icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

mata_ba
3. apr 2012

@janina7911 iha,no to nezavidim...ale aj u vas sa hadam vycasi 🙂 ale zima je vonku aj tu

kajuska09
3. apr 2012

@mata_ba nevies sa zohriat? To poznam ten pocit.......uvar si teply cajik 🙂

kajuska09
3. apr 2012

@nelynka vitaaj 🙂 A veelmi drzim palce 🙂

nelynka
3. apr 2012

@kajuska09 dakujem pekne za privitanie 😀
uvidime ako to dopadne..zatial som optimista, aj ked testy by mohli silnejet rychlejsie, ale tak uvidime co bude 😀

vvia
3. apr 2012

@nelynka ahoj ja som po ivf a ty na krv ides v utorok a uz teraz testujes? citala som ze pozitivny test tak skoro sposobuje pregnyl. ale neviem. ja na krv idem v stredu

nelynka
3. apr 2012

@vvia ano ano v utorok idem, ale ja som po PK, takze ja uz pregnyl pekne dlho v tele nemam, aj toto mam odsledovane kedy odisiel.
od 4dna po ET uz mam tehu ciarky, ale silneju strasne pomalicky..tak snad sa drobec poriadne zakusne..tohto sa bojim najviac.

vvia
3. apr 2012

ako vies kedy odisiel?

kajuska09
3. apr 2012

@nelynka veeelmi drzim palceky aby sa to podarilo 🙂 A preco si musela ist na IVF ak to nie je tajne?

nelynka
3. apr 2012

@vvia lebo od vkladu som robila testiky, aby som vedela kedy sa vyparil, mala som ho v tele nejakych 7- 8dni..

vvia
3. apr 2012

@nelynka jaaaj to by ma ani nenapadlo takze ja budem zbTocne este testovat asi

nelynka
3. apr 2012

@kajuska09 dakujem pekne..
my sme na IVF sli koli velmi zlemu SPG manzela, ma 99% patologiu a velmi pomale spermijky..tak sme sli rovno do IVF..
my uz jedno sme mali zasebou, toto uz bolo druhe IVf..
ale to prve nevyslo..len KET a to som mala potrat v 6tt..
potom dlho dlho nic, v septembri manzelovi toto diagnostikovali a v oktobri som otehotnela a znova potrat v 7tt..

tak som skoncila na hematologii a teraz picham este k tomu injekcie na riedenie krvi..

vvia
3. apr 2012

@nelynka aj to nejak pocitujes?

nelynka
3. apr 2012

@vvia no pokial mas na to nervy, mozes kludne testy zacat robit..aby si videla kedy je pregnyl prec..
alebo pockat este aspon do soboty - nedele a skusit testik, to uz by mohlo byt nieco vidiet..

mata_ba
3. apr 2012

@kajuska09 veru si asi aj uvarim 🙂

nelynka
3. apr 2012

@vvia co myslis ci pocitujem? ze som tehu?
no neskutocne bolia prsia, ale to vsetko su podla mna len hormony co beriem, lebo tie bolia od odberu 😀 😀

@mata_ba si mi chut narobila, uz varim aj ja 😀

kajuska09
3. apr 2012

@nelynka tie injekcie poznam velmi dobre......v tretom tehotenstve som tiez pichala, ale nepomohlo.....verim ze moje 4.tehu bude konecne uspesneeeee 🙂

nelynka
3. apr 2012

@kajuska09 no to mi ani nehovor, topiaci sa uz aj slamky chyta..
a ty si kedy zacala pichat? hned ako si vedela ze si tehu?
ja mam pocit ze mi nejako prestavajuzaberat, znova sa rano budim so spuchnutymi rukami a jak som zacala bolo vpohode toto..

vvia
3. apr 2012

@nelynka tie mna vzdy bolia aj pred ms. a bolia ma aj teraz a velmi. no skusim testnut na vikend. odber som mala vo stvrtok vklad v nedelu tak snad cez vikend uz by som mohla snad nie?

nelynka
3. apr 2012

@vvia mna prave nie, len ked duphik som brala, a dakedy ani vtedy..
skus testnut, pregnyl uz urco nebude..ten je tak cca 10dni maximum ked si pichala 10 000j

mata_ba
3. apr 2012

@nelynka no len nech nas pekne zahreje 🙂

nelynka
3. apr 2012

@mata_ba co nas ale nase babetka hlavne 😀

kajuska09
3. apr 2012

@nelynka teraz v tomto tehu si nepicham...uvidime co povie doki ked za nim skocim.....ale kedze sme asi prsli na pricinu mojich potratov, a beriem hormon plus Anopyrin, snad nebude potrebne pichat......uvidime 🙂

nelynka
3. apr 2012

@kajuska09 a aku mas pricinu potratu? co ti povedali?
lebo mne uz jak toto s injekciami nevyjde tak sa asi zastrelim..lebo uz fakt nemam sajnu kdy by mohla byt chyba.. 😖

st2
3. apr 2012

@vvia veru to by uz mohla

inak uz tuto skupinku sledujem aj ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja viem uz som sisi z toho 😀 😀 😀 😀

vvia
3. apr 2012

@st2 no hovor mi o tom kto je sisi :D som jak posadnuta

mata_ba
3. apr 2012

@nelynka no ved ja to beriem tak,ze nase babatka beru teplo nam,tak my si musime dat cajik,aby sme im vytvorili dalsie teplo 😀

nelynka
3. apr 2012

@st2 mojaaaaaaaaa zanedlho sa aj ty k nam pridas, uvidis 😀

nelynka
3. apr 2012

@mata_ba veru veru..ja ale take navaly horuca mam niekedy ze az 😀 😀
jak stara zena

vvia
3. apr 2012

@nelynka pichala som 7500 naposledy v stedu vecer ved poznas. cize dnes je len 6 ty den

st2
3. apr 2012

@vvia inak ja skusim testnut zajtra pre info ci tam este pregynl je, zajtra budem vlastne 7 dni od pregynlu