icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

beruskaev
22. nov 2011

@elisisse jo, jo, je to X-lander, limitovaná série roku 2011, líbila se nám nejvíce ta barevná kombinace a jsou na něho i dobré recenze, tak uvidíme. Jediné co je trošku nevýhoda je poměrně malá korbička, ale vzhledem k tomu, že čekáme únorové miminko, tak to pro nás není problém. Moc dobře se s ním jezdí, zkoušeli jsme ho po obchodě a jezdil skoro sám, uvidíme co udělá náklad..

6mia6
22. nov 2011

@elisisse aj ja idem až prvého

beruskaev
22. nov 2011

@elisisse já jsem byla před 14 dny, já myslím, že termín je v pohodě, nedělej si s tím hlavu.. Výsledky jsem měla do druhého dne. Nejdříve mě píchli do prstu, změřili glukometrem, potom mi vzali krev ze žíly, pak jsem vypila 0,5 litru toho sladkého čaje a za 2 hoďky zase krev ze žíly. Ten sladký čaj se vypít dal, nebylo to tak hrozné, ale pak mi bylo chvílema špatně, já moc nezvládám být tak dlouho na lačno, tak to bylo asi z toho. Jinak výsledky dopadly dobře, tak jsem ráda..

kokorunecka
22. nov 2011

Ahojte baby 🙂 Fotenie je za mnou a teraz so akási unavená 😀 Veľmi som zvedavá na výsledok 🙂

beruskaev
22. nov 2011

@veronika9686 já mám taky tchýňku kousek a je už na důchodě, tak v případě potřeby by určitě pomohla, ale doufám, že to nebude potřeba, no ale uvidíme..

beruskaev
22. nov 2011

@kokorunecka a jaké to bylo, všechno v pohodě, nestyděla jsi se 🙂 to bude manža koukat co?

kokorunecka
22. nov 2011

@beruskaev Myslela som, že sa budem viac hanbiť 😀 Ale išlo to nejak samo...
No, dúfam, že ho neporazí 😀 😀 😀

bambula1307
22. nov 2011

Ja som po utzv, ale mimco mi ukazalo akurat chrbatik a paty..takze neviem ake meno mam hladat :(. No vraj je inak v poriadku 🙂)

veronika9686
22. nov 2011

@kokorunecka tak to ti verim,ze si unavena,ale tak za to prekvapenie pre manzela to stoji a napokon to bude spomienka pre vas oboch 🙂

veronika9686
22. nov 2011

@bambula1307 tak to mas take iste sidlo ako my,tiez sa nam nechce ukazat v plnej krase,takze tiez nevieme ci je to chlapec alebo dievca

elisisse
22. nov 2011

@beruskaev ja sa chcem ist nan tiez este pozriet a chytit 🙂 potom uvidim. ked sa smiem spytat kolko ta vysiel? veeeeelmi pekny kocik 😉

elisisse
22. nov 2011

@beruskaev oki si ma upokojila som sa bala aby to nejako nezmenilo vysledky alebo co. noo toho sa aj ja bojim lebo mne teiz nieje dobre nalacno. mne povedali ze to bude trvat dve hodky. den predtym mozem jest len do 19 tej a pit len vodu a objednana som na osmu. nooo bude to fuska. ja sa nastastie ihiel nebojim tak to som ok. 🙂

paja83
22. nov 2011

@beruskaev Přesně tak jsme uvažovali my, že malé se tam vejde po porodu i s fusakem, přes léto je to jedno a holt na podzim přejdeme na sporťák. Je opravdu hezký, tuhle barevnou kombinaci jsem viděla naživo a také se mi líbila 🙂

elisisse
22. nov 2011

@6mia6 no mna objednali na 5teho tak som zvedava co zistia. 🙂 dufam ze nic a vsetko bude v poriadku 🙂

kokorunecka
22. nov 2011

@veronika9686 Tak som si fajnovo pospala 😀 Len ma havino zobudil, že chce už jesť 😀 😀

beruskaev
22. nov 2011

@elisisse u nás stojí celý tenhle set 16 tis. my jsme nechtěli vajíčko, protože do auta mám a na podvozku ho vozit nebudu, protože autem jezdím minimálně. Nakonec jsme našli 1 obchod, kde nám to prodali bez vajíčka, majitel rozhodl, že vajíčko prodají zvlášť, tak nás to celkem vyšlo na necelých 13 tis. (všechno co je na obrázku, bez toho vajíčka)..

beruskaev
22. nov 2011

@elisisse tak to mi odběry dobře nedělají a zvládla jsem to, bude to v pohodě neboj..Raději tam zůstaň sedět a nikam moc nechoď, kdyby se Ti udělalo špatně, ať sebou někde nesekneš.. Já jsem to měla domluvené na gyndě a udělali mi mezitím poradnu, jsou jenom o patro níž, tak mě pustili, ale měla jsem i knížku, abych se zabavila..

beruskaev
22. nov 2011

@paja83 my jsme taky barvu zvažovali dlouho, pěkný je i ten červený a kdyby nám tu limitovanou neprodali bez sedačky, tak bych do něho asi šla, zvažovala jsem i ten hnědo-oranžový, na obrázku vypadá moc pěkně, ale ve skutečnosti se mi ta oranžová zdála trochu křiklavá, ale taky není špatný.. Jaký jste si vybrali vy?

kohutovci
22. nov 2011

@elisisse s tym spavanim to veru zacina byt huste.. ja mam discoteku v brusku.. ked sa nehmyri mala.. tak maternica cvici.. alebo mi brucho tvrdne.. stale sa mi tam nieco deje.. vecer sa nechavam uplne vystavit.. takze zaspavam pomerne rychlo a tvrdo.. ale tak o od tej druhej tretej rano to zacne.. cikanie.. smad.. krize.. a discoteka v brusku 😠 o siedmej to vacsinou uz vzdavam a vstavam 🙂
na glukozku som citala ze by bolo dobre ist najneskor do 28tt.. takze na tesnotku stihas 🙂

nuna55
22. nov 2011

hmmm chytila ma mlsná .... kupila som si dva penove špice idem na to ....mňamky

kohutovci
22. nov 2011

@beruskaev x-lander je super vyber.. hlavne pre vyssich ludi idealna konstrukcia.. pokukovali sme po nom kvoli manzelovi..je dost vysoky... nakoniec sme zohnali warior vertigo za super akciu.. je sice trolinku nizsi.. ale staci 🙂
ja mam tiez svokru blizko.. ale ak mam pravdu povedat.. jej pomoci sa netesim.. skor nervy budem mat.. uz to vidim 😠

kohutovci
22. nov 2011

@nuna55 he he.. dobru chut.. ja sa prave odreaguvavam na gumovych medvedoch.. 😀

nuna55
22. nov 2011

@kohutovci jeeeeeeeee gumáky možem aj ja

kokorunecka
22. nov 2011

Baby... Čo mám robiť, ak mám bruško stvrdnuté už skoro dve hodiny? Ešte stále mi nepovolilo... 😖
@nuna55 Ani nepíííííííííííííííííš 😀 Teraz musím ísť doraziť tú čokoládu, čo som ráno otvorila 😀

beruskaev
22. nov 2011

@nuna55 tak si pořádně pošmákni, já jsem včera snědla celou 100g čokoládu na posezení, holt když musíš, tak musíš 😀 😀 😀

beruskaev
22. nov 2011

@kohutovci my jsme právě oba vysocí, tak nám maximálně vyhovuje. Bylo to pro tebe hodně vysoké i na nejmenší poloze? Ta rukojeť je polohovací a rozdíl se mi zdál celkem velký..

beruskaev
22. nov 2011

@kokorunecka užíváš nějaké to magnesko? Mi bříško netvdne, piju minerálku magnésku a občas jím i pilule a zatím dobrý, někdy kolem 4 měsíce jsem měla křeče v břiše, něco jako když dostáváš křeč do nohy, v bříše to byl děs, tak mi doktor napsat to magnesko a v pohodě..

kohutovci
22. nov 2011

@beruskaev medzi mnou a manzelom je 20cm.. x-lander bol celkom v poho.. no je jasne ze warior mne vyhovuje ovela viac.. manzelovi je na tej najvysej polohe tak ze ruky ma uz dost nizko ale este sa nemusi krcit.. vravel ze mu to vobec nevadi.. podstatne je, ze je to mne pohodlne.. cenovy rozdiel bol medzi nimi skoro 120eur.. takze sme fakt nevahali a vyuzili akciu na wariora.. bol to vypredajovy model.. taka sanca sa uz neopakuje 🙂 a mame to aj s vajickom

kokorunecka
22. nov 2011

@beruskaev Práveže mám magnézium 2x denne.. A aj tak mi stále tvrdne... A teraz to už akosi dlho trvá...

paja83
22. nov 2011

@kokorunecka To je zvláštní...mně jen tvrdne často, ale vždy povolí. Já tedy beru magnézko 3-4x denně. Ale pokud by Ti to nechtělo povolit, asi bych raději zašla k doktorovi.