Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@darja20 ahoj, aj mne vycházda presne termín 2.12. a aj na kontrolu idem ako ty 12.4. tak sa teším s tebou, aj my máme ročného chlapčeka, veľmi by som chcela dievčatko, ale hlavne aby bolo zdravé 🙂
@zstachurova ano? ja radsej chlapca este, ale ak bude dievcatko, tiez budem rada, aspon budem mat doma citlivu dusu 😀 a jasan, hlavne zdravicko, ostatne je jedno 🙂
@nelynka no ty vole.. 😕
@nelynka Ste si toho statočne prešli... takže teraz si to plne zaslúžite, klop klop klop, nech vám to neurieknem. 😉
@emode no hej, lenze si vezmi ze aj s tou patologiu som otehotnela normalne, akurat ze som zase raz potratila.. a az po tomto potrate mi zistili tuto mutaciu a na genetike v prahe nam povedali ze je vsetko Ok 😀 😀
@darja20 ta hej, ale pohoda 😀 😀 😀 😀
@janina7911 snad som si to nezariekla uz zase sama, ze som sa sem pridala..
naposledy som uz mala aj peknu fotecku a pridala sa do juloviek a tyzden na to som uz aj slapala na kyret 😀
ale teraz je to ine, citim to 😀
@karinka2105 juuuj,aj ja idem vo stvrtok..teda dufam,ze tam doki bude..dnes mu zavolam...a hadam uz bude vidiet aspon gestacny vacok 🙂
@lllucia vitaaaaj 🙂
Ahojte baby tak je to potvrdené som v 5 tt,zatiaľ vyzerá všetko v poriadku ale trochu má dnes vystrasila doktorka, lebo mi našla na materinici aj myom, povedala že e veľmi maly(15mm) a že je celkom na dobrom mieste tak že si nemám robit starosti, tak dúfam e bude všetko fajn a bude rast len bábätko , držte palce
Ak máte niektorá s týmto problémom skúsenosti budem rada ked mi napíšete 🙂)
Všetky sa drzkajte🙂)
@nelynka Určite to bude iné, neboj. 🙂
@mata_ba Gestačný bude vidieť určite, ja som s prvou bola v 5tt na prvom USG a to už bol aj celkom veľký. 🙂
@sestrickapg Z myómu si ťažkú hlavu nerob, mne sa pri prvej dcére urobil na maternici počas prvého trimestra, našli mi ho, keď som bola na skríningu na downov syndróm a potom sa potvrdil pri cisaráku. Myóm, pokiaľ nezačne robiť problém, tak sa nerieši, len priebežne každého pol roka sleduje. Takže kľud, nič sa nedeje. 🙂 Mne sa počas tehu urobila aj cysta v pravom prsníku, s tým idem v júni na kontrolu, tak verím, že bude všetko ok... lebo ako som teraz otehotnela, začalo ma to v oblasti cysty bolieť na dotyk.
@sestrickapg ja som pri prvom tehu mala len vela vela cist, na vajecniku..
ale potom sa vstrebali..
s myomom priamo skusenost nemam..
a gratulujem 😀 😀
@mata_ba urcite bude GS viediet, mozno uz aj drobca uvidite 😀
@janina7911 no uvidime 😕 😅 😀
@janina7911 @nelynka no dufam,ze bude 🙂 lebo minuly stvrtok este nic nebolo...
ahojte 🙂
júúúúúúúúúúúúúj baby, tak vy ste toho dnes neskutočne veľa popísali, som veľmi rada, že sa to tu tak pekne rozbehlo 🙂 novým tehuľkám gratulujem a držím palce tým, ktoré ešte čakajú na krásne 2// 🙂
tak ja som nakoniec bola už dnes u dr., robil mi aj sono, ale iba tak kratučko, drobca ešte nebolo vidieť, tak ďalšie sono o dva týždne, ale som spokojná, že drobček je pekne v maternici, ako má byť 😉 😉
@karinka2105 ani mi nehovor..podobne 🙂
@karinka2105 ja som dnes 5tt1d 🙂 hovoril, že o dva týždne, by sme už mali vidieť aj srdiečko, veľmi sa teším, ale aj trošku bojím 😉 už nech prejdu tie dva týždne 😉
neviem, ale myslím, že v nejakom 7tt-8tt by to už malo byť vidieť 🙂
občas ma pichne v podbrušku.. dúfam, že to nie je nič zlé..
nech už je 12.4. a som u dr.! dovtedy budem nepokojná..
este sa chcem opytat, ci je tu nejaka kojaca mamicka. mna prsia nebolia, iba obcas pri kojeni ma strasne bolia bradavky a mam horuce prsia.
@ajka81 jeeeej supeeer..
@karinka2105 ja si myslim ze v tom 7-8tt by malo uz byt vidiet ci tam biju dva srdiecka alebo len jedno ked su jednovajecne..
ked dvojvajecne tak aj skorej.. 🙂
@nelynka som zvedava ci tam bude len jedno ci dveee 🙂 ,unas nabeh je takzeee🙂)
aj vy ste tak strasne unaveneee?
@karinka2105 u nás je tiež vyššia možnosť dvojičiek, je to veľmi pekné mať dvojičky, ale aj veľmi náročne na výchovu, ufff, to by bola makačka 😀
na mňa v takomto poobedňajšom čase ide neskutočná únava a zima, pravidelne ležím pred telkou s čajom zababušena v deke 😵
@karinka2105 no vzhladom na IVF aj my mame nabeh na dve, aj ked ja si myslim ze dve nebudu, ze bude len jedno..
mna tiez poobede chyta unava, ale ja ju furt presedim pret PC alebo pred TV ale zato o deviatej vecer uz zalomim stale 😀 😀
Ahojte baby 🙂 Dnes som sa dozvedela,ze cakame 2.bábo <3 <3
@eviis Jeej, pozerám, že tiež dosť skoro po prvom. 🙂 Ty si asi rodila normálne, nie cisárskym, že? 🙂
@eviis Gratulujem, pozerám, že máte ešte mladšie dieťatko ako my, náš Maxim ide mať rôčik teraz 11.4. takže som tiež ešte v šoku ako pri ňom zvládnem tehotenstvo, keďže on je ako atómová elektráreń, ale je to super 🙂
Ahojte,pridávam sa i ja k vám.Dnes mi zatiaľ len z krvi potvrdili tehotenstvo,na bud.týždeň ma čaká prvé sono.chcem sa vás spýtat,je normálny málinko tmavší výtok ako biely v začiatku tehu? možno je to práve po vyšetrení,čo som dnes absolvovala,mám tak ružovohnedastý,ale slabučký výtok.

@darja20 jaaaaj..no uvidis o tyzden..to je uz zachviku 😀
my sme sli prvykrat koli MM, mal rakovinu a musel koli ozarovaniu cakat..to nevyslo..
potom KET (z mrazenych) vysiel ale potrat v 6tt
a potom 3roky nikde nic..tehu, potrat a uz som na to nemala nervy, MM ma slabe spermie, 99% patologia..tak preto 😀