Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
idem ja pracovat, krasny den Vam vsetkym prajem 🙂
@kajuska09 ja sa nesledujem,ale clovek sa uz boji po
potratoch,co zase telo vymysli.
A s tymi rukami to nie je sledovanie ale to proste rano neprehliadnes..
Nam nic neprislo,my sme tam vtedy zili tak sme boli
aj na konzultacii potom,ale mne to aj tak nejake divne
pripadalo,lebo muzovi robili dodatocne a len krv a asi
porovnavali..lebo mi na ziadanku z car nenapisali
vysetrenie partnera ale len mna..ale vraj tam nic nevidid
@nelynka jasne, ja to chapem s tym sledovanim sa......som teraz velka frajerka, kedze zatial nemam tehu potvrdene lekarom......dnes som len 27.den cyklu, ale vcera mi ukazalo dve jasne ciarky.....uvidime ci ma lekar da hned na PN, ale rozmyslam, ze ked sa budem dobre citit, poviem mu ze chcem pracovat......lebo byt doma cely cas je o nicom.....stale by som na to myslela. A kedze zrusili dobrovolne nemocenske poistenie, ktore som si platila 3 roky, tak moja PNka by bola uplne smiesna ☹
@mata_ba no to asi nie, tak to fakt len ten cajik ostava 😀
@kajuska09 no ja to tiez potvrdene este nemam, az v utrok a aj tak neuverim ze je vsetko OK kym nebude srdiecko..minule sme sa ho ani nedockali..
ja som na PN od transferu, mam psychicky aj fizycky narocnu pracu a teraz co sa tam deje len by som sa rozculovala..
minule som chodila do prace a tak to aj dopadlo 😒
a to DNP, ono dalo sa koncom januara prihlasit nanovo, este za starych podmienok, ja som to tiez tak urobila a pocita sa mi do toho aj doba poistenia predtym takze uz mozem cerpat aj PN z DNP..
a aj keby nebolo, ja radsej budem doma v klude a mat 250e ako byt v robote a zarobit 400 a riziko ze pridem o drobca aj ked riziko je tam stale..
@st2 lenze pokial ty tych 26tyzdnov nemas sa ti berie predchadzajuce poistenie, je jedno ci z DNP alebo normalne..
ja som sa na to pytala, ked so bola tehu v novembri, lebo som si ho len od jula platila a mi teta povedala, ze tym ze nemam toho pol roka zaplateneho tak sa mi skuma predchadzajuce poistenie za posledne dva roky a to som mala v CR tak posielala papiere do CR aby jej to co najskorej prislo, kym poziadam o PN
@st2 nie, ty pokial nie si nanovo prihlasena na DNP tak sa ti nepocita..
pokial DNP mas, tak ked nemas zaplatenych tych 26tt tak skumaju ci budes mat do tych 26tt co ti chyba z toho zamestnania prdetym..
pokial ano, tak ti vyrataju aj PN z tohto DNP co teraz platis plus zo zamestnania budes mat..
Dievčatá, ženy, dámy.. Pridávam sa k Vám.. 🙂
po polroku snaženia sa dve // na teste objavili.. tešíme sa.. nejdeme sa však veľmi - 12.4. nám, dúfajme, toto naše tešenie potvrdí lekár.. 🙂
ahojte,vitam vsetky novee tehulkyy,juj tesm sa ze sa to tu rozrastaa,ja sa neviem dockat svrtku iked tam toho asi moc neuvidii 😒
dakujem vsetkym za privitanie, aj tebe cukruska - a ako to vyzera s tebou, pridas sa k decembrovkam?
A chcem sa vas kocky spytat, pokial nam doktori nase tesenie potvrdi, poculi ste uz o testoch na zistenie pohlavia? Budete si to niektora robit? Mate nejake skusenosti?
@adrianka127 uvidime o par dni
Tak nech ti to vide, tak ako si zelas... 🙂
@adrianka127 dakujem... vy ste uz chceli ci nahoda?
@adrianka127 pocula,ale neplanujemm,pockam sii na uzv🙂)

@nelynka fakt?to ja vobec,,ja sa len drkocem furt 🙂 aj ked teraz mi je uz lepsie 🙂 len zase musim vybehnut do tej zimy 🙄 😀