icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kokorunecka
21. nov 2011

Inak, baby, urobil sa mi opar na ústach... Čo s tým mám robiť? ☹

amulienka
21. nov 2011

@petja akykolvek sirup by mi bol sladsi hehe.
nejaky glukopyr (glykopur?) prasok, ci ako, take mi dali v lekarni, bolo toho dost, lenze ja som prave citala, ze sa to ma vypit do 5 minut? mne to zarobila do hrnceka a kym som bola na vysetreni, tak az potom som to vypila. a to bolo dobrych 20 minut. vsak oni vedia... aby ma zajtra neprekvapil telefonat, ze hybaj ho k diabetologicke...

amulienka
21. nov 2011

@kokorunecka veru dala by som si duplu, ved to davaju bez receptu, pojdem si pytat do lekarne 😀

petja
21. nov 2011

@amulienka jo tys to měla na doma,jo? Já byla v laborce,vylila do kelímku tak 0,3l glukozovýho sirupu,docela hustý.Glukopur je hroznový,ne?

vrabciatko
21. nov 2011

@amulienka kávu pijem denne, klasické malé preso, ale nie viac ako jedno. V piatok som bola taká unavená, že sme si s mm dali v nákupnom centrom dvojité piccolo a to so mnou trošku zamávalo, tak s tým už experimentovať nebudem. Ja som zatiaľ pribrala 5kg a posledný mesiac ani dkg. Malý mal v 28tt podľa odhadu 1150 g, takže asi v norme. 😉

silente
21. nov 2011

@kokorunecka - nejlepší je naplást Compeed, rychlé a účinné 🙂

Kávu piju denně také, mám nízký tlak, takže jediná šance, jak se udržet mezi živými 🙂 Dávám si max. dvě.

amulienka
21. nov 2011

@petja nie, sestricka mi to namiesala. ale fakt som to cakala sladsie a viac bielu vodu. ktovie ci mi tam vysypala vsetko, brala mi krv z prsta, potom o dve hodiny zase. no neviem preco z toho isteho prsta (au au) to jedine ma zatial ozaj bolelo v tehotenstve 🙂

amulienka
21. nov 2011

@vrabciatko 5kg?? a brusko mas?? 🙂

kokorunecka
21. nov 2011

@silente No, mám Compeed a čakám zázraky.. Lebo som si zobrala aj denné aj nočné náplasti.. Len horšie je, že dozajtra mi to určite nezmizne ☹ A to mám ísť mužovi vianočný darček nafotiť.. ☹

Baby, ja by som si tak strašne dala konečne kávu, ale akonáhle mi ju buď donesú, alebo si ju zalejem, tak mi príde zle.. ☹

vrabciatko
21. nov 2011

a riadne 😀 chvalabohu mi ide všetko do brucha a zadok a nohy mi schudli. Len nech to tak ostane, pri dcére som pribrala 9 kg a z pôrodnice som odchádzala o 11 ľahšia 😉 😉 😉

silente
21. nov 2011

@kokorunecka - neboj, retuše je dobrá věc. A jak máš tu náplast, tak se Ti to aspoň nerozleze 😉
Já na začátku 4M taky kafe nemohla, tak jsem pila kakao 😀

kokorunecka
21. nov 2011

@silente Tak jasné, všetko sa dá vyretušovať..Len ten hlúpy pocit, že vyzerám teraz jak krava s nafúknutou perou a ešte sa chcem aj fotiť 😀 😀 😀 Ja som doteraz kávu ani cítiť nemohla...Ale teraz po nej slintám, len čo, keď ju nedokážem vypiť 😀

petrusew
21. nov 2011

Ahoj holky, tak už máme kočárek na prodejně! Mám strašnou radost 😀 😀 😀

silente
21. nov 2011

@kokorunecka - do zítra splaskneš, jen na to nemakej! 😉

bambula1307
21. nov 2011

@xxx.klarka ja som zatial pribrala 9kg, no v prvom som pribrala 17kg ...ale 3 kg mi po prvom zostali. takze este 4 kg a som tam kde som bola pri prvom tehu. Co uz. pocula som, ze aj 30 kg pribrali baby. Dolezite je aby to islo dolu potom 🙂)).
Ja este nepeciem zacnem zaciatkom decembra. tento tyzden mam torty.

kokorunecka
21. nov 2011

@petrusew Tak to je len a len dobre.. A koľko to trvalo od objednania?
@silente Veď mám na tom nalepenú tú Compeed náplasť... Tak nestláčam, nechytám... 😀

amulienka
21. nov 2011

@kokorunecka juuu a ty si trufnes sa teraz fotit? a vedia zretusovat aj dve konfekcne cisla, strie a celulitidu?? to je uzasny napad na darcek!

petra123456789
21. nov 2011

@kokorunecka a ako sa ideš fotiť?

kokorunecka
21. nov 2011

@amulienka No, mne by to inak ani nenapadlo... Ale potom pozerám na nete a hneď nápad: dám mu urobiť tehotenský akt... A tak som sa na to dala 😀 A zajtra to prebehne 😀 Čo by si chcela prosím ťa toľko retušovať? Veď to je o tom, aby bolo ukázané všetko to, čo muž na tebe miluje 🙂 Aj s bruškom, aj s nabratými kg 🙂

kokorunecka
21. nov 2011

@petra123456789 Tehotenský akt 😉

bambula1307
21. nov 2011

@kokorunecka ja som sa tiez bola fotit s bruskom, ale nie nahata, tak do pol pasa som sa salom omotala...a aj oblecena..len aby bolo brusko vidno. No mala som to zadamo, kolegynina dcera foti 🙂) a je velmi sikovna, dnes vece budu fotky 🙂 tak som zvedava.

kokorunecka
21. nov 2011

@bambula1307 Tak oblečenú ma môže s dôrazom na bruško vyfotiť aj manžel.. Ale chcela som, aby to bolo pre nás niečo viac, niečo úplne intímne... Tak som našla fotografa 🙂
Aj sem potom pridáš, či? 🙂

bambula1307
21. nov 2011

@kokorunecka jasne 🙂 manzel bude mat iste radost 🙂) a bues mat aj pamiatku.
ja sem radej nie 🙂) ak mi das majl..mozem ti potom daku poslat 🙂

kokorunecka
21. nov 2011

@bambula1307 Tak snáď bude mať radosť aspoň dovtedy, kým si neuvedomí, že som pred cudzím chlapom stála nahá 😀 😀
Tak, keď sa nechceš prezentovať, tak určite ťa nenútim mi niečo posielať 🙂

paja83
21. nov 2011

@loretana Pozor, při čtyřleté to nemůžeš dělit 48, ale jen 42, protože to dostáváš od půl roku věku dítěte, takže jen 3,5 roku. To jen malá připomínka, protože pak to vychází měsíčně samozřejmě líp 🙂

paja83
21. nov 2011

@loretana Z toho si nic nedělej, mám to samé, beru léky již 5 let, nic víc to neznamená. U nás to máme dědičné po ženské linii, ale jsou mnohem horší nemoci, takže opravdu neboj 🙂

paja83
21. nov 2011

@amulienka Taky piju kafe, zhruba jendou denně. Před těhu jsem pila, pak bylo období, kdy jsem neměla chuť a teď zase piju. Nic se nesmí přehánět🙂

hanus177
21. nov 2011

@amulienka a ja mám dosť nízky tlak, niekedy mám až závrate.... a pijem jednu kávu denne, takú slabú s mliekom a pomáha mi... Dr. mi to odporučila

petrusew
21. nov 2011

@kokorunecka přesně ti neřeknu, ale asi 20dní. Dost mě překvapilo, že je to tak rychle. Čekala jsem déle, ale mají tam dodací lhůtu 3týdny.

nuna55
21. nov 2011

ahojte dnes som bola na kontrole tak dole to drží celkom fajn aj napriek tomu mojmu kašlu a hneď mi urobila dr. aj poradňu tak pribrala som 7,2 kg a malá má 1351g všetko je o.k.