icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

tunylyk
16. nov 2011

@amulienka ved prave,pri druhom mi povedali,ze nebolo dost krvicky,ale zas hned ako ma prijimali sa ma dr.pytal,ci viem aj o moznosti darovania,ak ju nechceme len pre seba,takze ja som v tom darovani nevidela problem,no takto to jasne vyzera,ze im ide o biznis 😠
@kohutovci no babulky uz odpovedali za mna 😉 niektore deticky sa otocia aj v den porodu,takze ziadne obavy 😉 moj druhy synator sa na svet rozhodol ist sice v polohe spravnej,ale okolo krku mal 1x otocenu pupocnu snuru a tlacil sa vonku sucasne hlavickou a vztycenou rucickou,cely superman 😀

petpop
16. nov 2011

Dobre rano. 🙂 Vazte si, jestli mate tolik ultrazvuku. Tady v Anglii se delaji jen dva za cele tehotenstvi, a to v 12tem a 20tem tydnu. Pak uz do konce zadny. Nedokazu si predtavit, ze bych 20 tydnu nemela vubec videt, co se deje v brisku!!! Ja mela doted 5, ale z toho 2 v CR, a jeden vyrvany v sestem tydnu v UK, aby se vyloucilo mimodelozni (mela jsem bolesti). Ted uz mi nezbyva, nez si zaplatit soukrome, a ze to jsou teda sazby ☹ Tak planuju, ze kolem 30teho tydne si zajdu. Pak uz asi nezbyva nez verit, ze do konce bude vse v poradku!
Jinak holky, ma nektera z Vas knizku "Prvni rok života" od Miroslava Matouška? Přemyslim ze si ji necham koupit a poslat na Vanoce 🙂 Nebo mozna doporucite nejakou jinou?

amulienka
16. nov 2011

@iwanna dakujem, to len potvrdzuje co si myslim. skoda ze to tym kseftovanim pokazili. boze, ako nejaka sekta 🙂. kiezby to nepotrebovalo ziadne babatko, aby sa ani jedna mamicka necitila zle, ze si to nezaplatila.

kokorunecka
16. nov 2011

Ahojte baby 🙂 Tak, diabetológia za mnou a interné tiež 🙂
Tak, tá sladká voda mi chutila a veľmi 🙂 Ani zle mi nebolo, len ma to akosi uspalo 😀 A Ešte viac som zostala po tom hladná 😀 Takže cukrovku nemám... Len som vraj trochu chudokrvná, ale inak vraj je všetko v najlepšom poriadku 🙂

petrusew
16. nov 2011

@kokorunecka Já byla tak ráda, že nám dali napít, že mi bylo jedno, jak to chutná a vyklopila jsem to do sebe 😀 To je dobře, že jsi v pohodě. Já dělala profil (těhu curkovku mám) a vyšel taky v pořádku. Dieta zabrala tak jak měla. Jen v moči mám bílkoviny, ale to nemusí znamenat vůbec nic. Jen mi zítra mamka změří tlak, aby byla jistota, že tam nehrozí něco jiného. Klidně to může být i zánět močáku...nooo super to zase začíná 😀
Zítra jdeme s mamkou a babičkou dokupovat věcičky na miminko, hodně se těším 😀

kokorunecka
16. nov 2011

@petrusew Ty brďo... Na teba sa tuším všetko nalepilo... ☹
Neboj sa, to už bude v poriadku... A keď nie, tak sa prelieči 🙂
Tak si to zajtra uži 🙂 Ja teraz čakám čo mi všetko príde, lebo som objednávala cez internet.. Len dúfam, že nepríde všetko naraz, lebo sa v tých škatuliach stratím 😀

petrusew
16. nov 2011

@kokorunecka taky jsme hodně objednávali přes net. Naštěstí postupně, aby to nebylo všechno naráz. Vzhledem k tomu, že se dělá pokojíček se všechno hromadí v obejváku, takže je skladiště i tady 😠 Už aby to bylo hotové! Hele, s tím vším co se na mě chytá si už dělám legraci - někdo sbírá známky, já diagnózy 😀 Přece se tím nenechám rozhodit 😀

kokorunecka
16. nov 2011

@petrusew Veď samozrejme.. S optimizmom sa všetko lepšie zvláda 🙂
Ani ja som to neobjednala naraz... Len voľačo im vypadlo a aby som nemusela platiť poštovné na dvakrát tak mi to pošlú až budú mať na sklade úplne všetko...Takže sa mi to bude asi krížiť 😀 Nevadí...
Dnes som kúpila tekutý prášok pre bábo... Vložky do pôrodnice.. A tak hádam do januára už bude všetko komplet... 🙂

paja83
16. nov 2011

@kokorunecka Tak to je super, že to máš v pořádku🙂. Mně to taky nevadilo a říkám si, kdyby mi mělo vadit tohle, co potom porod 😀

petrusew
16. nov 2011

@kokorunecka já už mám vypráno, heč 😀 Taky budu muset pořešit vložky a tak, ale pořád si říkám, že v lednu se to dá stihnout taky...

kokorunecka
16. nov 2011

@paja83 Mne to úplne vážne seriózne chutilo 😀 Myslela som, že mi bude aspoň nevoľno, ale nič 😀 Zostala som sama zo seba prekvapená 😀

kokorunecka
16. nov 2011

@petrusew 😀 Ja sa zasa s praním neponáhľam, lebo ešte nemám doma detskú izbičku, tak by som to nemala kam poskladať a nachystať... No.. Ale ja v januári budem stresovať s dokončovaním tej izby a ešte aj celkovo spálne 😀 A už teraz ma poráža 😀

petrusew
16. nov 2011

@kokorunecka tak to budeme dvě, já mám pocit, že se to snad nikdy nedodělá 😀

kokorunecka
16. nov 2011

@petrusew Presne 😀 Len sa upokojujem tým, že koncom decembra by mm mal byť už určite doma minimálne mesiac... Tak by to potom mohol stihnúť, lebo to ja už ťažko budem mať chuť, náladu a hlavne šťavu..

petrusew
16. nov 2011

@kokorunecka 😀 😀 já s tím mým před chvilkou mluvila a dušoval se, že o víkednu určitě začne malovat. Tak jsem zvědavá, jak dlouho mu to bude trvat. Protože tam ještě i tak bude hromada práce.

kokorunecka
16. nov 2011

@petrusew A tak snáď sa do toho pustí 😀 My sme našťastie už vymaľovali... A ešte mám tak náladu na skladanie skriniek, pranie a žehlenie detských vecičiek... Ale keďže to tak skoro nebude, tak budem asi rada, keď sa neskôr "donútim" niečo robiť s tými vecičkami 😀

loretana
16. nov 2011

ahoj holky, tak jsem byla dnes na velkém UTZ (29 tt) všechno je v pořádku a malinký má 1450 g.... jak jsem koukala, tak to bude asi cvalík, co?🙂🙂🙂

loretana
16. nov 2011

@petrusew jeee, tak to jsme na tom stejně, taky budeme o víkendu dělat pokojíček, malovat a vyklízet a pak i uklízet, taky na to čekám už měsíc, ale snad to opravdu klapne🙂🙂🙂

kokorunecka
16. nov 2011

@loretana 🙂 Wow, pekná váha 🙂 Teším sa s tebou, že všetko v poriadku 🙂 Ja som zvedavá koľko tá moja akrobatka bude mať 😀

petrusew
16. nov 2011

@loretana téda, to bude cvalíček. Musíme ho dělat kompletně. Je to jediná místnost, kterou jsme nerekonstruovali, takže se musel vyklidit, položit nová podlaha a pak se mělo jen vymalovat, ale začala se škrábat zeď, která byla oškrabaná před tím, než jsme se stěhovali. Zasádrovat díry, které zůstaly po staré garniži a ta sádra tam nedržela, bylo jí tam moc...no prostě masakr, no. Teď už je to hotové, jen zahladit a vymalovat. Tak snad se mu to podaří a bude to rychle. Protože toho mám fakt už nad hlavu, nejdůležitější je pro mě to, aby se tam mohlo přestěhovat to obelčení a věcičky, které máme doma.

petrusew
16. nov 2011

@kokorunecka no u nás je položená podlaha, vymalovat se musí a děsím se úklidu!

kokorunecka
16. nov 2011

@petrusew Aj my sme sadrovali... Našťastie, podlahy robil bývalý nájomca... Takže to sme riešiť nemuseli 🙂 Neboj sa, dobré to bude... Zvládne sa to, stihne sa to...
Keď ja nie som pokojná, tak aspoň teba budem upokojovať 😀

petpop
16. nov 2011

@kokorunecka @petrusew
Zavidim Vam uz to, ze si ten pokojicek planujete 🙂 To nas jeste v lednu-Januari ceka stehovani do vetsiho, takze pak budu muset vse zvladnout v par tydnech 🙂 Ale i tak se na to strasne tesim, jen doufam, ze jeste budu mit vubec silu.. 😕

kokorunecka
16. nov 2011

@petpop Neboj sa, všetko sa stíha, keď sa chce... Len neviem ako aj ty píšeš, či budeš mať toľko síl 😲 Prinajhoršom to zostane na manželovi 😀

petpop
16. nov 2011

Tak ja hlavne doufam, ze prcek jeste vydrzi v brisku, aspon do toho prestehovani 😀 Termin mam sice az v polovine unora, ale nejak si myslim, ze vyjde drive .. No uvidime 😉

petrusew
16. nov 2011

@petpop neboj, vydrží i zabydlení.

petpop
16. nov 2011

@petrusew Uz se nemuzu dockat, az ten pokojicek, a vubec cely novy bytecek budu zarizovat.
Mimochodem, je fakt jeste hodne brzo na nakup postylky a kocarku? Ja uz bych nakupovala jak urvana 😀 ale chlopek me drzi pri zemi 🙂

amulienka
16. nov 2011

@petrusew drzim palce a suhlasim 🙂 dokym ma male spokojne kope, tiez mi je jedno kto mi co z tych ujov v bielom tara...

amulienka
16. nov 2011

@petpop kocarek mam objednany, uz ho len dovezu o mesiaca postielku dovezu o tyzden 🙂

veronika9686
16. nov 2011

@nikolet_89 materska zacina zaciatkom 34tt,takze nam to vychadza na 2.1.ajked ja asi pojdem na md v 32tt,zo zdravotnych dovodov,zatial mi to doktorka len spomenula ,ze sa dohodneme neskor