Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@margetakuska verim, ze mas obavy kedze si uz aj po potrate...to je normalne ja som mala bezproblemove prve tehu a ziadne problemi,ale aj tak som trosku taka vseliaka...to k tehu asi patri...ale verim ze drobci nasi budu ok a dotiahneme to spolu do uspesneho konca 😵
@loretana já byla při první dcerce to samé, od prvního dne co jsem uviděla // jsem zašla kupovat, zařizovat atd 🙂
@petra1303 já jsem se svým moc spokojená, vyměnili jsme akorát za golfky 🙂
@loretana já si bohužel objednala radši vel.44 ☹ Těhotenská pás je dobrý přes zimu, dáváš si ho bud pod triko nebo na, aby netáhlo na bříško 🙂
@xxx.klarka a aky mas kocik?
Chodite niektora cvicit do fitka? Ja mam ist aj dnes...uvidim ako to tam pojde...ale pokial nebudem mat bolesti a vynecham cviky na brucho tak by nemal byt problem...ze?
Ahoj holky!
@loretana: moc gratuluju k srdíčku miminka! Nepopsatelný pocit, že? 🙂
Já jdu na kontrolu až 24. 6., takže ještě dva týdny, achich. Už tak se mi ten čas vleče a než uplynou ty dva týdny, no děs běs. Beru už 4. dnem Duphaston a naštěstí asi funguje, protože od neděle, kdy jsem lehce špinila, se už nic neobjevilo. Klepu na dřevo. 😉 Ale před chvilkou jsem při chůzi cítila, jako kdyby se mi spustila menstruace, takový ten nepříjemný pocit, když to dostanete a nemáte vložku či tampon. Naštěstí to nebylo krvácení, ale bílý výtok. Myslíte si, že je to normální, když ho je teď najednou tak nějak víc než obvykle? Jindy tak nějak klasika, normálka, nic, co by bylo divné. Ale teď to fakt bylo, jako kdyby se spustila MS. Máte to taky některá tak?
No a jak jsem si říkala, že zatím nevolnosti nemám, tak dnes ráno mi fakt bylo zle. Normálně jsem se chystala do práce a když jsem došla do kuchyně, tak se mi udělalo tak zle, že jsem musela letět na záchod a natahovalo mě. Kdybych předtím něco snědla, tak to určitě letí pryč. Naštěstí to po cca 10 minutách přešlo, ale v práci mi pak chvilkama bylo na těch 10 minut zle. No, nic příjemného. A nejhorší je, když jdu třeba někde na záchod a něco tam smrdí. To mě natahuje hned. Nebo když jsem si dnes stříkla trochu víc deo spreje, tak mě zase natáhlo. Achich...
@petra1303: já jsem si občas zacvičila doma a strašně ráda jsem si i zatančila, když to šlo. Nejlépe s MP3 v uších při domácích pracích, to jde pak od ruky. Ale teď se raději více hlídám, nerada bych něco přehnala. Ale údajně cvičení nevadí, ale nesmí to být žádné skákavé pohyby. Mně i doktorka říkala, že na kole bych moc jezdit neměla, pokud moje trasa obsahuje nezpevněný povrch, na kterém hrozí drkotání.
@red.miky no mne Dr.pri prvom tehu zakazala bike vonku koli tomu nackakovaniu ale ze v telocvicni na stacionarnom mozem...no lenze ja chodim do fitka na take dve hodiny...a este ked som nevedela ze som tehu tak som robila okolo tych 200 brusakov...ale uz teraz ked to viem vynecham brusaky a namahave cviky...uvidim 16.6. idem novemu Dr. tu v Rakusku tak som zvedava co mi povie...lebo tu je vsetko ine ako na SK...
no krasne sa nam to tu rozrasta 🙂 srdiecka pribudaju... ja idem na ultrazvuk teraz v pondelok 13., neskutocne sa tesim, neviem sa dockat, ale viem, ze aj tak stale nebudem spokojna, az kym sa nenarodi, zdrave 🙂
neviem, o 1 babo uz som prisla, v 24. tt, dovtedy bolo vsetko skvele, vsetko v poriadku, a teraz mam asi ovela viac strach, myslim, ze take to babetkovske nakupne sialenstvo si budem schopna uzit asi az ked budem mat naozaj istotu, ze je vsetko OK, aj ked sa snazim si nahovarat, ze teraz uz musi byt vsetko dobre, stale mam v hlave plno myslienok, ktore odtial neviem dostat, chcem sa tesit, ale aj z toho mam strach
@petra1303 mám kombinaci, a i kdybych chtěla, tak si ted ani za nic nemohu vzpomenout 😀
@yanqa: tak to je mi moc líto, že jsi o mimi přišla až po polovině těhu. To už by člověk řekl, že už bude snad vše v pořádku, když přežije mimi první trimestr, že? Ale osud je někdy nefér. I když zase je to úděl přírody a možná je lepší, když to takhle příroda vyřeší než se denně dívat na dítě, které je třeba těžce nemocné nebo postižené.
Ale naprosto tě chápu, že máš větší strach než my, které jsme těhotné poprvé. Ten strach člověk ze sebe prostě nevymaže... Je to asi v každé mamince, které na svém miminku záleží a chce, aby bylo zdravé.
Holky tak ted jsem testla a jen jedna čárka, zkusím počkat.
Ale prsa citlivá a bolestivá, ztmavení bradavek, stálé lítání na wc.
@suzamen @yanqa to mi je ľúto, že ste o mimi prišli, verím, že tentoraz to všetky dotiahneme do úspešného konca 😉
@red.miky to čo popisuješ mám aj ja. Je to úplne normálne, pokiaľ ťa výtok nesvrbí a nezapácha.
Tiež sa ešte strach sa tešiť, lebo pri prvom som bola celý prvý trimester na rizikovam a najhoršie mám ešte len pred sebou, ale v kútiku srdca sa teším a dúfam, že všetko dobre dopadne.
@petra1303 už jsem si vzpoměla 😀 Orlando Alu 😀
@xxx.klarka tak to jsem ráda, že nejsem jen já takový pošuk🙂🙂🙂 hrozně si to užívám, mám pocit, že je svět daleko veselejší🙂🙂
@red.miky děkuji moc!!! taky budu držet palečky, určitě to bude dobré, zvášť když Duphaston takhle krásně zabral! A bílý výtok mám také... takže já myslím, že je to normální🙂
Tak já se zatim od Vás musim odpojit, testy mi začli slábnout, hladina HCG jen 0,5, tak prý těhu nejsem... 😕
@moncicak.as To mě mrzí. ☹ Ale nechápu jak můžou začít slábnout, jak vůbec mohla HCG hladina stoupnout teda. 😒
Ti nevim, sama to nechápu...pozitivní testy, i když slabě, všechny (dělala jsem jich 7!) a pak najednou pokles a na krvi hladina jen 0,5. Ale nekrvácim. Ani doktorka moc nechápe. Tvrdí mi, že to mohlo být i antinou, ale to se mi moc nezdá...tak Vám budu zatim jen tiše závidět 🙂
@moncicak.as to je vážně zvláštní. Tak budu držet palce, aby se zadařilo brzo. 🙂
@xxx.klarka Děkuji 🙂
@moncicak.as to mě mrzí... a neměla jsi biochemické těhu? já to měla v březnu...uvidíš že se dalsí měsíc zadaří
Já si koupila dnes ty zázvorový lízátka tak trochu pomáhají ale nevím jak v práci tam lízat nemůžu 😀
Ahojky. Já jsem měla pozitivní test už ve středu. Tak se ráda přidám 😵 Už mám doma jednoho chalána a oproti prvnímu těhotenství příznaky skoro žádné. Můžu vás uklidnit že bolest břicha (jako při MS) je úplně normálná (roztahují se vazy). Mě nic nebolí... asi už to mám všechno roztáhlé : ) A nevolnosti terve přijdou po 7. týdnu : ) Takže ty zatím ani nečekám. Všem gratuluju k pozitivním testům. 😵
@loretana Myslím že všechno je hrozně individuální. Takže pokud se neděje něco špatného (jako krvácení) Je to o.k. 😉
@moncicak.as Držím palce ať je vše tak jak si přeješ 😉
Koukám že už je tady víc dvojmaminek. Holky jak to zvládáte? Mě se úplně motají nohy z únavy.
ahojky holky, co je u vás novýho? já jsem se dneska zaregistrovala k nový mudře, starej dr byl blb, tak mě rovnou udělala vstupní vyšetření a itz, mám radost, viděla jsem zase knoflíka a mám i fotku. T.P. podle dnešního utz je na 31.1.2012

@xxx.klarka tak jsem hned koukla na Tchibo, a sukně moc pěkná, ale už jí nemají v mé velikost:( a můžu se zeptat, vůbec se v tom nevyznám - na co je ten těhotenský pás?