icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

cenculinka
29. apr 2012

@katasa jeeeej ty uz mas knizku, ja stale nie 😠 dostanem az 14.5. 😎

ika84
29. apr 2012

@cenculinka ked sa bojim, pri prvom tehu som bola v 3 tyzdni na utz a vecer som nemala ziadne tehu priznaky ako predtym...o dva tyzdne som potratila...tak sa bojim....ale sa aj bojim, ci je vsetko ok... 😝

katasa
29. apr 2012

mne robila doktorka sono-vaginalne už trikrát... neboj 🙂 vedia, čo robia 🙂

vladabukina
30. apr 2012

@nelynka mohla by som sa prosim pridat do sukromky?

bambulka101
30. apr 2012

@vvia v centre mi vzali krv a urobili sono, potom o tyzden dalsie a potom mi dali kratku spravu, ktoru som uz dala doktorovi. ten mi urobil sono a objednal na 12. tyzden na sodo - merania

pacica
Odpoveď bola odstránená
lenka_enka
30. apr 2012

@katasa tak uz vies aj datum, jupii, aj ja chcem uz vediet na com som :D neviem sa dockat pondelka 🙂 a to ozaj uz mas knizku? ja som si myslela ze to sa dava az po 3 mesiacoch, chcela by som mat tiez taky dokument doma :D

miruska1903
1. máj 2012

Ahojte, aj ja by som sa chcela pridat do sukromky. Ako sa to robi? Este som tu nebola.

stela75
1. máj 2012

Ahojte babenky,

Mohli by ste aj mna pridat do sukromky?

Ja mam 36 a som v 6 tysdni po IVF.

Dakujem 🙂

ika84
2. máj 2012

tak som dnes bola u lekara a som oficialne v "tom" 6 týžden a termín porodu je 28.12.2012....jupiiii..no a nelynka možes ma pridat k vam?

franina
2. máj 2012

preco je sukromna skupina? 😕 nemozme si pisať tu?

miruska1903
2. máj 2012

@franina Ja som za. Vobec neviem, ako sa tam dostat a mozeme si aj tu pisat.

franina
2. máj 2012

@miruska1903 super, však nie je to nič tajné 😕

franina
2. máj 2012

chcem sa opýtať, či aj Vas boli niekedy brusko? a ako prsia, bolia Vas este?

janulap
2. máj 2012

@nelynka poprosíme pridať dalsie kočky do sukromky 😉

lenka_enka
2. máj 2012

@franina ahoj, mna boli aj brusko-ale uz ovela menej ako na zaciatku....pri takej vacsej namahe, alebo rano....a tak narazovo niekedy...asi rastie 🙂 a prsia ma bolia 24/7 :D to je asi dan za to, ze su teraz take pekne a plne. Nemozem ani spat na bruchu-aspon si zvykam na to, ze budem mat brusko 🙂 vlastne uz aj mam, take mini, ako keby som sa dobre najedla 🙂 teba bolia tiez?

franina
2. máj 2012

@lenka_enka ahoj 🙂 brusko este boli, prsia tiez ale da sa ... v k torom si tt? presne ako píšeš bruško mám ako keby som sa fajne najedla 😀

miruska1903
2. máj 2012

@franina Aj ja mam presne take iste pocity ako vy, prsia bolia...24 hodin denne a sem tam aj brusko, ale teraz uz menej ako v 5. - 6. tyzdni. Zevraj sa maternica roztahuje. Ale mne byva trosku viac spatne, ale keby len rano...mne byva cely den a najhorsie je to vecer. CO robite proti tymto nevolnostiam? Lebo ja mam pocit, ze mi nic nezabera...len spanok 🙂

franina
2. máj 2012

@miruska1903 myslis na zvracanie? mne nie je na zvracanie skôr sa mi hlava točí a niekedy aj bolí, a aj oči mám ťažké... keď je veľmi zle tak si lahnem...nic iné mi neostáva a veľa pijem 🙂

miruska1903
2. máj 2012

@franina Mne ani nie je na zvracanie...ale zaludok sa mi kruti...ako po opici 🙂 Na nic nemma chut. A sem tam aj mna hlava boli...je to tvoje prve?

lenka_enka
3. máj 2012

@miruska1903 @franina No tak ja poslusne hlasim, ze miesto toho, aby mi bolo lepsie , je mi horsie :D doteraz mi bolo tak, ze mi krutilo po bruchu,hlava sa mi krutila...tlaky lietali hore-dole ....proste take podivne stavy, ale dalo sa to rozchodit. ale vcera a dnes normalne uvazujem, ci nepojdem zvacat, a fungujem asi tak na 10% je to taky matozny stav :/ na rozkyvany zaludok pomohli suche rozky a na tu hlavu mi pomoze asi fakt len spanok.....dufam, ze sa nedostavi migrena ako pred vcerom, bleee 😖

franina
3. máj 2012

@miruska1903 no presne tak ako opisujes, krúti sa mi hlava, zaludok... ako keby som pila celú noc.... je to moje prvé tehotenstvo, dúfam, že bude všetko dobre 🙂 na utzv si uz bola?
@lenka_enka a v ktorom týzdni si?

ja momentálne milujem polievky, ale normálne na litre 😅 a vy ste vypisane?

mirreckall
3. máj 2012

ahojte kočky, ja sa k vám tiež pridávam 🙂 termín máme cca. 18.12.2012... tento rok dostaneme najkrajší vianočný darček :D

lenka_enka
3. máj 2012

@franina 7 tt, nepise mi to pod obrazkom? 😠 hmmm....tie pristroje ma nejak nechcu pocuvat, musim s tym nieco pocarovat 🙂 v pondelok idem na UZ a uvidime, co nam povie doktorka....ci sme ok...uz sa neviem dockat, lebo zo zaciatku som spinilia a doooost som sa bala...tak dufam, ze fazulka rastie bez problemov 🙂 Ja som studentka...akoze sa "ucim" na statnice :D ale myslim, ze to bude len taka fraska :D spoluziacky sedia den a noc nad knihami a ja den a noc spim ako zarezana :D proste nevladzem....ale nebudem uberat na komforte mojej fazulke! 🙂 nech sa somnou komisia potrapi 😎 😝

@mirreckall Gratulujem 🙂 my by sme mali mat niekedy okolo 21-24- segra povedala, ze ma drobec bude nenavidiet, ze bude mat narodky a vianoce v kope 😅 ale mne je to teraz uuuuplne jedno, len nech je zdrave 🙂

franina
3. máj 2012

@mirreckall gratulujem 😉 a ako to zvladas? mas nevolnosti?

@lenka_enka musis si tam zapisať kedy je priblizny termin, potom nastav, aby to videli vsetci, lebo asi mas len pre priatelov... mna caka este jedna skúška a potom v pohode uz... len dajak sa mi nechce ... 😅 ja idem vo stvrtok... 🙂

lenka_enka
3. máj 2012

@franina noo, jedna skuska, to bude fajn, drzim palec 🙂 ktory si rocnik, co studujes? ja uz chcem mat od tej celej skoly pokoj, a venovat sa svojmu brusku 🙂 teraz mi to cele kazi radost z tehotenstva 🙂

franina
3. máj 2012

@lenka_enka som vo IV ... soc. práca... a ty?

lenka_enka
3. máj 2012

@franina V. učiteľstvo akademických predmetov 🙂

franina
3. máj 2012

@lenka_enka fíha no tak už končíš 😉 bude dobré, však ste na to dvaja 😉

adrianka127
3. máj 2012

Ahojte mamicky... som sa dlho neozvala. Som velmi nestastna 30.4. moj pokladik prehral boj s osudom a jeho srdiecko sa zastavilo.... Potrat v 10 tyzdni. Ale vsetkym prajem aby ste sa dockali stastneho konca a narodia sa vam zdrave slniecka. Ja uz jedno doma mam a je uzasny... Ale aj tak to boli... 😔 Ahojte...