icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petrusew
21. nov 2011

@kokorunecka 😀 😀 😀
@t_stehlova Já ze začátku jsem musela mít pivo. Měla jsem na něj strašnou chuť. Normálně mi nebylo blbé si otevřít skleničku a vypít třeba na dvakrát. Manža na to neřekl ani slovo, jenom se culil.

kokorunecka
21. nov 2011

@t_stehlova 😀 😀 No, až sa nám naisto potvrdí, že aj my máme holku, tak určite sa budem vyhovárať na ňu 😀
@petrusew Ale vážne 😀

beruskaev
21. nov 2011

@nuna55 já jsem měla taky šílený kašel a vyúžívala celý jitrocelový sirup a potom ještě stodal a pořád hrůza, potom mi paní v lékárně poradila udělat si zábal na plíce, na plenu dáš slunečnicový olej (normálně na vaření) nahřeješ (pozor při přikládání ať se nespálíš) a zabalíš. Já jsem to zabalila potravinovou folií a potom ještě velkou šálou. Na to oblíkla pyžamo a šla spát, udělala jsem to pár dní a bylo po kašli. Tak zkus, třeba Ti to taky pomůže..

petrusew
21. nov 2011

@kokorunecka Ten tvůj chlap mě fakt dostal 😀 😀 😀

nuna55
21. nov 2011

@kohutovci no dobre a rýchlo stravitelné su cestoviny juj tie ja milujem a teraz dosť fičím na kus kuse a tých ryžových čínskych slížoch mňam

kokorunecka
21. nov 2011

@petrusew Aj mňa občas dojíma 😀 😀

petra123456789
21. nov 2011

@kokorunecka to je pekné, ale tu u nás to asi nikde nerobia. tak držím palce

kokorunecka
21. nov 2011

@petra123456789 Ale určite to minimálne aspoň jeden fotograf fotí 🙂 Tu teda v okrese konkrétne dvaja, len ten druhý mi povedal, že keď to chcem mať na vyššej úrovni, že mám zavolať tomu prvému 😀

beruskaev
21. nov 2011

o víkendu jsme byli objednat kočárek, bude do 14 dní.. Tady je fotečka..

beruskaev
21. nov 2011

jinak já mám do dneška nahoře 10kg, první 4 měsíce jsem přibrala minimálně, zato pak to šlo celkem rychle, teď je to trošku lepší, dávám tak to kilčo za 10 dní.. No uvidíme do konce ještě zbývá dost, tak jsem zvědavá, kam se až dostanu..

rossalinda
21. nov 2011

@beruskaev Jan som sa dnes vazila a zero + 22 kg brutal no comment ☹

paja83
22. nov 2011

@beruskaev Tak stejný máme i my🙂. Jen v jiné barvě a myslím, že bude naprosto v pohodě🙂

paja83
22. nov 2011

Musím se s vámi podělit. Včera jsem musela udělat nejtežší rozhodnutí v životě. Měla jsem králíčka, s kterým jsem už delší dobu chodila k veterináři, protože byl nemocný a včera jsem se rozhodla, že to není pro něj už život takový, jaký by si přichál a po dohodě s veterinářkou jsem ho nechala utratit. Já vím, že miminko to není, ale pro mě to byo takové moje miminko a to rozhodnutí bylo šílené. Ale užý je v něbíčku a netrápí se 😔 .

amulienka
22. nov 2011

@kohutovci a to az tak ti tlaci? ze to tam nevydrzi? to mi je luto. a nemate volaco? ved aj manzel ti bol riadne chory...

ja som ani nesnivala, ze by som dnes mohla zazit to, co som zazila. Rano kolacik s kavou 😝
zelam vsetym krasny a uspesny dnik 🙂

kohutovci
22. nov 2011

@amulienka urcite je to ona.. lebo pravidelne citim hore pri zaludku pohyby 🙂
teeeeeda.. tak to si mala supis ranko.. super.. len tak dalej 😉

kohutovci
22. nov 2011

@paja83 tvoje rozhodnutie bolo velmi statocne.. urcite je kralickovi lepsie v nebicku ako by sa mal chudato trapit.. my sme toto pri nasom morskom prasiatku nedokazali.. stale sme dufali, ze sa z toho dostane a ked sme videli akou strasnou smrtou umiera tak sme lutovali, ze sme jeho trapenie neukoncili skor.. 😔

paja83
22. nov 2011

@kohutovci Přesně to jsem si říkala já, ale je pravda, že v našem těhotenském stavu mi to přijde šílené. Věděla jsem, že to je pro něj to nej, ale stejně jsem týden před tím už začala brečet a nějak mě to drží. Ale je to jak se vším, vše chce čas. Díky 😉

paja83
22. nov 2011

@kohutovci Jinak mě trochu trápí to samé, co Tebe. Mimi mi tlačí na žaludek, takže nemůžu moc jíst, pak mám hlad a tak se přejím, pak mě zase pálí žáha a je mi těžko...prostě boje🙂

kohutovci
22. nov 2011

@paja83 urcite by si to prezivala zle aj kebyze niesi tehu.. mala si k nemu silny vztah a je normalne, ze ti je teraz smutno.. ale ako vravis.. to prejde.. v kazdom pripade tvoje rozhodnutie bolo spravne.. 😉
joooj.. to som rada, ze niesom sama.. uz som si myslela, ze iba ja neviem svoj hlad ovladat.. a mozem si zato sama, ze mi je zle.. 😀 ked sme dve.. mam lepsi pocit 😝

paja83
22. nov 2011

@kohutovci To máš pravdu, taky jsem vždycky ráda, když mi něco je, že zjistím, že to má někdo jiný (i když to nikomu nepřeju) 😀 Ale už jen dva a kousek měsíce, to vydržíme a pak bude zase remcat, jak nám mimi pláče... Ale i tak se moc těším 😉

kohutovci
22. nov 2011

@paja83 vydrzime vydrzime.. aj ked bude to tazke.. tuto noc mi nepomohola ani imitacia kojaceho vankusa.. ked nekope mala.. tak cvici maternica.. ked ani jedno ani druhe tak tvrdne brucho.. pali zaha.. castejsie chodim cikat.. horsie sa mi dviha z postele.. no zacina to byt fakt zaujimave 😠
ale velmi sa tesim.. uz by som chcela mat malu v naruci.. 🙂 a nech si mrnka.. sak je tu aj tato aj babka a dedko 😀 ja im ju vcacne dam.. 😀

kohutovci
22. nov 2011

inak baby.. moja rodina sa zacina vazne pripravovat na prichod noveho clena.. po prichode domov z porodnice mal byt prvy tyzden somnou doma manzel.. ale mamina si vynutila prvenstvo.. lebo ze mi bude viac napomocna tie prve dni ako neskuseny chlap 😀 okaa.. tak manzel si berie druhy tyzden dovolenku.. a teraz mi bratrancova priatelka povie, ze ona si vezme ten treti tyzden volno 😲
no mne bude dobre zeny.. budem mat navarene, upratane.. a aj si oddychnut budem moct.. 🙂 poviem vam pravdu.. takuto starostlivost som ani vo sne necakala 🙂 ale som rada, ze nebudem sama.. nie preto zeby som to nezvladla.. ale tak.. je to urcite prijemnejsie..ked budu somnou..
len dufam, ze sa nezacnu prihlasovat dalsi zaujemcovia..lebo vsetkeho vela skodi 😝

silente
22. nov 2011

@kohutovci - ta pomoc první týdny po porodu je super, hlavně kvůli vaření a uklízení a taky kvůli kočárkování. Není totiž nic krásnějšího než nepřerušovaná klidná sprcha, to si na mě vzpomeneš 😉 😀 😀 😀

beruskaev
22. nov 2011

@kohutovci tak to máš super, já mám domluvenou na první týden mamču, ale více nemůže, chodí do práce a více dovolené nedostane, navíc bydlí 350km od nás. Potom se uvidí, snad to nějak zvládnu, hlavně, že aspoň ten první týden bude mamča se mnou, přece jenom si nejsem jistá, jak to všechno zvládnu..

veronika9686
22. nov 2011

@beruskaev mne tiez prve tyzdne pomoze mamina a nakolko byvame u svokrovcov,tak aj svokra a samozrejme aj manzel,uz sa toho nevieme dockat 😀

elisisse
22. nov 2011

@beruskaev ahoj to je tusim x-lander nie? velmi pekny 🙂

elisisse
22. nov 2011

Ahojte maminy, aj vy sa citite tak zvlastne? mna uz vyse dvoch tyzdnov boli prava oblicka, nemozem poriadne spavat. Vcera som bola u gyn. ale bola som sklamana, myslela som si ze uvidim malinke ale utv nebol ☹ som si citala ze std boli uz natom vysetreni na cukrovku mna len teraz poslal nieje to nejako neskoro?

fidac
22. nov 2011

@elisisse já byla na diabetologii včera....sice jsem měla žádanku už před dvěma týdny, ale pořád se mi tam nějak nechtělo 😉 ale myslím, že to vůbec nevadí....

elisisse
22. nov 2011

@fidac Ja som objednana na 5.12. tak som zvedava 🙂 vysledky si vedela kedy? si ma upokojila 🙂

fidac
22. nov 2011

já jsem je věděla hned...jenom mě píchla sestra do prstu a nandala na proužek v glukometru a bylo...