icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

mata_ba
11. apr 2012

@nelynka a aky styl chces? 🙂 princeznovske ci skor tie uzsie?

nelynka
11. apr 2012

@mata_ba vies co, mne sa pacia vsetky styly a teraz skorej kukam na cenu, nechcem za ne dat viacej ako 100e
viac sa mi asi ale pacia tie uzsie, tieto su krasne s vleckou, cipkami..no krasne proste..
skor mi ide aby to dobre ukazalo na fotkach ako aby som sa ja v nich super citila..
a uvidime ako mi sadnu este..aj to je dolezite..

st2
11. apr 2012

@nelynka no ved daj foto konecne, bola si ich uz aj skusat 😔

st2
11. apr 2012

kocky ja sa k vam asi uz fakt pridam, myslim ze dnesny test uz hovori za vela, i ked si pockam na krv a uzv a na vsetko ale ved do budeme stale na nieco cakat cely 9 mesiacov

nelynka
11. apr 2012

@st2 jasne ze sa k nam pridas, inak to uz ani nebudeee 😝 😀 😀 😀
nebola som ich skusat este, idem zajtra poobede, tak som sa dohodla..
no uvidim ako budu sediet..
http://oblecenie.bazar.sk/4207944-svadobne-saty

a este premyslam nad tymito..ale tieto by som skusat nevedela..
http://oblecenie.bazar.sk/4567843-svadobne-saty...

st2
11. apr 2012

@nelynka pekne su, tie druhe sa mi az tak nepacia, no som zvedava co povies ked ich budes mat vyskusane, a pojde pod ne aj nejaky kruh alebo nieco take

nelynka
11. apr 2012

@st2 to neviem, ja by som skorej kruh nedvala ale mozno potom nejaky objednam alebo pozcicam tu v pozicovni..neviem ci pani nieco ma pod ne..
sama som zvedava ako budu sediet..

st2
11. apr 2012

@nelynka podla mna taky maly by sa hodil co by ukazal ten spodok pekne, aby si to nemala len take padnute, alebo nejaka spodnica co ma tyl dole aby to zdvihla, a jasne to si vies aj pozicat za babku potom

nelynka
11. apr 2012

@st2 no ved prave..no uvidim jak ukazu co ukazu ako budu vyzerat nazivo, predsalen fotka je fotka..
hlavne cena dobra..takze som rada, mozno ich potom ani predavat nebudem a si ich necham 😀 😀 😀

jujulinka
11. apr 2012

@st2 jasne ze sa pridas 🙂 si ta pamatam z temy ako si sa zacala s injekciami. Ako to rychlo bezi 🙂 ty si tiez z GynFivu? Ja uz sa neviem dockat UTZ o 2 tyzdne. To je fakt, ze cakat budeme stale na nieco 🙂 Ale neboj, bude to pozitivne 🙂

st2
11. apr 2012

@jujulinka aaaano do gynfivu som chodila a veru ako to rýchlo ubehlo všetko
Takze ty uz na uzv čakať super to ja ešte len na prvú krv
Ty si bola dvakrát tiež na krv?

st2
11. apr 2012

@nelynka a ides dnes? Nech ťa v nich odfotia potom

nelynka
11. apr 2012

@st2 nie dneska, zajtra idem..a az budu vpohode tak ich hned aj vezmem.. 😀

ja som normalne hotova, lebo neviem ktory tt som..moj gyno kukal na den transferu..niektore baby vravia ze sa to rata od OPU..hotova som 😀

jujulinka
11. apr 2012

@st2 ano, ja som krv absolvovala minuly tyzden 2x. Hcg pekne stuplo, tak uz som zvedava, ci saobidve emryja ujali 🙂 Ale ked ti pekne vysiel test, tak sa nemas coho bat. ja som testovala na 9.den po ET a krasne 2 ciarky boli a krv to len potvrdila 🙂 Tak drzim palce.

nelynka
11. apr 2012

@jujulinka kolko si mala krv? a mala si aj PK?

jujulinka
11. apr 2012

@nelynka ja som tiez nevedela, ako to mam ratat, ale ze sa to pocita o prveho dna poslednej ms, tak neviem. Aj v tych vselijakych kalkulatoroch na strankach mi to tak vychadza. Aj ked u nas je to jasne, kedy k tomu prislo, kedze nam ich v presny den oplodnovali 🙂

jujulinka
11. apr 2012

@nelynka mali sme PK a krv mi 1x vysla 900 a 2x 3600.takze dost. A uz mi aj byva zle od zaludka.

nelynka
11. apr 2012

@jujulinka lenze to je blbost od prveho dna poslednej MS, to ja by som bola uz v 7tt potom a to mi nehovor ze by nevidel uz srdiecko gynos u mna..a ja som tam nemala ani len tehu sliznicu a HCG len 410

ja som zase kdesi citala, ze od dna OPU odpocitat 14dni a ten den co ti vyjde sa pocita za 1.den poslednej MS..nie ofikos ten co si mala ty
lebo ja som napr zacala stymulovat az na 7.Dc, na 21Dc bolo OPU a 26DC ET..

nelynka
11. apr 2012

@jujulinka no supeeeer..tak to budu dvojky ako vysite 😀 😀

jujulinka
11. apr 2012

@nelynka no ja tiez neviem, ako sa to pocita, ale aj kamosky, co boli tehotne mi to potvrdili. Ja by som bola v 6tt, ale opytam sa potom gyndosa. nech to potvrdi. Ja som mala OPU tiez neskor - na 17.dc a ET na 22dc.
Kukni na ten vypocet tu http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=7

janina7911
11. apr 2012

@nelynka Neboj, sa hovorí, že do 12tt sa dĺžka tehu viac menej odhaduje, cca v tom 12tt pri skríningu na Downa a sone sa upresňuje termín. 🙂

nelynka
11. apr 2012

@jujulinka tento tu vypocet ti je naprd, kedze ked ides na IVF nemozes to brat podla MS, ved to by si bola tydzen dopredu aj ty pomaly a na UZV by ti potom ten tt meskal..ta kde sme..chapes..

@janina7911 no dobre, ale ja nemam sanju takto ani odhadom v kolkom tt mozem byt potom..
neviem sa vobec zariadit co a jak..a mna to neskutocne stve

nelynka
11. apr 2012

tak som to nasla..
je to podla dna OPU
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/carunicabrno...

sestrickapg
11. apr 2012

@gubinka ahoj aj mi čakáme druhe prvy má dva roky a ties je riadny maznos prve vnúča tak si to vies predstavit, tiez sa bojím že bude ziarlit a to isto bude ale dako to hádam zvladneme🙂 len sa bojím ako to budem stíhať venovať sa obom rovnako aby nemal pocit že je odstrceny a hlavne ked od septembra ho chceme dat do škôlky aby to nebral tak že sme ho tam odložili ale hádam nie🙂 no uvidíme

jujulinka
11. apr 2012

@nelynka najlepsie je spytat sa v centre, ako sa to pocita po IVF, tiez som z toho zmetena. Ved uvidime, co nam povedia, v ktorom tyzdni sme. Zatial pozeram tie vyvojove stadia, tak plus minus by to mohlo sediet 🙂

nelynka
11. apr 2012

@jujulinka no ved toto, len kym sa do centra zase dostaneme ta ma mrdne..
hlavne mna, ked na UZV nebolo nic vidno..ma porazi do piatku, keby aspon machula bola ze viem ze je to tam kde to ma byt..

janina7911
11. apr 2012

@nelynka Keď už bude vidno plod, podľa meraní jeho dĺžky doky približne určí dĺžku tehu a podľa toho sa budú plánovať termíny ďalších vyšetrení, neboj. 🙂

jujulinka
11. apr 2012

@nelynka no, tak to by mohlo takto platit podla tohto, to sa mi posunie o nejake 2-3 dni, takze 6tt by som kocila v sobotu, nie vo stvrtok 🙂 Asi to tak bude.

nelynka
11. apr 2012

@janina7911 ja mam terminy naplanovane uz teraz..pomali kadzy tyzden UZV pokial sa tam nieco vobec najde..
a hlavne, preto sa v 12tt urcuje presnejsi termin porodu lebo vtedy sa da drobec najlepsie zmerat..
v tychto prvych tyzdnoch mu ujde 1-2mm a uz je o tyzden mensie ako by malo byt..hlavne ja ani neviem ake velke by malo byt..
😝

nelynka
11. apr 2012

@jujulinka ja by som podla tohto bola 5tt+0 dneska..ale to je chujina, lebo minule mi v 5tt uz davno videl gulocku.. 😕