Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@cenculinka ked sa bojim, pri prvom tehu som bola v 3 tyzdni na utz a vecer som nemala ziadne tehu priznaky ako predtym...o dva tyzdne som potratila...tak sa bojim....ale sa aj bojim, ci je vsetko ok... 😝
mne robila doktorka sono-vaginalne už trikrát... neboj 🙂 vedia, čo robia 🙂
@nelynka mohla by som sa prosim pridat do sukromky?
@vvia v centre mi vzali krv a urobili sono, potom o tyzden dalsie a potom mi dali kratku spravu, ktoru som uz dala doktorovi. ten mi urobil sono a objednal na 12. tyzden na sodo - merania
@katasa tak uz vies aj datum, jupii, aj ja chcem uz vediet na com som :D neviem sa dockat pondelka 🙂 a to ozaj uz mas knizku? ja som si myslela ze to sa dava az po 3 mesiacoch, chcela by som mat tiez taky dokument doma :D
Ahojte, aj ja by som sa chcela pridat do sukromky. Ako sa to robi? Este som tu nebola.
Ahojte babenky,
Mohli by ste aj mna pridat do sukromky?
Ja mam 36 a som v 6 tysdni po IVF.
Dakujem 🙂
tak som dnes bola u lekara a som oficialne v "tom" 6 týžden a termín porodu je 28.12.2012....jupiiii..no a nelynka možes ma pridat k vam?
preco je sukromna skupina? 😕 nemozme si pisať tu?
@franina Ja som za. Vobec neviem, ako sa tam dostat a mozeme si aj tu pisat.
@miruska1903 super, však nie je to nič tajné 😕
chcem sa opýtať, či aj Vas boli niekedy brusko? a ako prsia, bolia Vas este?
@franina ahoj, mna boli aj brusko-ale uz ovela menej ako na zaciatku....pri takej vacsej namahe, alebo rano....a tak narazovo niekedy...asi rastie 🙂 a prsia ma bolia 24/7 :D to je asi dan za to, ze su teraz take pekne a plne. Nemozem ani spat na bruchu-aspon si zvykam na to, ze budem mat brusko 🙂 vlastne uz aj mam, take mini, ako keby som sa dobre najedla 🙂 teba bolia tiez?
@lenka_enka ahoj 🙂 brusko este boli, prsia tiez ale da sa ... v k torom si tt? presne ako píšeš bruško mám ako keby som sa fajne najedla 😀
@franina Aj ja mam presne take iste pocity ako vy, prsia bolia...24 hodin denne a sem tam aj brusko, ale teraz uz menej ako v 5. - 6. tyzdni. Zevraj sa maternica roztahuje. Ale mne byva trosku viac spatne, ale keby len rano...mne byva cely den a najhorsie je to vecer. CO robite proti tymto nevolnostiam? Lebo ja mam pocit, ze mi nic nezabera...len spanok 🙂
@miruska1903 myslis na zvracanie? mne nie je na zvracanie skôr sa mi hlava točí a niekedy aj bolí, a aj oči mám ťažké... keď je veľmi zle tak si lahnem...nic iné mi neostáva a veľa pijem 🙂
@franina Mne ani nie je na zvracanie...ale zaludok sa mi kruti...ako po opici 🙂 Na nic nemma chut. A sem tam aj mna hlava boli...je to tvoje prve?
@miruska1903 @franina No tak ja poslusne hlasim, ze miesto toho, aby mi bolo lepsie , je mi horsie :D doteraz mi bolo tak, ze mi krutilo po bruchu,hlava sa mi krutila...tlaky lietali hore-dole ....proste take podivne stavy, ale dalo sa to rozchodit. ale vcera a dnes normalne uvazujem, ci nepojdem zvacat, a fungujem asi tak na 10% je to taky matozny stav :/ na rozkyvany zaludok pomohli suche rozky a na tu hlavu mi pomoze asi fakt len spanok.....dufam, ze sa nedostavi migrena ako pred vcerom, bleee 😖
@miruska1903 no presne tak ako opisujes, krúti sa mi hlava, zaludok... ako keby som pila celú noc.... je to moje prvé tehotenstvo, dúfam, že bude všetko dobre 🙂 na utzv si uz bola?
@lenka_enka a v ktorom týzdni si?
ja momentálne milujem polievky, ale normálne na litre 😅 a vy ste vypisane?
ahojte kočky, ja sa k vám tiež pridávam 🙂 termín máme cca. 18.12.2012... tento rok dostaneme najkrajší vianočný darček :D
@franina 7 tt, nepise mi to pod obrazkom? 😠 hmmm....tie pristroje ma nejak nechcu pocuvat, musim s tym nieco pocarovat 🙂 v pondelok idem na UZ a uvidime, co nam povie doktorka....ci sme ok...uz sa neviem dockat, lebo zo zaciatku som spinilia a doooost som sa bala...tak dufam, ze fazulka rastie bez problemov 🙂 Ja som studentka...akoze sa "ucim" na statnice :D ale myslim, ze to bude len taka fraska :D spoluziacky sedia den a noc nad knihami a ja den a noc spim ako zarezana :D proste nevladzem....ale nebudem uberat na komforte mojej fazulke! 🙂 nech sa somnou komisia potrapi 😎 😝
@mirreckall Gratulujem 🙂 my by sme mali mat niekedy okolo 21-24- segra povedala, ze ma drobec bude nenavidiet, ze bude mat narodky a vianoce v kope 😅 ale mne je to teraz uuuuplne jedno, len nech je zdrave 🙂
@mirreckall gratulujem 😉 a ako to zvladas? mas nevolnosti?
@lenka_enka musis si tam zapisať kedy je priblizny termin, potom nastav, aby to videli vsetci, lebo asi mas len pre priatelov... mna caka este jedna skúška a potom v pohode uz... len dajak sa mi nechce ... 😅 ja idem vo stvrtok... 🙂
@franina noo, jedna skuska, to bude fajn, drzim palec 🙂 ktory si rocnik, co studujes? ja uz chcem mat od tej celej skoly pokoj, a venovat sa svojmu brusku 🙂 teraz mi to cele kazi radost z tehotenstva 🙂
@lenka_enka som vo IV ... soc. práca... a ty?
@franina V. učiteľstvo akademických predmetov 🙂
@lenka_enka fíha no tak už končíš 😉 bude dobré, však ste na to dvaja 😉
Ahojte mamicky... som sa dlho neozvala. Som velmi nestastna 30.4. moj pokladik prehral boj s osudom a jeho srdiecko sa zastavilo.... Potrat v 10 tyzdni. Ale vsetkym prajem aby ste sa dockali stastneho konca a narodia sa vam zdrave slniecka. Ja uz jedno doma mam a je uzasny... Ale aj tak to boli... 😔 Ahojte...

@katasa jeeeej ty uz mas knizku, ja stale nie 😠 dostanem az 14.5. 😎