Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
dobre ranko, som po poradni, v 23 tyzdni mi zmakol krcok 😠 s mojimi diagnozami to ide jedna radost... opat mam sprisnene lezanie, tak mi treba, posledny mesiac mi bolo az moc dobre tak sa mi lezat moc nechcelo 😕
sono mi nerobil a na glukozovy test bude neskor, staci do 28 tyzdna. kocky trochu sa bojim, ja nechcem ist do nemocnice. da sa este tie 3 mesiace vydrzat so zmaknutym krckom? nastastie sa neotvaram.
@rony2011 A asi pokojný režim... Ja idem o týždeň v pondelok k môjmu dr., tak zistím, čo mi on povie 😀
Žienky 🙂 Dnes idem na 3D, už sa nemôžem dočkať 🙂 Strašne som zvedavá na malinkého chrobáčika 🙂
@amulienka
@kokorunecka
oběma přeju jen samé dobré!
@kokorunecka daj potom vedieť o zážitkoch z 3D 🙂 mňa to čaká v piatok 🙂
Holky taky u me jednoznacne vede Inglesina Magnum. Ale minuly tyden jsem narazila na kocarek Patron nova verze je hodne podobny Inglesine (myslim technicky) navic ma vkladatelne luzko a je to ceska firma. Tak ted mi to trochu zamotalo hlavu. Nemate nekdo zkusenosti s Patronem?? Diky
@veronika9686 🙂 a odkial si ?? a vies co cakas?
@petra1303 mňa moja doktorka kontroluje každu poradňu a naposledy to teda bola divočina.Ale som s nou moooc spokojná.
@kokorunecka ja idem na 3D v stredu tiež sa nesmierne teším.
@petra1303
mne sa velmi paci ten stokke xplory, ty mas s nim nejake skusenosti (kde sa da zohnat za najlepsie ceny? 🙂 dik
@petra1303 Mne môj doktor každý raz kontroluje krčok..
@luckatonko so stokke nemam skusenosti osobne...ale kamoska ho uz ma druhy raz a je s nim spokojna..a co sa tyka cien ona ho kupovala na svk lebo, ze sa viac oplati ako v rakusku...mne sa na nom nepozdava, to ze nie je odpruzeny...inak mi pride super...
silente: no prave ze u me Inglesina taky vede ale ten patron ma ted novou kolekci a je jen o 2kg tezsi nez Inglesina a je tam nastavitalna rukojet dle vysky, manzel ma taky 1,9m a vyhovovalo mu to. Jemu se teda po technicke strance vic libi patron ale moje srdcovka je Inglesina, takze vice mene jsem rozhodnuta 🙂
petra1303: me kontroluje krcek pokazde a taky dela pokazde uzv
@petra1303 Když se nezmíním,nekontroluje.měla jsem v časném těhu placentu nízko a pak zase mě trochu tvrdlo bříško navečer,ale to z těch rošťáků mých dvou,takže mi dělal na kontrole vnitřní utz čípku a předtim mě vyšetřoval.asi pro jistotu 😉 takže pokud nemáš žádné poznámky k němu,asi na to mají taky pravidla v určitém tt
@lussy211 podla mna je uplne normalne ked si kupis kocik a budes ho mat doma.
To su len take povery, ze ked kupis kocik dopredu moze sa cokolvek stat ...kedysi bola ina doba, na vyber boli 2 typy kocikov a kocik kupoval vzdy manzel ked bola manzelka v porodnici. Ale dnes bud si musis kocik objednat alebo natrafis v predajni na kocik ktory sa ti paci a maju aj farbu tak si ho hned po zaplateni beries domov. A co sa tej povery tyka vraj to prinasa smolu, mozes potratit alebo sa ti moze cokolvek v tehotenstve skomplikovat. Moj nazor ked zena caka druhe dieta vacsinou uz kocik ma po prvom niekde doma odlozeni takze je to len povera.Ja som ho pre pokoj v rodine odviezla k znamej. Snad som ti pomohla a objasnila veci. Vobec sa nicoho neboj kup si kocik aky potrebujes a basta.Ja zhanam este nejaku lahko skladatelnu konstrukciu na vajicko.A ked zozeniem tak ani to nikomu doma nepoviem a schovam ho.
Mě vnitřně doktorka nekontroluje pokud si na něco nestěžuju,dělá jen ultrazvuky.
Včera se miminku podařilo mi nakoupnout kyčel,tto bylo docela teda nepříjemný,teď tam kolikrát vyvádí,že mám boule po celém břiše 😀Ale jak se jde kouknout manžel nebo malá,tak nic. 😅 🙂
ahoj holky, mám na vás dotaz - máme některá zkušenost s lékem Vasocardin na vysoký tlak a bušení srdce? Dnes jsem byla na interně, kam mě poslala moje dr, protože mi naměřila opakovaně vyšší tlak (140/90, naposledy 150/100) a dnes mi napsala recept na tento lék. Problém ale je, že já jsem jsem hrozný strašpytel a spíš si myslím, že je to strach z doktorů než opravdu vysoký tlak... v září jsem měla půjčený tlakoměr a tlak byl naprosto v normě - kolem 110 - 120 na 70 - 80, prostě normálka... Teď si ho začnu měřit znovu a uvidím, ale spíš si myslím, že to dnešní měření (140/90) bylo ze strachu... Ach jo, já nevím, co dělat - nechci brát léky zbytečně, navíc tyto snad jsou dost silné... Holky, poraďte, co byste dělaly?
@loretana No hlavne problem je s prasky na vysokky tlak, ze nevis jak telo zareaguje, zrovna minuly tyden jsem zazila pani ktere se udelalo spatne, kdyz ji vymenili ty leky. Co koukam tak se asi i muze. Merila bych ale tlak, ne ten zapestovy, ale poradny na ruku, ten lepe funguje, a zkusila bych ty prirodni leky, jako pit apod. 🙂 To bude dobry, osobne bych mozna zkusila jeste jednoho lekare, prakticky nebo gynekolog, proste ten druhy od toho prvniho co to napsal 🙂
Jinak nas kontroluji pokazde komplet, cipek, brisko a vsechno plus ultrazvuk.

dobre ranko baby,to zas bola noc,nase melicke si v noci robilo poriadnu discoteku,tak som vstala uplne nevyspata 🙂 ale co sa da robit 😀
a este jedna otazocka,mate niektora aj kocik aro team enzo?