icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

elise
14. jún 2011

@jaya47 všetko dobre dopadne🙂 ja idem až 28 na prvý ultrazvuk, sa neviem dočkať ten čas akosi pomaly plynie🙂

lucika09
14. jún 2011

@jaya47 všetko bude dobré 🙂
@elise mám deň pred Tebou náskok a som veľmi zvedavá, dúfam, že všetko bude o.k a možno aj dostanem knižku (pri prvom som ju dostala v 8 tt).

jaya47
14. jún 2011

@lucika09 @elise No, ja viem, to je len nervozita z nepoznaneho 🙂)) Uz sa strasne tesim 🙂))

maggiore
14. jún 2011

@lucika09 ďakujem za privítanie, len aby som tu ostala 😒

olousek35
14. jún 2011

zdravím všechny nové snažilky. Je to moc fajn, že se to tu tak rozjíždí

iluss
14. jún 2011

Ahoj 🙂 mohu se k vám přidat?

Ještě to nechci zakřiknout, k doktorce jdu na prohlídku až za týden, ale podle několika testíků, na kterých jsou dvě silné // a dle ranních (no spíš celodenních) nevolností a nepřicházející MS jsem si skoro jistá, že jsem těhulka 😅 Termín mi dle kalkulačky podle podlední MS vychází na 19.2.2012 😉

Chtěla bych nám všem popřát klidné a bezproblémové těhulkování a ať to tu spolu zdárně doklepeme do šťastného konce! 🙂 😀

loretana
15. jún 2011

@lucika09 děkuju, snad to tak opravdu bude a příště se už dočkám🙂

moncicak.as
15. jún 2011

Tak dneska objevena slaboulinká // 😀 , ale o víkend má přijít MS, tak počkám do pondělka, zda // zesílí, nebo zeslábne a dojde MS. že bych se s TP ještě vešla k vám? 😀 Tak jedno ,,píchnutí" s mylnými slovy manžela ,,stejně jsi těhotná" (podle krve jsem ale nebyla, i když předtim byli slabě pozit.testy) nezůstalo bez následků 😀

yanqa
15. jún 2011

@moncicak.as ze by si predsalen tu stavku vyhrala? 🙂

moncicak.as
15. jún 2011

@yanqa Uvidim, zda // bude sílit 😀 Ale vypadá to tak 😀

yanqa
15. jún 2011

nevolnosti pomaly ale iste prichadzaju :( v prvom tehotenstve mi vobec nebyvalo zle, maximalne par krat rano som sa nemohla hned najest, ale najprv chvilu pockat, tak som dufala, ze to tak bude aj teraz, ale cim sme dalej, tym viac mam rozkolisany zaludok, vcera vecer mi bolo tak zle, ze som skoro ani nezaspala, a si predstavte, ze moj drahy manzel si dal na veceru rybicky s cibulou, to bola krasna aroma 🙂
asi je naozaj kazde tehotenstvo jedinecne, ale tak si hovorim, ze nech mi je zle aj nonstop, azz do konca, len nech je babenku dobre 🙂

moncicak.as
15. jún 2011

@yanqa Nelíbí se mi,že je Ti zle, ale ta poslední věta 😀

xxx.klarka
15. jún 2011

@iluss vítám Tě, já to mám potvrzené z krve, ale na UTZ jdu až v úterý 🙂 Držím palečky aby doktorka vše jen potvrdila. 🙂

@moncicak.as wow, to zní nadějně, držím palce 🙂

6mia6
15. jún 2011

Ahojte, tak ja to ešte nemám potvrdené ale test bol pozitívny. Takže sa pridávam.

hejdita
15. jún 2011

tak se taky hlasim 😀 zatim nepotvrzeno od doktora jenom tehu test pozitivni tak se jeste uvidi co a jak k doktorovi pujdu az za 3t ....do vcera sem se tehotne necitila jenom co sem si udelala test a uvidela dve carky tak si najednou vsechno uvedomuju 😀 no je to vsechno zvlastni pocit su rada tesime se s manzelem uz to bude 3 miminko ...tak nejak sme vedeli ze 3 deti mit budem tak ja doufam ze fakt jenom 3 protoze pri tomto tempu 😀 ani nevim jak sme se k miminku dopracovali 😀 protoze casu moc nebylo 😀 no ale tak su zvedava co a jake to bude ja sme mela tehotenstvi kazde jine tak i to mne zajima 😀

t_stehlova
15. jún 2011

@jaya47 no to teda je, ale manžel sa s ním aj tak stále rozpráva 🙂 naše vytúžené bábätko 🙂

jaya47
15. jún 2011

Tak, vratila som sa od lekara, intrauterinne, tesne nad isthmom plodove vajce o priemere 4.3 mm. Nalez zodpoveda hebd. 5. 😉
Ze je trosku nizko, ale nemal by to byt problem. Plodove vajce - to je gestacny vacok? Zltkovy vacok? Plod v niektorom z nich, ci ako?
Co je hebd. 5 ?

yanqa
15. jún 2011

@jaya47 ze zodpoveda 5. tyzdnu? moze byt?
hebdomadaire po fr. je tyzdennik, cize to hebd. bude podla mna z latinciny asi tyzden...

jaya47
15. jún 2011

@yanqa Ano, moze byt, som 21DPO. Aj som si myslela, ale tak radsej overila 🙂

t_stehlova
15. jún 2011

@lucika09 ďakujem 🙂

petra1303
15. jún 2011

@suzamen gratulujem k dvojickam 🙂

Ahojte... zajtra o 11:40 mam Dr. Idem k nemu prvy krat takze mam z toho stres a o to vatsi ze sme v rakusku a neviem dobre nemecky takze ide so mnou aj manzel a bude prekladat no des 😀

jaya47
15. jún 2011

@petra1303 Neboj, aj ja uz to mam za sebou. V cakarni mi uplne busilo srdce, cela som bola vyklepana, tak si myslim, ze viem, co prezivas 🙂 A este ta nemcina 🙂 Ale aspon tam budes mat manzelovu podporu 🙂
Ale netreba sa nicoho bat 🙂)))

kaculiatko88
15. jún 2011

Ahoj ...
môžem sa ku Vám pridať?
Tak my sme v 5 tt. Máme to už aj potvrdené, tehotenská knižka vypísaná. Mali sme už aj ultrazvuk. Sme tak kde by sme mali byť. S mm sme veľmi šťastný. Po roku snaženia sa nám to podarilo. Termín máme 17. 2. 2012.
Podľa Jonášovho kalendára by to malo byť dievčatko.

jaya47
15. jún 2011

@kaculiatko88 Gratulacia 🙂 Fiiiha, tak skoro tehotenska knizka? Aj my sme sa snazili rok a termin 16.2. 🙂

kaculiatko88
15. jún 2011

@jaya47 Tak doktor mi hneď vypísal tehotenskú knižku ... 🙂 🙂 🙂

xxx.klarka
15. jún 2011

@kaculiatko88 moc gratuluji, těhu průkazku dávají opravdu brzo. Já jí dostanu u nás až ve 12tt, dříve ji doktorka nedává.

kaculiatko88
15. jún 2011

@xxx.klarka tak u mňa sa tiež najprv doktor čudoval, že som prišla už v tretí deň, kedy mi meškala, ale keď otvoril kartu tak neváhal a vypísal mi tehotenskú knižku. Ja som pred troma rokmi o jedno prišla v 11 tt.
hneď nám robil aj ultrazvuk či sme dobre uložený, lebo máme otočenú maternicu.

ďakujem za gratulácie.

yanqa
15. jún 2011

@kaculiatko88 wow, aj mne sa to zda skoro, asi ti zavidim, aj ked sa to nepatri 🙂 ja dostanem knizku az v 10. tt, neviem sa dockat...
ale hlavne teda drzim palceky, nech sa vam to teraz uz vydari 🙂

jessika
15. jún 2011

@kaculiatko88 Vítej 🙂
Dneska jsem podruhé testovala a mám už hodně silnou druhou čárku, mnohem silnější než v únoru, kdy jsem byla těhotná poprvé. A to jsem teprve 14DPO.
Jinak jsem nemocná. V den, kdz jsem zjistila tu skvělou zprávu jsem dostala průjmy a doktorka mi druhý den potvrdila rotavirus ☹ Tak jsem na dietě a doufám, že to brzo odezní. Dneska už je to lepší, ale včera to byl docela masakr.

jessika
15. jún 2011

Holky, nezoufejte, nejde o to, kdy knížku dostanete. Já jí dostala taky v 5tt, v 7tt mi už byla na nic. (Tím samozřejmě to nikomu nechci vymlouvat, já z ní měla děsnou radost 😵. )Teď si radši ani nepouštím počítadlo, až uvidím srdíčko.