Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petja prvý som predala asi po 2 rokoch a potom sme používali malý športový, teraz ako sme vyberali nový som to trochu aj ľutovala, ale už aj tak nebol na 100 %, odišla na ňom brzda 😢 , a vtedy sa mi zdalo, že na čo skladovať ešte aj dva kočíky,
inak mám všetko po malej, len som vtedy nemala lehátko a to by som teraz chcela, a ešte uvažujem aj nad vakom na nosenie, čo mám nosič je len od troch mesiacov, ale možno len požičiam, uvidíme či sa bude chcieť nosiť
@nuna55 ja som robila tvarohové guľky a sladko mám až za ušami 😀
@kristinaanna A tak to potom áno... A aj auto máte veľké? 😀
@kristinaanna co máš,manducu?
@kokorunecka ani nie ale nejak sa nechystáme veľa cestovať 🙂 ,
@petja nie, patapum
@kristinaanna Tak,chystáte, nechystáte... K lekárke, na nákup... Veď vyzistíš 😀
Ahoj holky, tak jsem to teď kontrolovala a snad už máme všechno! Mám z toho ohromnou radost!
baby...ja neviem c oje t odnes so mou som cely den neuveritelne ospala a a straaaasne nervozna.. ☹ vobec nie som vo svojej kozi..... a aj malinky v brusku je taky nesvoj citim ako si aj on hlada nervonze svoje miesto..aaach chcelo by to ukludnujucu masaz .. ☹
@silente ja som bola veľmi spokojná, nosili sme aj v kočíku keď nechcela sedeiť tak sme sa niesli , aj do obchodu a ku lekárke a tak, 🙂
@kokorunecka zo začiatku len v autosedačke, a potom mám malý športový, ten sa vmestí v pohode do auta, 😉
pri prvej som nemala ani auto a zvládli sme, len som sa nachodila 😉
vidim, ze sa bavite o kocikoch🙂my sme dnes uz konecne rezervovali aj ten nas🙂je to tento, vo farbe iris:
http://www.kociky.sk/detske-kociare/hlboke-koci...
@petja - Blue Memory
http://www.manduca.cz/manduca-blue-memory/
na netu mě nikdy moc nezaujala, ale v reálu je tedy úžasná 😵
ahojte maminky, my mame teraz burlive dni,mateovi idu stolicky a trpime vsetci doma spolu s nim lebo obcas je to fakt o nervy 😒
ale snazim sa uzivat si jedno dieta , ved za chvilku budu vykrikovat dve naraz 😀
@kokorunecka
@petpop pozeram ze ste mali dobru temu o poporodnom stave 😀
no vtedy nam do smiechu nebolo ale teraz to mm prilezitostne vytahuje aby sa vsetci pobavili (vratane mna), ako som revala par hodin po porode a volala som kamoske do holandska ze co mam robit lebo mi mlieko nezostupuje....no a po par dnoch som mala tolko ze mi striekalo jak dojnej krave vsade a po mateovom papkani som este odsala a aby som nevyhodila tak sa "plnohodnotne stravovala" aj macka aj psy:D
takze mate sa na co tesit 😀 😀 😀
@petpop a este som ti chcela napisat ze tu je to tiez tak ze do 24hod ides domov. aj po sekcii.
ja som mala prvy porod sekciou a prezila som to aj ked to nechcem zlahcovat ale podla mna sa lepsie zotavis doma vo vlastnej posteli ako v nemocnici 😉
@petja mozem sa ta spytat, ty mas surudenecky kociar ci aky?
neviem ci si to sem uz pisala ale v kazdom pripade som to prehliadla 😅
@silente ja mam tento http://www.babybee.sk/p/457/patapum_baby_carrier vo farbe 3
@kristinaanna Veď dobre, dobre 🙂
Dobré ránko baby 🙂
Dobré ránko babule čítam vás tu čítam, máte doma už aj postieľku a kočík? Uvažujem kedy začnem vo veľkom objednávať a nejak sa obávam že to potom nestihnem či?
Ahojte, my už tiež začíname zháňať kočík, postielku a iné veci mame už po prvom ale kočík sme predali. Boli sme aj v Maďarsku ale slabí výber. Začali sme uvažovať aj nad tým že nekúpiť nový kočík. ved to je len na chvílku a je ich tolko po bazárikoch v dobrom stave. Tak som začala pozerať inzeráty tu na nete
@jankasramka čauky,no u nás to bude veselý,já mám takový retro hluboký chicco a nepasuje mi na něj ani boardík,takže buď to budu řešit manducou +kočár,nebo desku na kočár a na ten Jolka posadit 😀
@jankasramka No mi je meho chlapa uz ted lito. Kolikrat se uz ted rozbrecim kvuli nejake prkotine. Dneska jsem si tak rikala, kdo vi jaky bude ten porod, jak on to tam semnou vydrzi, nesnese kdyz placu, nebo kdyz me neco boli, ze mi nema jak pomoct....tak to si uzije 😀 A z toho abych mela mliko mam taky strach, tak to beztak dopadnu nakonec jako Ty...jen nemame kocky (macky) ani psy...tak to budu odstrikavat chlopkovi asi do kafe 😀 😀
A na Slovensku se teda taky chodi domu 24hod po porodu? V Cechach jsou porad ty 3 dny, nebo se mylim? Ja i budu radsi doma, nez v nemocnici, jen mam strach, ze nebudu mit vzdycky tu sestru pri ruce, kdyz budu neco potrebovat 🙂
@petpop Na Slovensku sme tuším 4 a 5 dní... Ale @jankasramka je v Mexiku.. 🙂
Ja som začala už stresovať s tým pôrodom a so všetkým ako sa nestíha, ako som sama apod..
Do februára ma asi ešte šľahne 😀
ajojte baby dlho sme tu neboli ale drobatko v brusku strajkuje ...denne zjeme tolko liekou ☹ a len lezat musime lebo nam mooooc tlaci na spodok ale starsie babatko teda uz slecna pomaha 🙂 vsimam ze uz chystate vecicky pre deturence a my mame len kocarik asi by som si to mala davat uz trosu dokopy...lebo podla lekara vraj skor porodime .... 😒
@veronika9686 dakujem ti moc 🙂 no tak aspon viem...
@kokorunecka neboj stihnete všetko a čo nie urobíte potom, 😉
@kokorunecka Aha, v Mexiku 🙂 To jsem nevedela. Me zrovna dneska pustili z porodnice kamaradku v Cechach, a prvni co psala, jak je rada, ze uz je doma! 🙂 Tak jo, nebudu si stezovat. Stejne bych si nedokazala predstavit, ze bych 3 dny videla meho pritele jen na nemocnicnich navstevach..
@veronika254 Oj oj, neni co zavidet ☹ Ale urcite mas jeste veci po prvni, ne? Takze usetreny cas i penize 🙂
@petpop daco hej ale kedze som uz nechcela druhe babatko ( aj pri prvom som bola na rizikovom ) tak vela toho nieje 🙂 pomaly zacnem pripravovat a uvidim kolko bude chybat

no práve som zdolala banán so šlahačkou juj ale sme si dali 🙂