Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
ahojte. dnes o 13:00 ideme k nasmu dok. 1.krat sa ukazat, kedze nas zatial videli iba v centre. snad je vsetko ok a dostaneme uz aj "vodicak" 😎 🙂
Ahojte, tak my sa tiež k vám pridávame 🙂
ahojte, tiez sa k vam pridavam. termin zatial 24.12. 2012 🙂 baby, ktore ste boli v 5.tt + 3 dni cca na utz stalo sa aj vam ze este nebola na plode vidno akcia srdiecka?
@bambulka101
@petulka90
@bubutko
Napiste @nelynka aby vas pridala do sukromnej temy - vsetci su tam 🙂
Ahojte,
som tehotná 7t , termín by som mala mať 7 decembra. Hľadala som maminy ktoré majú rovnaký termín. Neviem, našla som ? Môžem sa pridať?
Teraz som sa zaregistrovala, takže ešte neviem ako to tu funguje. Stránku poznám, lebo keď som bola na IVF tak som tu čítala príspevky, čo mi veľmi pomohlo, baby mali veľa skúseností. Preto som sa teraz zaregistrovala, lebo je dobré ak človek komunikuje s niekym, kto prežíva to isté.
Mám 32, čakám prvé bábo, po 4 neuspešných IVF sme sa rozhodli pre adopciu a týždeň na to som zistila, že som tehotná. Tak sa veľmi tešíme.
@nelynka
Ahoj hladala som "decembrové maminy" aj som sa tam napisala príspevok. A barbora 21 tam píše 3 babám, aby ti napísali kvoli pridaniu do súkromnej skupiny - ak som správne pochopila tak diskusia prebieha tam. Chcem ťa poprosiť či by si nepridala aj mňa.
Niečo málo o mne:
Ahojte,
som tehotná 7t , termín by som mala mať 7 decembra. Hľadala som maminy ktoré majú rovnaký termín. Neviem, našla som ? Môžem sa pridať?
Teraz som sa zaregistrovala, takže ešte neviem ako to tu funguje. Stránku poznám, lebo keď som bola na IVF tak som tu čítala príspevky, čo mi veľmi pomohlo, baby mali veľa skúseností. Preto som sa teraz zaregistrovala, lebo je dobré ak človek komunikuje s niekym, kto prežíva to isté.
Mám 32, čakám prvé bábo, po 4 neuspešných IVF sme sa rozhodli pre adopciu a týždeň na to som zistila, že som tehotná. Tak sa veľmi tešíme.
ahojte, tak aj my sa pripájame ... termin 17.12. ... zajtra idem na sono na srdiecko, tak dufam, že bude všetko ok
@bambulka101 v centre ti dali nejaky vystup? aj krvne testy? alebo bude treba vsetky vysetrenia opakovat? myslim, ci bude treba brat krv ako tehulke u gyndu
Ahojte aj ja by som sa rada k Vám pridala, v stredu sme boli u doktorky a tá nám potrvdila, že sme v 7- týždni 🙂
Ahojte. Môj predbežný termín je na 24. 12. 2012, takže sa tešíííme 😀
tak ja som dnes bola na kontrole, srdiecko bolo krasne vidiet ale termin porodu nam posunula dr. na 22.12. ... takze vianočné prekvapenie 🙂
ahojte, aj ja sa pripajam, zatial termin 30.12.2012, sestricka povedala do telefonu, ze mam prist az o tri tyzdne na kontrolu, bude to nase druhe 🙂 blahozelam Vam vsetkym 🙂
Potvrdené 🙂 24.12 🙂
neviem 🙂 až v piatok som dostala knižku 🙂 a nepísala som Nelynke 😒
a vlastne ani neviem, ako do sukromky a ako sa volá 🙂
ahoj, tak asi sa pridam k vam do temy...chcem sa spytat,podla tehotenskej kalkulačky som v 5 týždny a 2 dni tehu. Je nacase isť k lekarovi, ci este pockat...ultrazvuk nie je 100x zdravy tak sa mu chcem co najviac vyhnut, ale mam zvlastne pocitiy v brusku, obcas ma sklbne, obcas pichne, zaboli...a mam strach ci je vsetko ok....ake amte skusenosti? bolo uz vidiet srdiecko u niektorej z vas?
@ika84 ahoj kocka, no mne v tomto tyzdni nebolo este vidiet mimco, iba "bublinku". k lekarovi chod cim skor, podla mna ten prvy usg je dolezity z hladiska mimomaternicoveho tehu a tak, ved lekari vedia co robia. a budes mat istotu, ze je vsetko ok 🙂 drzim palce

@karinka2105 dakujem napisem 🙂