Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@eviis gratulujeem,zvladnesss neboj a tatik rozdychaa
@kajuska09 juuuj, tak to neviem. kamoska sa tak koncom januara odhlasila a na novo prihlasila. uz je to aj tak jedno, netrap sa. ja si neplatim nic a ani som neplatila. Mam vysoky prijem v hrubom, takze by som mala maximalnu matersku. len musim porodit do konca roka, ktovie ako to bude buduci rok, ked je nova vlada 😒
ahojtee,robim tabulku,prosim kto chce aby som ho tam dala poslite mi Ip,kde bude mesto,vek,pohlavie-to este dodatocnee 😀 ,mena ak mate a surodenci,,dakujemmm
dobruu noc 🙂
@kajuska09 no bohuzial tak ako pise @biibii ta svagrina
pripravila o pekne peniazky,dalo sa,ze do konca januara
sa odhlasis a nanovo prihlasis a plynie ti dalsich 270dni,
ale stale za starych podmienok,no s tym,ze si pala behom
2rokov predtym poistenie,mohla by si na Pn nastupit
uz teraz a mala by si narok.
By som sa svagrinej sla podakovat na tvojom mieste..
@janina7911 ďakujem za povzbudive slova 🙂) dost sa mi ulavilo, a drzim palce aby ti všetko dobre dopadlo
@nelynka gratulujem 😀 a drzkaj sa nech ti to dobre dopadne a úspešne až k vytuzenemu koncu🙂)
@sestrickapg dakujem krasne, dufa v to, ze to bude OK..
aj ked by som teraz potrebovala zamestnat hlavu niecim inym aspon na tyzden 😀 😀 😝
@karinka2105 ja ti to poslem az po navsteve dr. 🙂
@janulap oki mojaaa
@kajuska09 a ty si tehu a chcela by si MD z DNP,ktore si si platila?Ono sa to da nejako tak,ze s aprihlasis aspon na jeden den z balika,pojdes na druhy den na PN ,poistenie ti bude trvat,ale ked budes na PN,tak ho platit nemusis.Skus sa opytat v tejto teme,tam ti baby poradia:
https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/
@janulap no pokial nema splnenu podmienku 26tt tak si ho musi platit aspon toho pol roka, aby to za nu platil stat..a myslim ze sa to tyka aktualneho poistenia..ale nie som si ista..
@vvia veru mas :D mne po KETe ukazal test az 12den po ET..dovtedy ani naznak..
a teraz ked to fakt tak pocitam tak vajo uz je vlastne 15dnove 😀
@karinka2105 Ahoj, mám malý návrh k tabuľke, ak sa Ti nebude pozdávať, nič sa nedeje. 🙂 Nemohlo by v nej byť napr.: nick, vek, mesto, termín, pohlavie tip, pohlavie real, mená, ako to nakoniec dopadlo. 🙂

@nelynka práve dnes zajtra,j eobdobie mrchy,HCG dnes 14 DPO 219 😉