icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

nuna55
13. nov 2011

tak babule dnes nám 4D vyšlo na 100% a meno už máme dávno vybraté NINA

paja83
13. nov 2011

@nuna55 Moc velká gratulace, je užasná🙂!!!

bambula1307
13. nov 2011

@nuna55 juj kraasne obrazky, ako sa usmieva 🙂

elisisse
13. nov 2011

@bambula1307 Mne sa tiez velmi pacia, ved preto som ich vybrala a priatel s tym suhlasi tiez tak je to super 🙂

petrusew
13. nov 2011

@viknat Taky si myslím, že je to moc velké trauma a taky si myslím, že nemusí být u všeho. Ono ani nejde o to, že by mu vadilo rozšvihlé břicho, ale spíš to, že se o mě bude moc bát. On se o mě normálně bojí. Když mu nezavolám za celej den, tak mi volá, jestli se něco neděje..tak uvidíme. U ošetření bych ho ale chtěla, ať vidí mimíska hned.
@kokorunecka no, nevím, jestli bych se chtěla 80 dožít v takovém stavu jako je on. To snad asi ne, i když dneska byl děda docela fain.

amulienka
13. nov 2011

@bambula1307 kavicku nie, ale co mi pomoze je par hltov pepsi.
Ozaj, ste vedeli, ze nemame pit malinovy caj, ze to spusta porod? Este na co si dat pozor, neviete o niecom?

amelia17
13. nov 2011

ahojte, ste tu nejaka cakatelka vo februari, ktora uz musi len lezat??? ja totiz uz 2 tyzdne lezim a vsetko ma boli az az... ale je to asi tym, ze budu babanka dve... tak napiste, ak ste tu este nejake dalsie zufalky

kokorunecka
13. nov 2011

@petrusew Má nejaké väčšie problémy? Lebo ja mám starého otca, on má 75 a je úplne v pohode, krížovky lúšti, záhradu obriadi, mená si pamätá, len akurát nepočuje už dobre.. A ešte má aj šťavu sa so starou mamou hádať 😀

petja
13. nov 2011

@amulienka já piju už potřetí celé těhu těhotenskou směs podle PA a tam je maliník,ale není to jen on.Piju půllitr toho čaje denně.
Já akorát dodržuju aromata skořice,hřebíček,koření ne moc bazalky,rozmarýnu,to by mohlo něco spustit,dále verbena,mám nějaká tělová mlíčka a to si nechám po porodu 😵

bambula1307
14. nov 2011

@amulienka ja som pocula ze vraj nemame jest grep, nepit salviovy caj..(ten vraj zastavuje aj tvorbu mlieka)..najlepsie asi zidane bilinky. ked som bola chora varila som si cubulovy caj. Tiez nie vela petrzlenovej vnate..ale zase toho davam len trosku do polievky 🙂). Si myslim , ze v malom mnozstve nemoze skodit.
No pepsi je tiez alternativa 🙂) na zvysenie tlaku.

@petrusew tiez si myslim, ze pri cisarskom radsej nebyt, zvlast ked mu babatko a daju hned vo vedlajsej miestnosti do ruk 🙂))

@amelia17
Joj babenka, tak drzime palce, pri dvoch miminkach to mas tazke, tak sa setri , drzime palce..nech co najdlhsie vydrzite v brusku.

mamilia
14. nov 2011

Ahojte maminky....
Už dlhu dobu VAs citam ....tak ja tiez parim k vam....termin porodu mam urceni na 3.2..2012 a v brusku nam rastie bratcek... doma mame malu cerstvu skolkarku ...ktora ma velmi rada rastuce brusko .....dufam ze sa mouzem ku VAm pridat..
Rodit by som chcela v Ruzinove teda ak to situacia v zdravotnictve umozni ...
Prajem VAm pekny dnik... 🙂

nuna55
14. nov 2011

@mamilia tak vitaj medzi nami 🙂

mamilia
14. nov 2011

@nuna55 ... 🙂 DAkujem pekne ... 🙂

petrusew
14. nov 2011

@kokorunecka On dostal před několika lety mozkovou příhodu,kterou lékaři těžce podcenili a on z toho měl krvácení do mozku...no a teď k tomu má alzheimera a demenci...no je to hrozný a zvlášť, když si vezmeš, že byl velitel voj. letiště a pilot stíhaček...strašně se rozpadá, neví co po něm chceš a tak. Ale i tak mi včera udělal strašnou radost, s jakou chutí se pustil do té bomboniery, co jsme mu dovezli 😀
@bambula1307 děkuju, taky s tím souhlastím. U ošetření prcka bude, to jsme se bavili takže jsem v klidu. Stejně nevím, jestli budu ve spinále nebo celkové, ale to se dozvím asi až těsně před.

petja
14. nov 2011

@bambula1307 jj,šalvěj sem zapoměla,ale ta už je jasná sama o sobě 😀

mimma17
14. nov 2011

preco sa nemoze grep??? ja som grepov za cele moje tehu zjedla asi na tony..🙂

petrusew
14. nov 2011

@mimma17 Tchýně taky ulítávala před 30lety na grepech a to byl masakr je sehnat, ale měla doma ochotného chlapa, který vystál dooooouhé fronty a manža je úplně v pohodě.
@mamilia Vítej, vítej 🙂

mimma17
14. nov 2011

@petrusew ako ja si myslim a som nazoru ze ma zena jaest v tehotenstve naco ma chut....ale rada by som vedela co akoze sposobuju tie grepy v tehotenstve

amouramour
14. nov 2011

@mimma17 grep pokial nejes vo velkom aj kozu so supkou, co asi neje nik🙂
skodlivy nie je, ten chinin, kt. by mal byt najskodlivejsi je totiz prave tam...takze grep je viac menej povera a neskodi🙂

silente
14. nov 2011

@amulienka - jj, čaj z maliníku až od 38.týdne, nejlépe v kombinaci s drceným lněným semínkem. To připraví porodní cesty nejlépe 🙂

petja
14. nov 2011

@silente Jak píšu,malinu piju celý těhu už potřetí v těhu směsi podle PA Stadelmannové.Není to jen malina,ale dalších 5bylin.

kokorunecka
14. nov 2011

@petrusew Pfú.. Tak to potom rozumiem.. Môj starý otec vždy spomína maximálne na to ako sa museli skrývať v starej sýpke a to bol v podstate ešte dieťa, takže z toho rozum nemal... A neskôr sa zasa dostal na gymnázium a z gymnázia išiel učť. A potom bol celý život učiteľom 😀

Inak dobré ránko,dievky 🙂

silente
14. nov 2011

@petja - ono asi záleží na koncentraci. A v té směsi je to list maliníku nebo plod?

amulienka
14. nov 2011

@amelia17 ahoj. hlasi sa zufalka 🙂 lezim uz od 4 mesiaca. cakam len jedno, ale dobojujeme. ako sa citis? co ta boli? mna velmi boli ked vstanem, tie spodne kosti v panve. a zmakol mi uz aj krcok, pred mesiacom, ale do nemocnice sa neponahlam. aj ked by boli radsej doktori... nam je radsej doma. aspon sa riadne napapame, nie? 🙂

amelia17
14. nov 2011

@amulienka ahojky, nuz tak to ta obdivujem, ze to zvladas... ja teda lezim iba 2 tyzdne, ale mna uz strasne boli chrbtica... tym, ze sa da lezat iba na lavom alebo pravom boku, bolia ma sialene nohy... neviem ci krcove zily alebo svaly, ten chrbat boli desne a obcas si aj cvicim na koberci na chrbte, lebo by som sa zosalela od bolesti... ale ani nebudem hadam menovat, co ma vsetko boli, da sa povedat, ze toho, co ma neboli je omnoho menej... presne, ani ja nechcem ist do nemocnice, ja si sledujem aj cukor, takze v nemocnici by ma stopercentne cakal inzulin... uvidime ako drzi krcok, zajtra idem na kontrolu, desim sa toho, ze by som musela ist do nemocnice... drzkaj sa aj ty, vela zdaru

petrusew
14. nov 2011

@mimma17 souhlasím s tebou. Taky jím na co mám opravdu chuť.

krakorka
14. nov 2011

ahojky,tak jsem si byla skoro na týden poležet v nemocnici,v úterý večer jsem začala trochu krvácet,ale dnes mě naštěstí pan primář pustil
mám m ít klidový reežim,hlavně respektivě žádnoíu námahu

akorát z našeho hodného miminka,ktré kopalo tak jako celkem pooda,se tam stal malej raubíř,kterej má v bříšku asi aerobic,prtožoe mi skáče bříško na všechny strany 🙂 a poměrně často.

kokorunecka
14. nov 2011

@krakorka Pfú, no pekne.. A čo ti povedali v nemocnici, prečo si krvácala? A bábätko je teda v poriadku?Veru, musíš sa šetriť viac jak doteraz..

amulienka
14. nov 2011

@amelia17 ja som rada ze mozem ist na wc, mozem zabudnut na nejake cviky. mam kupeny ten tehu vankus, takze sa mi lezi dobre, som podopreta, ale je to nuda veru. ani nie som doma,ale u nasich, doma neviem vydrzat, tam stale vidim co by som robila, upratala a tak, takze vela rusivych momentov, co nerobi na psychiku dobre. drz sa aj ty a uz aj vies co budete mat? zelam veeeela sily hlavne ku koncu, kamaratka tiez mala takto dvojicky, dodnes nechapem ako sa da mesiac nespat. ale stoji to za to. uz ma rocne poklady a su velmi zlatucke 🙂

amulienka
14. nov 2011

@krakorka to je smutne. som rada, ze ste ok a doma. a to sa ti stalo len tak? ci si mala nejaku namahu?