂)
@mata_ba skusim zajtra rano, to budem 15 DPO... mam nutkanie ist zajtra rano na krv, bo uz asi nevydrzim ☹
@l_e_n_o_c_k_a ved chod,ciarocky mas krasne,aj
krvick bude isto Ok 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no mojka,podla mna si 100%,ale presne viem,ako sa citis...ja som sla k dokimu,ked meska den resp.3 (neviem presne podla ovulky,lebo nakoniec bola asi predsa len na 27 DC) a mne krv ani nebra,ze netrebal,vidiet bolo len vysoku sliznicu...ale o tyzden uz bol vacok 🙂
@l_e_n_o_c_k_a akoze ak by sa ti potvrdilo...ved mi to uz vieme,ze je to taaaam 😀
@mata_ba ja som to myslela tak, ze ak by som zajtra isla k mojmu doktorovi tak toho 18.4. uz do Heliosu nepojdem asik
@l_e_n_o_c_k_a ved ja viem..len ja som sa chytila toho,ze "ak" ti to potvrdia 😉 ved jasne,tiez si myslim,ze uz by nebolo potrebne tam ist... inak pozri co som nasla.. 🙂 http://www.pregnology.com/due-date.php
@mata_ba idem kuk 🙂
@gubinka Ono pri druhom záleží asi aj na tom, aký je vekový rozdiel. Napr. Tvoj synček si bude asi viac uvedomovať, že má súrodenca, ako napr. naša Simi, u nás nebude rozdiel ani rok a pol. Simi ale bude určite ťažko znášať, že už nemá 100% pozornosti ako teraz, ona vôbec nevie byť sama, ani zahrať sa, stále sa jej treba venovať.
@mata_ba u mna je zlozite zadat dlzku cyklu, ked som mala mrchu nepravidelnu ☹
@l_e_n_o_c_k_a a ty si nemerala?ja som si zaznacila 41-dnovy cyklus...od ovulky som napocitala 14 dni + dni do ovulky...zadala som len tento cyklus..
@mata_ba merala, ale kazdy mesiac bol iny, jeden bol 50, druhy 31 a tento je 32
@l_e_n_o_c_k_a tak si zadaj 32 😉 ved tie minule cykly su uz minulost 😉
@mata_ba tie co som mala vtedy som jednak predala a jednak by som ich uz ani nechcela..chcem nieco ine mat..
uvidim ako mi tieto budu sediet..
@l_e_n_o_c_k_a urcite chod, krv budes mat jednoznacne poizitivnu ked mas tak krasne testy..tam nie je o com 😀
ked nevies aku periodu zadat vypocitaj si priemer za posledne 3mesiace..

@l_e_n_o_c_k_a jaj ty mas ten digi test?
no ale normalne testiky mas krasne :D
ani ja som take nemala